THE RED TREND! Η πιο sexy τάση του Χειμώνα σε προκαλεί να βάλεις το κόκκινο φουστάνι!

To κόκκινο είναι το χρώμα του πάθους, το χρώμα της φώτιας! Είναι θηλυκό, σαγηνευτικό, sexy, εξιτάρει τη φαντασία και δου δείχνει πως μόνο ένα ρούχο μπορεί να σε μετατρέψει σε αιώνια γυναίκα. Κάτι σαν την Marilyn Monroe που ο αέρας της σήκωσε το λευκό φόρεμα κι όλα συνέβησαν απλά “τυχαία”. Κάπως έτσι εσύ φοράς το κόκκινο φόρεμά σου κι όλα αποκτούν άλλον αέρα… Πίστεψε με άμα χτενιστείς, μακιγιαριστείς και το επιλέξεις θα αλλάξει ακόμη κι ο τρόπος που περπατάς και στέκεσαι. Τσεκαρισμένο!

Είναι όμως τόσο τολμηρό; Πάντα σου αρέσει όταν το βλέπεις και πάντα σε κάνει να θέλεις να το προσαρμόσεις στην γκαρνταρόμπα σου… Μπορεί και να το έχεις αποκτήσει, ίσως κι όχι… Ό, τι κι αν συμβαίνει πάντως οφείλω να μοιραστώ μαζί σου πως τώρα είναι η εποχή να το βγάλεις από την ντουλάπα, να περιποιηθείς τον εαυτό σου να φορέσεις μαύρο καλσόν και να πεις “Χρόνια Πολλά” με τον πιο στιλάτο τρόπο.

Να μοιραστώ μαζί σου πως τα defiles των μεγάλων οίκων γα τη χειμερινή σεζόν ήταν φωτιά στο κόκκινο και το TLIFE σου τα συγκεντρώνει για να σε βοηθήσει να εμπνευστείς για το πως να τα φορέσεις, να τσεκάρεις το στιλ που είναι στην επικαιρότητα αλλά και να σου αποδείξει πως το κόκκινο δεν είναι μόνο sexy.


Aπό αριστερά: Αkris, Michael Kors, Ralph Lauren

Tα κόκκινα μακριά φορέματα ήταν ανέκαθεν, αρκεί να ανατρέξεις σε ταινίες εποχής, ένα ρούχο επιβλητικό που το φορούσαν οι κυρίες σε grande events. Οι οίκοι τα επαναφέρουν στο προσκήνιο και τα προσαρμόζουν στα σημερινά δεδομένα. Στενό, μακρύ, ζιβάγκο, με κομψό σκίσιμο στο πλαί δίνουν μια φινετσάτη εκδοχή του trend, ενώ το ασύμμετρο τελείωμα στο εντυπωσιακό σου φόρεμα θα δείχνει τέλειο αν τα πόδια είναι το δυνατό σου σημείο. Φυσικά από τα φετινά catwalks δεν θα μπορούσε να λείπει το βελούδο αφήνοντας έναν πιο ρετρό αέρα.

TIP: Αν επιλέξεις ένα μακρύ φόρεμα επιβάλλονται οι ψηλές γόβες ή τα πέδιλα.

TIP: Επειδή δεν θα εμφανιστείς στα Οscar απόφυγε τις υπερβολές σε κοσμήματα και αξεσουάρ.


Aπό αριστερά: Celine, Marc Jacobs, Guy Laroche

Το κόκκινο σύνολο ή αλλιώς η γνωστή φούστα – μπλούζα, είναι κάτι που μπορείς να επιλέξεις αρκεί το σύνολό σου να είναι ακριβώς στην ίδια κόκκινη απόχρωση.

TIP: Ο συνδυασμός κόκκινο με κόκκινο μπορεί να γίνει μοιραίο λάθος αν η απόχρωση δεν είναι ακριβώς η ίδια. Αν η επιλογή σου είναι το κόκκινο σύνολο θα πρότεινα ένα κοστούμι ή ένα ταγιέρ σεταρισμένο σωστά εξ’ αρχής.

TIP: Περιόρισε το κόκκινο μόνο στα ρούχα σου κι επέλεξε αξεσουάρ σε άλλη απόχρωση. Δεν υπάρχει λόγος να ντυθείς κοκκινοσκουφίτσα.


Aπό αριστερά: Lanvin, Hakaan, Christian Dior

Το κόκκινο ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας… είναι sexy! Και τι πιο sexy από ένα mini κατακόκκινο φόρεμα που θα σε κάνει να κόβεις ανάσες στο πέρασμά σου.
Αν τα πόδια είναι το δυνατό σου σημείο μην το σκέφτεσαι ούτε στιγμή. Φόρεσε είτε κάποιο με κλειστό μανίκι και λίγο ριχτό στο σώμα είτε -αν είσαι στην κατηγορία που έχεις το απόλυτο σώμα- φόρεσε το φόρεμα που θα αγκαλιάσει το σώμα σου και θα σε μετρατρέψει σε σεξοβόμβα.

TIP: Αν δεν μπορείς να το φορέσεις χωρίς καλσόν, επέλεξε μαύρο λεπτό. Ή αν επιμένεις στο καλσόν στην απόχρωση του δέρματός σου, επισκέψου μαγαζιά που τα έχουν σε αφθονία και ζήτησε από την πωλήτρια την απόχρωση “ηλιοκαμένο” ή sunkissed. Μην σε τρομάζει θα κάνει το πόδι σου να φαίνεται πιο σφριγιλό και sexy.


Aπό αριστερά: Diane von Furstenberg, Gucci, Giambattista Valli

Mακριά και sexy! Oι οίκοι δίνουν στιλ με μακριά στενά φορέματα με παγιέτες που είναι ιδανικά για τη βραδιά της Πρωτοχρονιά, με αέρινα υφάσματα και διαφάνειες για λεπτομέρεια αλλά και φορέματα που παραπέμπουν σε πριγκίπισσες παραμυθιού.

TIP: Τα μακριά στενά φορέματα είναι αν μη τι άλλο θηλυκά και οφείλεις να τα συνδυάζεις πάντα με ψηλά λεπτά παπούτσια τύπου πέδιλο. Δοκίμασέ το και θα δεις πως όλο σου το σώμα θα αποκτήσει μία πιο λεπτή και αέρινη εσάνς.


Aπό αριστερά: Diane von Furstenberg, Prabal Gurung, Prabal Gurung

Τα φορέματα μέχρι το γόνατο αν τα παρατηρήσεις θα δεις πως πάντα έχουν έντονη τη θεατρικότητα στα κοψίματά τους. Οι ώμοι είναι αυτοί που προδίδουν την θηλυκότητά σου ενώ ένα στενό τύπου πουκάμισο φόρεμα μπορείς να το βάλεις και σε πιο casual στιγμή σου με μποτάκια και δερμάτινο μπουφάν ή ακόμη και φλατ μπαλαρίνες.

Read More

And More