SEXY BEACH! Τα look που θα ανάψουν φωτιές στις φετινές παραλίες

“Πόσα μπάνια; Πόσα παγωτά;”
Η ερώτηση των παιδικών μας χρόνων ήχει με vintage νοσταλγία μέσα στο μυαλό! Η μυρωδιά του αντηλιακού χτυπάει το καμπανάκι για το καλοκαίρι που έφτασε και φυσικά το νέο μαγιό γίνεται επιτακτική ανάγκη! Αποχαιρετάμε την Άνοιξη ψάχνοντας το ιδανικό! Σου έχουμε φτιάξει ολοκληρωμένα look παραλίας για να διαλέξεις σύμφωνα με το σωματότυπο και το στιλ σου!

Κάνε κλικ πάνω στην κάθε φωτογραφία για να διαλέξεις μαγιό και αξεσουάρ παραλίας για κάθε budget!

Τα μίνιμαλ μαγιό είναι χωρίς δεύτερη σκέψη τα πιο σέξι! Το φετινό καλοκαίρι έρχεται με εντυπωσιακά bodysuits, με προκλητικά ανοίγματα και μεταλλικά στοιχεία! Επέλεξε ανάμεσα σε μαύρο, λευκό ή γκρι και συνδύασέ το με φλατ σανδάλια και το απαραίτητο ψάθινο καπέλο!

Οι bold αποχρώσεις έρχονται για να προσδώσουν χρώμα στις παραλίες! Επέλεξε ανάμεσα σε φούξια, κίτρινο, πράσινο, τιρκουάζ στους πλέον νέον τόνους! Μην φοβηθείς να μπλέξεις διαφορετικά χρώματα για να δημιουργήσεις φωτεινές εμφανίσεις… Και αποκλείεται να περάσεις απαρατήρητη.

Φλοράλ, ψηφιακά, ψυχεδελικά… όλα τα χρωματιστά prints πηγαίνουν φέτος στην παραλία! Τρυπώνουν στη βαλίτσα των διακοπών σου και έρχονται μαζί σου σε όλους τους ταξιδιωτικούς προορισμούς. Προτίμησε να διατηρήσεις την χρωματική ισορροπία και να μην μπλέξεις πάνω από 2 διαφορετικά prints σε ένα look.

Read More

And More