Hot! Tι να φορέσεις ανάλογα με το στιλ σου για να είσαι sexy…

Σήμερα αφήνω στην άκρη το κομμάτι της μόδας και μιλάω ως γυναίκα προς γυναίκα! Γιατί ωραία όλα αυτά που μας προτείνουν οι μόδιστροι, ωραία τα στιλάτα ρούχα αλλά πολλές φορές, σου μιλάω εμπειρικά, ο μεγάλος φανατισμός με το να ντύνεσαι με την τελευταία τάση, να κάνεις περίπλοκους συνδυασμούς και να δημιουργείς υπερπαραγωγές ντυσίματα δεν φέρνουν πάντα τα επιθυμητά αποτελέσματα. Αυτό το φαινόμενο εξηγεί κι αυτό που υποστηρίζουν πολλοί άντρες πως οι γυναίκες πλέον ντύνονται για τις άλλες γυναίκες. Δηλαδή δεν σε ενδιαφέρει να σαγηνεύσεις τους άντρες αλλά να εντυπωσιάσεις τις άλλες εκεί έξω.

Αν και η συγκεκριμένη θεωρία δεν με βρίσκει σύμφωνη οφείλω να ομολογήσω πως επιτυχία στους άντρες δεν έρχεται με τα περίπλοκα αλλά με τα απλά. Όχι με τα συντηρητικά αλλά με τα sexy. Κι αν το αγόρι σου έχει μυστήριες απαιτήσεις και δεν μπορείς να διανοηθείς πως θα φορέσεις τσόκαρο σε συνδυασμό με φόρεμα σε έντονα χρώματα ή φόρμες με στρας σε φούξια απόχρωση, θέλω να σου πω να μην πανικοβάλεσαι! Φόρεσέ τα στο σπίτι! Θα μου πεις στο σπίτι θα κυκλοφορώ με τακούνια; Ε, δεν γίνεται και στιλάτη να θέλεις να είσαι έξω και στο σπίτι να κυκλοφορείς με παντόφλες! Κάνε μία “θυσία” για την αγάπη σας!

Και όπως πολύ σωστά λέγεται ποτέ δεν ξέρεις τι συμβαίνει όταν κλείνουν οι πόρτες ενός σπιτιού. Τι γίνεται όμως όταν βγαίνει κανείς έξω εύκολα μπορείς να το μάθεις. Έτσι δεν θα αναλύσω το τί να φοράς στο σπίτι για να διατηρήσεις τη φλόγα της σχέσης δυνατή -αυτά είναι προσωπικά θέματα- θα αναλύσω τι να φορέσεις έξω ώστε και sexy να είσαι και να αρέσεις στα αγόρια και να μην χάνεις το στιλ σου.

Πριν ξεκινήσω να σου πω πως το τι κάνει κάποιον άνθρωπο να είναι sexy είναι τελείως υποκειμενικό αφού εξαρτάται από την ηλικία, το στιλ του καθενός, την αισθητική του και τον σωματότυπό του.

Και τι εννοώ με αυτό… Σε μία γυναίκα αρκετά μικρόσωμη ένα σκαφτό σορτσάκι μπορεί να την κάνει να μοιάσει με lolita και το αποτέλεσμα να παραμένει μοδάτο και χαριτωμένο. Σε αντίθεση με μία μεγαλόσωμη γυναίκα είτε ψηλή είτε με καμπύλες που αν το φορέσει θα εισπράξει χειροκροτήματα -όχι απαραίτητα θετικό. Στην δεύτερη περίπτωση είναι προκλητικό.

Σορτσάκια

Aπό αριστερά Dsquared, Gstar

To σορτσάκι λοιπόν είναι ένα από τα πιο sexy trends -κι όσο περίεργο κι αν ακούγεται είναι διαχρονικό! Πες μου ποιά γενιά δεν εκτίμησε την αξία του και δεν θεώρησε το σορτσάκι sexy; Ανεξάρτητα από το αν το φορούσαν έξω ή όχι, καμία!To σορτσάκι, εάν το επιτρέπει ο σωματότυπός σου μπορεί να φανεί η πιο μοιραία επιλογή σε ντύσιμο αφού αφήνει εκτεθιμένα τα πόδια σου, τονίζει τους γλουτούς και σε συνδυασμό με ψηλά παπούτσια είναι too sexy for words!

Το sexy έχει όμως κι αυτό τους κανόνες του. Γιατί αλλο το sexy κι άλλο το πρόστυχο -εκτός κι αν αυτό επιζητάς οπότε πάω πάσο και οι κανόνες δεν ισχύουν για σένα.

TIP: Εάν θέλεις να φορέσεις το σορτσάκι σου λοιπόν συνδύασέ το με κάτι μακριμάνικο και χυτό ώστε να ισοβαθμίσει το γυμνό του κάτω μέρους που θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Κοντές φούστες

Από αριστερά Balmain, Ηerve Leger

Αναμφισβήτητα οι κοντές φούστες είναι sexy! Είναι η γνωστή mini φούστα που έχει σχηματιστεί στο μυαλό πως φορούν οι γραμματείς σε μεγάλα γραφεία. Η φούστα αυτή είναι κοντή, μονόχρωμη -κατά προτίμηση μαύρη- και απόλυτα εφαρμοστή στους γλουτούς. Φυσικά συνδυάζεται με ψηλά παπούτσια και στο πέρασμά της αφήνει θύματα.

