Τα πιο stylish ρολόγια της αγοράς… με την υπογραφή των μεγάλων οίκων μόδας!

Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν μερικοί άγραφοι κανόνες στον κόσμο της μόδας που αν θέλεις να θεωρείσαι γνώστης αυτής πρέπει -αν δεν τους ακολουθείς- έστω να τους γνωρίζεις. Ένας από τους βασικότερους είναι πως όταν ψάχνουμε κάτι να αγοράσουμε απευθυνόμαστε σε αυτούς που εξιδεικεύονται στη δημιουργία του. Π.χ. αν θέλεις να αγοράσεις ρολόι και είσαι ανάμεσα σε τρία η σωστή επιλογή είναι αυτή της οποίας η εταιρία φτιάχνει μόνο ρολόγια ή είναι γνωστή για τα ρολόγια της.

Αυτό είναι ένα μυστικό αλλά κι ένα στοιχείο που κάνει πολλούς άντρες και γυναίκες εκεί έξω να είναι τόσο chic. Και για του λόγου το αληθές δεν χρειάζεται να αγοράσεις Vacheron Constantin για να υποδηλώσεις τη γνώση σου στο ρολόι. Ακόμη κι ένα νεανικό ρολόι (και οικονομικό) Swatch είναι σωστή επιλογή αφού η αγορά του γίνεται από την νούμερο ένα ελβετική εταιρία ρολογιών.

Ποιός όμως τηρεί πιστά τους άγραφους αυτούς νόμους, αφού το ενδεχόμενο του να “παίξεις” με το στιλ σου πάντα εξιτάρει όπως και το να αποκτήσεις (αν το αντέχει η τσέπη σου) ένα ρολόι με την υπογραφή ενός μεγάλου οίκου.

To ρολόι δεν είναι ένα απλό αξεσουάρ είναι ένα κόσμημα που μπορεί να προδώσει πολλά για την προσωπικότητα σου. Μπορεί άλλωστε να φορεθεί μόνο του, να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων αλλά και να σου αναβαθμίσει όλο σου το στιλ. Αξίζει λοιπόν στη ζωή σου να αποκτήσεις ένα καλό ρολόι που πίστεψε με θα το κληρωνομήσουν και τα παιδιά σου – το ρολόι είναι επένδυση. Ενώ συμβουλή που δίνω είναι, δεσμευτικά – trendy κομμάτια σε έντονα χρώματα, μεγαλά ή ιδιαίτερα σχέδια που προδίδουν εφήμερο look μπορούν να αγοραστούν σε πιο προσιτές τιμές ώστε απλά να κάνεις το κέφι σου.

ΤΙP: Αν θέλεις το ρολόι σου να είναι διαχρονικό επέλεξε να είναι σε φυσιολογικό μέγεθος με μπρασελέ ή με δερμα – καφέ σκούρο ή μαύρο.

Ότι το ρολόι είναι επένδυση φαίνεται να έχουν καταλάβει oι περισσότεροι οίκοι μόδας και σε τακτά χρονικά διαστήματα ανάμεσα σε όλα τα κοσμήματα και τα αξεσουάρ της συλλογής τους λανσάρουν και κομψά ρολόγια.

Το TLIFE σου συγκεντρώνει τα πιο στιλάτα ρολόγια με την υπογραφή των μεγαλύτερων οίκων μόδας στον κόσμο. Για να τα απολαύσεις κάνε κλικ εδώ.

Read More

And More