HOT PANTS! Το trend που εκφράζει την πιο sexy εκδοχή σου…

Τα σορτσάκια είναι εδώ πιο καυτά από ποτέ. Φέτος το καλοκαίρι το μήκος ανεβαίνει κι άλλο και μας προκαλεί να γίνουμε ακόμα πιο σέξι.
Τα είδαμε σε όλες τους τις εκδοχές. Ως beachwear, ως everyday επιλογή για ένα μοντέρνο city look και φυσικά ως βραδινή hot επιλογή.
Κάπου ανάμεσα σε vintage μαγιό, ψηλόμεσο σορτσάκι και ανδρικό εσώρουχο, τα σορτσάκια του 2011 γίνονται απαραίτητο κομμάτι της γκαρνταρόμπας!
Πρώτον, γιατί αποκαλύπτει τα πόδια σου, άρα είναι σέξι και δεύτερον γιατί δεν κρύβει τον κίνδυνο ανεπιθύμητων αποκαλύψεων που έχει το μίνι, άρα είναι άνετο.

Τα καυτά σορτσάκια του καλοκαιριού πάνε παντού! Μπορείς να τα πάρεις μαζί σου στην παραλία σύμφωνα με τον οίκο Les Copains, να το φορέσεις ως κομμάτι ενός total white look σύμφωνα με τον Isabel Marrant ή ακόμα να τα συνδυάσεις με το μαντήλι στα μαλλιά σου όπως στο catwalk του οίκου Loewe.

Τα έντονα χρώματα είναι συνώνυμα του φετινού καλοκαιριού -τα είπαμε αυτά. Και τα σορτσάκια λοιπόν βάφτηκαν κίτρινα, πορτοκαλί και μπλε για τους οίκου Max Mara, Cacharel και Costume National αντίστοιχα! Συνδύασε με τα σωστά αξεσουάρ για να πετύχεις το color block ή προσγείωσέ τα με πιο nude τόνους!

Θα σκεφτόσουν ποτέ να φορέσεις ένα καυτό σορτσάκι για μια επίσημη εμφάνιση; Και όμως, οι οίκοι φέτος το ενσωματώνουν στις glam βραδινές δημιουργίες τους! Το είδαμε να παίρνει τη θέση της φούστας στο κλασικό ταγιέρ του οίκου Chanel, να συνδυάζεται με αέρινο τοπ στον οίκο Valentino και να γεμίζει από στρας από τον Elie Saab!

The Short-List! Πως να το φορέσεις σωστά σε 7 βήματα

1. Τα πολύ καυτά σορτς (αυτά πού είναι πολύ κοντά στο πλάι) δεν κολακεύουν παρά μόνο λεπτά καλογυμνασμένα πόδια. Αν δεν τα έχεις διάλεξε κάτι πιο ”χαλαρό”.

2. Το σορτσάκι ”πάει” γραφείο αρκεί να είναι άνετο όχι πολύ κοντό (σαν βερμούδα) και να το συνδυάζεις με σακάκι και πλατφόρμες.

3. Αγαπημένο, καθιερωμένο και αλάνθαστο look διακοπών είναι το σορτσάκι με σανδάλι, τουνίκ και μαντήλι.

4. Tα ψηλόμεσα κολακεύουν πολύ καθώς μακραίνουν τα πόδια και δείχνουν τέλεια συνδυασμένα με πλατφόμες ή ψηλοτάκουνα πέδιλα! Εάν τολμήσεις να τα φορέσεις με φλατ, να ξέρεις ότι ”απαιτούν” ψιλόλιγνα πόδια.

5. Τα πετσετέ σορτσάκια πάνε μόνο παραλία και γυμναστήριο.

6. Tα εμπριμέ σορτσάκια θέλουν ”ήσυχα” τοπ και πολλά αξεσουάρ! Ποτέ δεν συνδυάζεις εμπριμέ με εμπριμέ, ναι;

7. Το tοtal white look σε εμφανίσεις με σορτσάκι προυποθέτει απαραίτητα μαύρισμα.

Κάνε κλικ εδώ και δες τα πιο hot σορτσάκια της αγοράς από το Tlife!

Read More

And More