Tα πιο sexy παπούτσια της φετινής σεζόν!

Τα παπούτσια για κάποιες γυναίκες είναι απλά ανάγκη. Υπάρχουν όμως και τα κορίτσια που ενημερώνονται και βλέπουν τα παπούτσια και τα αξεοσυάαρ ως τα παιχνίδια για ενήλικες. Τα παπούτσια άλλωστε είναι και από τα αξεσουάρ που μπορεί να σε οδηγήσουν σε μανιο- οικονομο -καταστροφικές συμπεριφορές! Συμπεριφορά που δεν επικροτείται αφού κι αυτή με την σειρά της είναι extreme.

Παρ’ όλα αυτά όμως δεν μπορεί κανείς να αγνοήσει το πως μεταμορφώνει ολοκληρωτικά το στιλ ένα ζευγάρι sexy ψηλοτάκουνες γόβες ή ένα ζευγάρι μοδάτα ankle boots. Αφού ένα μαύρο παντελόνι με μία μαύρη μπλούζα με ένα ζευγάρι κομψές γόβες μπορεί να κάνουν ένα chic σύνολο ενώ το ίδιο ρούχο με λεοπάρ ankle boots μπορεί να μεταμορφωθεί σε sexy look. Και πρέπει να σου πω πως αν δεν έχεις τα χρήματα να αποκτήσεις καινούρια ρούχα και πρέπει να επιλέξεις μόνο ένα κομμάτι για να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου τόλμησε και πάρε ένα καινούριο ζευγάρι ψηλοτάκουνα παπούτσια.

Το ΤLIFE σου παρουσίαζει σε ένα άρθρο τα πιο SEXY ψηλοτάκουνα παπούτσια και σου προτείνει να παραδοθείς στις τάσεις της φετινής χειμερινής σεζόν με την υπογραφή των μεγαλύτερων οίκων μόδας!

Συγκράτησε πως έχουν σημειωθεί πάρα πολλές έρευνες γύρω από το αν τελικά υπάρχει κάποιος συσχετισμός με την σεξουαλικότητα των γυναικών και τα παπούτσια που επιλέγουν να φορέσουν. Στοιχείο που επιβεβαιώνει ο Christian Louboutin.


Aπό αριστερά: Αlexander McQueen, Nina Ricci

Μποτάκια δερμάτινα σε σκληρό ύφος που αναμφισβήτητα το πολύ ψηλό – stilettos τακούνι τους τα κάνει να είναι too sexy. Ένας συνδυασμός δέρματος, stilettos και κορδονιού που παραπέμπει άμεσα στην φετίχ διάθεση που είχαν φέτος πολλοί από τους σχεδιαστές.

TIP: Τα συγκεκριμένα κολακεύουν απόλυτα το σώμα αφού χαρίζουν ύψος στο πόδι.

TIP: Αν επιλέξεις να φορέσεις αυτό το στιλ μποτάκια συνδύασέ τα με skinny ψηλόμεσα παντελόνια, t-shirt και jacket.
Θα σου δώσουν ένα απλό αλλά απόλυτα glam-rock αποτέλεσμα.

Μπορεί να σου φαίνονται υπερβολικά αλλά πρέπει να σου πω πως δεν είναι τόσο δύσκολα στο περπάτημα όσο μοιάζουν να είναι. Το κορδόνι κρατάει το πόδι σου σταθερό ενώ ο πάτος στο μπροτσά μέρος του παπουτσιού φέρνει ισορροπία με το πολύ ψηλό τακούνι.


Aπό αριστερά: Gareth Pugh, Versace

Μποτάκια πλατφόρμες με λουστρίνι λεπτομέρεια. Μία επιλογή sexy, που σίγουρα δεν είναι η προσωποποίηση του chic αλλά θα σου δώσουν ύψος και στιλ στο ντύσιμο.

TIP: Το συγκεκριμένο αφήνει “αέρα” στην γάμπα σου, στοιχείο που κολακεύει πολύ και τις γυναίκες που τα πόδια δεν είναι το δυνατό τους σημείο.

Τα κορδόνια είναι το big must για φέτος και τα μποτάκια μέχρι τη μέση της γάμπας το υιοθετούν. Το συγκεριμένο ύψος μπορεί να σου φαίνεται δίσχρηστο αλλά πρέπει να σου πω πως πολλές φορές κολακεύει πολύ περισσότερο τη σιλουέτα από ότι τα ankle boots. Μπορείς να τα φορέσεις στην βραδινή σου έξοδο και να μην σε φοβίζει το ότι αποκαλύπτει τα δάχτυλα αφού το πόδι σου θα παραμείνει ζεστό.


Aπό αριστερά: Dior, Moschino

Αν το δυνατό σου σημείο δεν είναι τα πόδια τότε απέφυγε με κάθε τρόπο να φορέσεις ankle boots που να σταματούν ακριβώς στο ύψος του αστραγάλου. Το συγκεκριμένο στιλ προσθέτει πολλούς extra πόντους και δεν κολακεύει καθόλου τις γάμπες.

TIP: Αν σου αρέσει φόρεσέ το με ένα ψηλόμεσο παντελόνι και πρόσθεσε στιλ στο ντύσιμο σου.

Τα μαύρα μποτάκια είναι ένα ζευγάρι που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη αφού μπορούν επάξια να αντικαταστήσουν τις γόβες σου και να σε συνοδεύσουν ακόμη και στις βραδινές σου εξόδους.


