Οι Τάσεις της νέας σεζόν μέσα από τα εντυπωσιακότερα editorials!

Ο Σεπτέμβρης είναι ο μήνας συναγερμός που σημάνει επίσημα την έναρξη της νέας σεζόν. Όλος ο κόσμος της μόδας παραληρεί και οι υπεύθυνοι βρίσκουν όλο και πιο δημιουργικούς τρόπους να παρουσιάσουν τις χειμερινές collection.

Φορέματα, φούστες, παλτό, κοστούμια, νέα trends και νέες τάσεις που δημιουργούν τη διάθεση ανανέωσης ώστε να επιτευχθεί ο στόχος και οι αναγνώστριες είτε των περιοδικών είτε των επίσημων site των αγαπημένων οίκων τους να συμφιλιωθούν με το τί είναι στη μόδα φέτος και θα το υιοθετήσουν χωρίς να νιώθουν αναστολές.
Το κάθε κομμάτι της μόδας μπορεί να παρουσιαστεί με τόσους πολλούς και διαφορετικούς τρόπους που για να καταλήξουν στον πιο σωστό ξοδεύουν πολύ χρόνο για να προετοιμαστούν. Το ίδιο ρούχο, το ίδιο αξεσουάρ μπορεί να το βλέπεις παντού αλλά να σου μοιάζει τόσο διαφορετικό. Ένα είδος τέχνης λοιπόν που ο κάθε αποδέκτης τον διατυπώνει με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Ένα σωστό editorial και μια σωστή και έξυπνη παρουσίαση μιας collection μπορεί αυτόματα να αναβαθμίσει όχι μόνο το πως φαίνονται τα ρούχα αλλά και να πολλαπλασιάσει τις πωλήσεις. Γεγονός που εξαρτάται απόλυτα από τον στιλίστα και φυσικά τον φωτογράφο.

Το tlife.gr σου παρουσίαζει τα πιο δημοφιλή looks και trends της χειμερινής σεζόν μέσα από τα καλύτερα editorial μόδας του κόσμου. Κοινό χαρακτηριστικό όλων -παρατήρησέ το- η έντονα retro 60s διάθεση.

To Ηarpers Bazzar της Σιγκαπούρης διάλεξε το top model Cindy Crowford να παίξει διαφορετικούς ρόλους παρουσιάζοντας τη χειμερινή collection της Louis Vuitton. Τις φωτογραφίες τράβηξε ο Simon Upton.

To περιοδικό i-D και ο φωτογράφος Mariano Vavanco παρουσίασαν ένα androgyny στιλ με έντονα στοιχεία αθωότητας μέσα από τη συλλογή του Giambattista Valli.


To περιοδικό i-D φρόντισε να δώσει όλη του την προσοχή σε ένα πιο αθώα androgyny στιλ.

H Iαπωνική Vogue και η Anna dello Russo φαίνεται πως αγαπούν ιδιαίτερα το απλό – καθαρό στιλ του οίκου Celine και το φωτογραφίζει ο Τοmmy Tom.

Το περιοδικό Dazed έδωσε κι αυτό μια αίσθηση 60s με την πρωταγωνίστριά του να φοράει tribal print ολόσωμη φόρμα και να φωτογραφίζεται από τον Kacper Kasprzyk.

Η Βρετανική Vogue έντυσε τα μοντέλα του με φούστα και μπλούζα του οίκου Givenchy και κολιέ του οίκου Lanvin. Τη φωτογράφιση πραγματοποίησε ο Mario Testino.

Και οι δύο κορσέδες των μοντέλων είναι του οίκου Giles.

Στη Ρώσικη Vogue η collection της Gucci παίρνει σάρκα και οστά και απαθανατίζεται από το φωτογραφικό γακό του Τerry Tsiolis.

To επίσημο περιοδικό μόδας των New York Times, Τ και η φωτογράφος Emma Summerton παρουσίασαν το φόρεμα της Prada και γάντια Louis Vuitton.


Tις πλαστικές μπότες Louis Vuitton αλλά και φόρεμα του Christopher Kane.

To περιοδικό W αναμφισβήτητα έδωσε μεγάλη έμφαση στη collection της Stella McCartney και ο Mario Sorrenti την απέδωσε με έναν απόλυτα retro και ατμοσφαιρικό τρόπο.

Η φωτογράφος Emma Summerton της Ιταλικής Vogue με το φακό της απαθανάτισε πολλά διαφορετικά ρούχα μεγάλων οίκων από όπου δεν θα μπορούσαν να λείπουν φυσικά τα πουά της Stella McCartney, οι μπότες Louis Vuitton αλλά και η γούνα Prada.

Eνώ η Paris Vogue με πολύ πιο έντονα χρώματα και αρκετά πιο retro 60s διάθεση παρουσίασε μέσα από τις φωτογραφίες την collection της Nina Ricci.

Read More

And More