TIP: Εάν τα πόδια σου είναι το δυνατό σου σημείο μην το σκέφτεσαι λεπτό!

ΤΙP: Εάν δεν έχεις τα πόδια μοντέλου αλλά μπορείς να την υποστηρίξεις φόρεσέ την με σκούρο καλσόν.

Εάν δεν θέλεις κάτι τόσο μοιραία sexy μπορείς να φορέσεις mini, πεταχτή φούστα δημιουργώντας ένα πιο girlie στιλ. Αρέσει πολύ στα αγόρια. Βλέπεις λίγο το lambada, λίγο ότι παραπέμπει στην κοριτσίστικη αφέλεια αυτόματα τους βγάζει έναν αέρα αθώας ξεγνοιασιάς. Κι αυτό είναι σέξι.

Στενά φορέματα

Από αριστερά Louis Vuitton και Balmain

Αναδεικνύουν τις καμπύλες της γυναίκας που αν είναι σφριγιλές μπορούν να κόψουν ανάσα. Εάν υπάρχουν ατέλειες και νιώθεις πως δεν μπορείς να το φορέσεις σκέψου το ενδεχόμενο να επιλέξεις ένα πιο μακρύ σε μήκος pencil φόρεμα και να το αναδείξεις με ψηλά λεπτά παπούτσια.

TIP: Εάν έχεις μερικά περιττά κιλάκια φόρεσε φόρεμα που να δημιουργεί διχρωμία. Δηλαδή άλλο χρώμα από το στήθος και πάνω κι άλλο το υπόλοιπο φόρεμα. Αμέσως αποπροσανατολίζει από τυχόν ατέλειες.

Φορέματα
Είτε είναι mini είτε είναι μακριά τα φορέματα συγκινούν τους άντρες και αποσπούν θετικές κριτικές. Θα πρέπει να διαλέξεις το κατάλληλο για σένα και το σώμα σου και να το αναδείξεις με τα σωστά αξεσουάρ.

TIP: Εάν επιλέξεις maxi φούστα δημιούργησε ένα εντυπωσιακό σκίσιμο από τη μία της πλευρά ώστε να προδίδει κάτι από τον εσωτερικό σου κόσμο.

TIP: Τα φορέματα σε αέρινη ύφανση πάντα κερδίζουν τις εντυπώσεις αφού δημιουργούν ένα sexy μυστήριο ή μία ρομαντική σεξουαλικότητα -εξαρτάται από την διαφάνεια και την απόχρωσή της.

Διαφάνειες

Aπό αριστερά Bottega Veneta, Stella McCartney

Οι διαφάνειες που είναι κι απόλυτα επίκαιρες για φέτος είναι πολύ sexy. Η αίσθηση που δίνουν όμως είναι λίγο πιο vamp οπότε πάντα παίζει ρόλο σε τι άντρα απευθύνεσαι το αν θα του αρέσει ή θα τον τρομάξει αφού θα το θεωρήσει υπερβολικό.

TIP: Διαφάνειες μπορείς να φορέσεις και στο τελείωμα της φούστας σου αλλά και σε εφαρμοστή μπλούζα που θα διεγείρει την φαντασία του.

Παντελόνια σωλήνες – κολάν

Aπό αριστερά Balmain, Dsquared

Τα στενά παντελόνια αρέσουν επίσης πολύ αφού αγκαλιάζουν τους γλουτούς σου και αναδεικνύουν τις καμπύλες σου. Δεν υπάρχει άντρας στον κόσμο επάνω που να μην εκτιμήσει ένα ώραιο στενό παντελόνι. Παρ’ όλα αυτά πρέπει να σου πω πως εάν μπορούν να επιλέξουν προτιμούν τα κολάν. Ο λόγος προφανής! Είναι πιο απαλό στην υφή και διαγράφει επακριβώς κάθε λεπτομέρεια του κορμιού σου.

ΤΙP: Εάν το στιλ σου είναι πιο casual φόρεσε το τζιν σου με t-shirt και αν το επιτρέπει το μέγεθος του στήθους σου φρόντισε να ξεχάσεις να φορέσεις… το σουτιέν σου!

Το έντονο ντεκολτέ

Από αριστερά Emillio Pucci, Bottega Veneta

Είναι, δεν είναι μεγάλο το μπούστο σου -παίζει το ρόλο του δεν θα σου πω ψέμματα- τόνισέ το και θα δεις όλα τα βλέμματα να επικεντρώνονται στο σημείο.

Να θυμάσαι!
Πάντα η έκθεση λίγης σάρκας διεγείρει τη φαντασία. Οπότε για φέτος μπορείς να αφήσεις ένα μικρό κομμάτι από την κοιλιά ή την μέση σου έξω.


Από αριστερά Just Cavalli, Lanvin

Τα αγόρια δεν δίνουν ιδιαίτερη σημασία στα υφάσματα, γιατί δεν γνωρίζουν και πολλά πράγματα. Αν όμως δώσεις εσύ έμφαση στα υλικά που είσαι ντυμένη, να είσαι σίγουρη ότι θα το εκτιμήσουν. Η αφή είναι μια πολύ χρήσιμη αίσθηση.

Read More

And More