Aπό αριστερά: Moschino, Louis Vuitton

Για να είναι κάτι sexy δεν χρειάζεται απαραίτητα να είναι και υπερβολικό. Ένα κομψό ζευγάρι γόβες με λεπτό λουράκι να σταθεροποιεί το ζευγάρι στα πόδια θα μαγνητίσει και θα προσθέσει θεατρικότητα στο στιλ σου.

Αν τα πόδια σου είναι καλίγραμμα τότε το λουράκι στον αστράγαλο είναι η σωστή επιλογή για εσένα. Ενώ το λουράκι μπορεί να φορεθεί κι από τις γυναίκες με όχι τόσο λεπτά πόδια αρκεί να βρίσκεται πιο χαμηλά από τον αστράγαλο.

TIP: Φόρεσε το ζευγάρι σου με ένα ψηλόμεσο παντελόνι όπου θα γυρίσεις τα ρεβέρ και σου υπογάφω το στιλ σου δεν θα περάσει απαρατήρητο.


Aπό αριστερά: Ninna Ricci, Givenchy

Τα παπούτσια κοσμήματα είναι αυτά που είναι sexy με έναν όμως επιβλητικό και συνάμα chic τρόπο.

Επέλεξε ένα ζευγάρι βελούδινες γόβες για τις εορταστικές ημέρες ή ακόμη και για την βραδινή σου έξοδο αλλά να θυμάσαι πως το βελούδο δεν είναι η σωστή επιλογή για μέρες όπου ο καιρός είναι βροχερός.


Aπό αριστερά: Lanvin, Louis Vuitton

Οι μπότες φέτος αλλάζουν στιλ αφού σταματούν ακριβώς εκεί που ξεκινάει το γόνατο σου. Mία επιλογή που είναι πολύ sexy με το τακούνι πολύ ψηλό να κολακεύει την σιλουέτα σου.

TIP: Απόφυγε το ύψος της μπότας σου να είναι ακριβώς κάτω από το γόνατο αν πιστεύεις πως δεν κολακεύει το πόδι σου. Το ύψος αυτό τονίζει τις ατέλειες στο γόνατο. Αντίθετα διάλεξε μία μπότα που να έχει απόσταση τουλάχιστον μία παλάμη από το γόνατό σου.

Η συγκεκριμένη μπότα έχει φορεθεί πολύ και κάτω από φούστες σε ανοιχτή – Α γραμμή. Δοκίμασέ το με μία φούστα ψηλόμεση ακόμη και πλισέ.

Οι πλαστικές μπότες είναι κι αυτές απόλυτα μοδάτες παρ’ όλα αυτά όμως δεν είναι ένα κομμάτι στο οποίο αξίζει να επενδύσεις. Αν σου αρέσουν επέλεξε μία οικονομική version ώστε να βγάλεις το άχτι σου.


Aπό αριστερά: Lanvin, Blumarine

Οι γόβες αποκτούν μύτες και γωνίες, στοιχείο που τις κάνει sexy. Ενώ το κούμπωμα στον αστράγαλο απογειώνει την σεξουαλικότητά τους.

Αναμφισβήτητα sexy οι μαύρες μεταξωτές γόβες με το δερμάτινο λουράκι και το μεταλλικό τακούνι.

TIP: Στο συγκεκριμένο στιλ παπουτσιών πρέπει και πάλι να προσέξεις τον σωματότυπό σου αφού το λουράκι πάντα προσθέτει πόντους στα πόδια και αφαιρεί ύψος.


Aπό αριστερά: Giambattista Valli, Dries Van Noten

Tο ασημί στα παπούτσια προδίδει το βινίλ στοιχείο που είναι φέτος στη μόδα. Φόρεσε τις ασημί γόβες σου με στενό παντελόνι και γυρισμένα ρεβέρ και μαγνήτισε.

Το βελούδο είναι κι αυτό ένα sexy στοιχείο στα παπούτσια της φετινής σεζόν. Παρ’ όλα αυτά όμως διατηρεί έναν πιο αριστοκρατικό αέρα και δυστυχώς δεν είναι αυτό που λέμε παπούτσι παντός καιρού.


Aπό αριστερά: Balenciaga, Gucci

Τα ankle boots με έντονη μύτη είναι πολύ θηλυκά και η έντονη διχρωμία στα σχέδια δίνει μία πιο παιχνιδιάρικη διάθεση στο στιλ.

TIP
: Αν ο σωματότυπός σου το επιτρέπει συνδύασέ το με ένα φόρεμα σε έντονο χρώμα και δημιούργησε την τριχρωμία που επιβάλει η μόδα.

Το snake skin είναι πάντα sexy επιλογή και μπορείς να το φορέσεις και να το συνδυάσεις με όλα σου τα ρούχα.

TIP: Απόφυγε τα άλλα animal prints και διατήρησε μια minimal διάθεση στα ρούχα σου.


Aπό αριστερά: Dior, Proenza Shoulder

Τα κορδόνια που τυλίγουν γύρω από το πόδι σίγουρα είναι sexy, επέλεξέ τα λοιπόν και φόρεσέ τα με ανοιχτόχρωμο μαύρο καλσόν από μέσα.

Δεν χρειάζεται να περιοριστείς μόνο στα παπούτσια με έντονους πάτους αφού φέτος τα λεπτά – κομψά πέδιλα επιστρέφουν και αποδεικνύουν πως οι λιτές γραμμές είναι διαχρονική αξία στο sexy.

Fashion Rule: Ό, τι στιλ κι αν επιλέξεις να θυμάσαι πως το παπούτσι για να είναι sexy πρέπει να το φοράς κι όχι να σε φοράει. Kι αυτό εξαρτάται πάντα από τον τρόπο που περπατάς!

Read More

And More