THE HOT TREND! Εσύ έχεις φετίχ; Η μόδα του χειμώνα σε προκαλεί να τα αποκαλύψεις…

Η μόδα της φετινής σεζόν δεν σταματάει ποτέ να σε εκπλήσει με τις νέες τάσεις και ιδέες που επιβάλλει. Είναι θηλυκή με έντονα τα femme fatale στοιχεία. Είναι πιο σκληρή αφού επιτρέπει την androgyny πλευρά σου να απελευθερωθεί κι ως σωστή πλανεύτρα με έμεσο τρόπο σου περνάει όλες τις λεπτομέρειες που θα κάνουν αίσθηση φέτος τον χειμώνα. Σωστή πλανεύτρα λοιπόν η μόδα, και μέσα στην πλάνη σου, σίγουρα θα παρατήρησες πολλά καρφιά, έντονες διαφάνειες, δερμάτινες φούστες, χειροπέδες για βραχιόλια, λεπτά μυτερά τακούνια και έντονη την αίσθηση του πλαστικού ρούχου.

Φετίχ διάθεση έχουν οι σχεδιαστές και μέσα από τις collection τους την εκφράζουν ποικιλοτρόπως! Eάν είσαι τολμηρή υιοθέτησε την τάση και δημιούργησε μία sexy, σαγηνευτική κι αρκετά provocative εμφάνιση.

Nα θυμάσαι όταν επιλέγεις στοιχεία από την τάση της αρεσκείας σου να διατηρείς πάντα ισορροπίες στο πως θα τις φορέσεις. Οι υπερβολές και περισσότερο στην συγκεκριμένη τάση μπορούν να οδηγήσουν σε μοιραία προκλητικά αποτελέσματα που θα στείλουν λάθος μηνύματα.

Το TLIFE σου συγκεντρώνει και σου παρουσιάζει όλα τα φετίχ των σχεδιαστών για την φεινή σεζόν και αναρωτιέται ποιά είναι τα δικά σου. Πάρε μια γεύση από τα ρούχα και τα αξεσουάρ με την έντονα provocative διάθεση.


Από αριστερά Givenchy, Mugler, Dior

H διαφάνεια είναι το συνώνυμο της sexy προκλητικής διάθεσης. Διαφάνειες που αφήνουν εκτεθιμένο ένα κομμάτι του σώματός σου -είτε το στήθος, είτε την πλάτη είτε τα πόδια σου.

TIP: Απόφυγε τις πολύ αποκαλυπτικές διαφάνειες αφού είναι διαφορετικά φορεμένα στην πασαρέλα και διαφορετικά μέσα στην καθημερινότητα.

ΤIP: Εάν προτιμήσεις την διαφάνεια στην πλάτη μην φορέσεις σουτιέν αφού θα είναι πολύ stylish sexy και θα κάνει την φαντασία των ανδρών να οργιάσει.

ΤΙP: Eάν επιλέξεις τη διαφάνεια στην μπλούζα σου στην όψη του στήθους φόρεσε σουτιέν στην ίδια απόχρωση της διαφάνεια ώστε να κάνεις αισθητή την χρήση του.

TIP: Eάν προτιμάς τη διαφάνεια στη φούστα σου ή στο τελείωμα του φορέματός σου φρόντισε να σιγουρέψεις πως δεν θα βρεθείς εκτεθιμένη. Εάν δεν είσαι σίγουρη χρησιμοποίησε ένα body ή κολάν στο χρώμα του δέρματός σου.


Aπό αριστερά Louis Vuitton, Alexander McQueen και Mugler

Eάν ανήκεις στις πιο τολμηρές η S&M διάθεσή σου θα βιώσει την αποθέωσή της! Με βραχιόλια χειροπέδες όπως του οίκου Louis Vuitton. Περιδέραια στο λαιμό όπου δένουν τους ώμους και το στήθος όπως του McQueen. Κορδόνια που θυμίζουν μαστίγια και γάντια κοντά που δημιουργούν μια απόλυτα sexy ατμόσφαιρα. Φυσικά υπάρχει και το full body animal print όπως του οίκου Mugler.

ΤΙP: Εάν σου άρεσουν αλλά παραμένεις διστακτική ενσωμάτωσε την S&M μανία στο στιλ σου με αξεσουάρ. πχ. τα κορδόνια είναι μια καλή επιλογή για τα παπούτσια.

TIP: Απόφυγε όσο περισσότερο μπορείς την χρήση όλων των S&M στοιχείων μαζί. Το αποτέλεσμα θα είναι αρκετά προκλητικό και δεν υπάρχει λόγος να βρεθείς εκτεθιμένη, εκτός κι αν το θες.


Από αριστερά Ηakaan, Mugler, Louis Vuitton

Life in plastic is fantastic! Πλαστικοποιημένα φορέματα, παντελόνια, πανοφώρια αλλά και αξεσουάρ που δημιουργούν μια πονηρή αλλά και συνάμα πολύ στιλάτη διάθεση. Επέλεξε να την φορέσεις σε όποια μορφή σου ταιριάζει και σε εκφράζει καλύτερα.

TIP: Προσπάθησε να επιλέξεις σωστά κρίνοντας από τον σωματότυπό σου. Π.χ. εάν τα μπουτάκια σου δεν είναι το δυνατό σου σημείο τα πλαστικά παντελόνια τείνουν να τονίζουν ατέλειες αλλά και να προσθέτουν πόντους. Και φυσικά το ίδιο ισχύει για όσες βάζουν κιλάκια στην περιοχή της κοιλιάς.

Θυμήσου πως δεν έχει σημασία τόσο η τάση και το να είσαι πιστή ακόλουθός της αλλά το να νιώθεις καλά μέσα στα ρούχα σου.


Από αριστερά Comme de Garcons, Hermes και Gareth Pugh

Η πιο chic επιλογή είναι η δερμάτινη φούστα συνδυασμένη με όποιον τρόπο εσύ επιθυμείς -είτε με Τ-shirt, πουκάμισο ή ακόμα και πουλόβερ. Φυσικά το ίδιο ισχύει και με τα δερμάτινα σορτς, τα πανοφώρια αλλά και τις δερμάτινες λεπτομέρειες επάνω στα ρούχα.
Δεν ξέρω εάν το πρόσεξες αλλά τα γάντια για φέτος τον Χειμώνα είναι δερμάτινα και ψηλά (φτάνουν λίγο πιο κάτω από τον αγκώνα κάνοντας ένα πιο επιβλητικό και μοιραίο στιλ) ή πολύ κοντά όπως αυτά στη πρώτη τριπλέτα με τον Alexander McQueen.

ΤΙP: Eίτε είσαι fun της S&M τάσης ή όχι τη δερμάτινη φούστα στο ύφος και ύψος που σου ταιριάζει και σε κολακεύει θα σου πρότεινα να την πάρεις. Θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη!


Aπό αριστερά Ann Demeulemeester, Viktor&Rolf και Εmanuel Ungaro

Τotal black look σχεδόν σε όλες τις επιλογές που προδίδει μια αρκετά “σκοτεινή” πλευρά σου με έντονα φετίχ στοιχεία. Kλειστά δερμάτινα φορέματα με κρόσσια, διαφάνειες, σκληρό μακιγιάζ, περιδέραια κλειστά στο λαίμο και πλαστικοποιημένες λεπτομέρεις. Επέλεξε όποιο στοιχείο σε εκφράζει καλύτερα και πρόδωσε το δικό σου φετίχ.

Read More

And More