Maxi, Midi, Mini! Όλα τα φορέματα της σεζόν και πως να τα φορέσεις…

Τα φορέματα είναι η πιο θηλυκή αλλά και η πιο εύκολη και πάντα επιτυχημένη επιλογή. Με μία κίνηση είσαι ντυμένη χωρίς να ταλαιπωρείσαι με χρωματικούς συνδυασμούς και ιδιαίτερο styling. Eίναι ένα κομμάτι με μεγάλη δυναμική που μπορεί να αναδείξει την προσωπικότητά σου και τον ερωτισμό σου.
Ένα κομμάτι που μπορεί να ντύσει τον κάθε σου ρόλο. Θέλεις να είσαι sexy; Θηλυκή; Αυστηρή επαγγελματίας; Μποεμ ή παιχνιδιάρα; Όλα αυτά τα looks μπορούν να γίνουν επιλέγοντας απλά το σωστό φόρεμα για εσένα και τη διάθεσή σου.

Η fashion editor, Σοφία Σούζα, ξεδιπλώνει όλα τα μυστικά που κρύβει ένα φόρεμα ώστε να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο σώμα και στο χαρακτήρα σου. Και δεν σταματάει εκεί. Σου το σετάρει και με τα σωστά αξεσουάρ…


Είναι το απόλυτο φόρεμα. Όλες έχουμε ένα γιατί είναι σταθερή αξία στο στιλ. Όλες οι εκδοχές του: μίνι ή μίντι θέλουν θηλυκά παπούτσια -γόβες ή πέδιλα. Άσε τις μπαλαρίνες στην άκρη.
Προτίμησε φίνα υφάσματα καλής ποιότητας γιατί τα συνθετικά μαύρα ρούχα δείχνουν πολύ φτηνά! Προτείνουμε μαύρο φόρεμα σε μαυρισμένες επιδερμίδες για το καλοκαίρι με λίγα χρυσά αξεσουάρ και σανδάλια… Δίνουν τέλειο resort look!


Η midi εκδοχή θέλει φέτος έντονο χρώμα. Τόλμησε ένα πορτοκαλί, lime ή πράσινο. Eίναι πολύ τάση άλλο ύφασμα στο πάνω μέρος του φορέματος (διάφανο αέρινο) και πιο σταθερό στο κάτω, ενώ απαγορεύεται να βάλεις μπαλαρίνες και σανδάλια με ένα τέτοιο φόρεμα.
Το στιλ του θέλει παπούτσια σοφιστικέ και σέξι όπως peep toes, πέδιλα ή γόβες. Ένα μονόχρωμο midi φόρεμα είναι τέλεια επιλογή για το γραφείο και με ένα μεγάλο κολιέ μεταμορφώνεται πανεύκολα σε βραδινό look.


Συνήθως έχει full skirt για αυτό αν δεν είσαι medium size προτίμησε ένα μονόχρωμο κομμάτι. Αν δεν έχει ζώνη μπορείς να βάλεις μία εσύ ώστε να αναδείξει τις καμπύλες σου. Προτίμησε μία στενή αλλά πάντα σε αντίθετο χρώμα από το φόρεμα σου.
Το ιδανικό μήκος είναι μία παλάμη πάνω από το γόνατο. Φόρεσε κλασικά θυληκά παπούτσια: γόβες, πέδιλα, peep toes και απόφυγε πλατφόρμες.


Ξέχνα την αμπίρ εκδοχή και βάλε ένα σε ίσια γραμμή που μοιάζει με μακρύ φανελάκι. Tα πολλά print προσθέτουν όγκο οπότε η πιο safe επιλογή είναι η μονοχρωμία.
Oι chunky πλατφόρμες είναι τέλειες γιατί δίνουν πολύ ύψος και δεν φαίνονται. Είναι μύθος ότι τα μακριά φορέματα δεν πάνε στις πιο petite γυναίκες. Αν είσαι αδύνατη, φόρεσέ το και θα σε δείξει ψιλόλιγνη.


Εδώ και κάποιες σεζόν τα prints είναι τα αγαπημένα των σχεδιαστών. Προτίνουμε digital pritns στις νεαρές κοπέλες και floral στις πιο μεγάλες ηλικίες.
Όσο πιο έντονο το print τόσο λιγότερα τα κοσμήματα, ενώ κράτησε ήρεμους τόνους στο μακιγιάζ και στα μαλλιά για chic αποτέλεσμα. Διάλεξε ένα φόρεμα σε ίσια γραμμή κολακεύει σίγουρα περισσότερο.


Η καλύτερη εκδοχή είναι σε λευκό χρώμα αν και φέτος είναι μεγάλη τάση και το nude. Το φόρεμα πρέπει να πέφτει άνετο στο σώμα για αυτό προτείνω να πάρεις ένα νούμερο μεγαλύτερο.
Προτίμησε τη μίνι εκδοχή για την πόλη ενώ τη μάξι για το νησί. Όλα τα αξεσουάρ πρέπει να είναι στην ίδια ρομαντική διάθεση για σωστό αποτέλεσμα και ομοιομορφία.


Το καλοκαίρι αντέχει και ζητάει sexy cut στα φορέματα αρκεί να μην είναι υπερβολικά. Διάλεξε ένα με κόψιμο στο σημείο που ξέρεις ότι σε κολακεύει και σε κάνει να νιώθεις υπέροχη. Σημείωσε πως δείχνουν καλύτερα σε καλογυμνασμένες σιλουέτες.

Read More

And More