Πουά! Το αντίπαλον δέος της ρίγας. Η τάση που υιoθέτησαν οι σταρ και τα ψαγμένα κορίτσια…

Μπορεί οι ρίγες να έχουν κλέψει την παράσταση για τη φετινή σεζόν. Πολλοί λένε πως την αρχή την έκανε η Prada… Οι γνώμες διίστανται εάν αναλογιστεί κανείς παλαιότερες collection του Jean Paul Gaultier ως πρωτεργάτη του navy look. Aυτά όμως είναι ψιλά γράμματα μπροστά σε αυτό που συμβαίνει όταν βγεις έξω και σχεδόν ζαλιστείς από τις πολλές ρίγες μαζί.

Όμως…

Ήρθε όμως η στιγμή να αποκτήσουμε νέα μανία. Τη μανία του πουά, που όλο και περισσότερο ενσωματώνεται καθημερινά είτε στα μαγιό μας είτε στα ρούχα μας για φέτος το καλοκαίρι. Το πουά που οι celebrities έχουν ήδη υιοθετήσει στις εμφανίσεις τους.

Θέλω να μοιραστώ μαζί σας πως οι περισσότερες φθινοπωρινές συλλογές το έχουν ως το βασικό τους fashion trend που δεν μένει μόνο στα ρούχα. Τα πουά αξεσουάρ έχουν την τιμητική τους! So, stay tuned….

Αν είσαι κορίτσι πολύ μπροστά, λοιπόν, το φοράς ήδη… Και δεν περιμένεις τον επόμενο χειμώνα!


Ο οίκος Fendi ψηφίζει το μικρό, διακριτικό μέγεθος! Το πουά που παρασύρεται από την κίνηση και το λευκό αναμειγνύεται με το μαύρο δίνοντας ένα γκρι illusion. Η απόχρωση του μπλε που γίνεται πιο ανοιχτή από τις δόσεις λευκού…


Η Diane Von Furstenberg ποντάρει σε μεγαλύτερο μέγεθος. Το πουά είναι σαφές. Και ο παιχνιδιάρικος χαρακτήρας του καταφέρνει με σχεδιαστική μαεστρία να στέλνει σέξι μηνύματα…


Και ο οίκος Moschino προτείνει polka dots. Άσπρο-μαύρο, ξεκάθαρο πουά, περίτεχνο coctail διαφορετικών μεγεθών και συνδυασμός ακόμα και με ρίγες. (Don’t try this at home… εκτός κι αν έχει επιμεληθεί επαγγελματίας την εμφάνισή σας).

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ Ο ΣΩΣΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΦΟΡΕΘΕΙ ΤΟ ΠΟΥΑ;
Η ρετρό αυτή τάση είναι από μόνη της αρκετά εντυπωσιακή οπότε φροντίζουμε να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους στους συνδυασμούς μας αποφεύγοντας έτσι στιλιστικά εγκλήματα.

-Θα πρότεινα να προτιμηθεί η λευκή βούλα επάνω σε άλλη μονόχρωμη απόχρωση ώστε να μην έχουμε υπερβολές στην χρήση χρωμάτων είτε με το παντελόνι ή τη φούστα που θα συνδυαστεί.

-Καλύτερα να αποφύγεις τους συνδυασμούς πουά με πουά. Οπότε εάν επιλέξουμε πουά μπλουζάκι το συνδυάζουμε με κάτι μονόχρωμο από κάτω.

-Τα πουά φορέματα συνδυάζονται άψογα με λεπτά χρυσά αξεσουάρ και φλατ χρυσά σανδάλια.

-Αν το φοβάσαι, χρησιμοποίησέ το στα αξεσούαρ. Σαν την πινελιά που θα αναβαθμίσει, που θα νοστιμίσει το στιλ σου.

ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ
Κάνε κλικ επάνω στη φωτογραφία και δες ενδιαφέρουσες επιλογές σε πουά…

Read More

And More