Τα fashion looks που δεν θα εκτιμούσε ποτέ -μα ποτέ- το αγόρι σου!

Yπάρχουν ρούχα και στιλ που μπορεί εσένα να σε ενθουσιάζουν. Oι φίλες σου να σε επιβραβεύουν και να σου ζητάνε πληροφορίες για το μέρος από όπου το αγόρασες. Εσύ να θεωρείς με το νου σου πως “φυσάς” φορώντας την τελευταία λέξη της μόδας. Κι όλα αυτά, τα τόσα όνειρα κι ελπίδες, να γκρεμιστούν με ένα μόνο βλέμμα απάθειας από το αγόρι σου.

Τα αγόρια είναι γνωστό πως σκέφτονται πολύ πιο απλά από εμάς κι αυτή η απλή σκέψη τους οδηγεί να προτιμούν στιλιστικά ό, τι μπορούν να καταλάβουν πιο εύκολα. Τι κι αν εσύ πέρασες μισή ζωή μπροστά στο καθρέφτη μέχρι να ντυθείς, να επιλέξεις τα σωστά αξεσουάρ και να δημιουργήσεις πρωτότυπους συνδυασμούς. Εκείνος είτε που θα σου φωνάξει “μα τι κάνεις τόση ώρα” κι όταν βγεις δεν θα σου δώσει καμία σημασία γιατί βιάζεται ή που δεν θα ρίξει ματιά στο σύνολο γιατί του περνάει παγερά αδιάφορο ή (ακόμα χειρότερο) θα σου πει “αγάπη μου είναι λίγο περίεργο αυτό που φοράς”! Mη θέλωντας να σου πει κατάμουτρα την σκληρή αλήθεια πως, αγάπη του, απόψε τα ρούχα σου είναι για κάψιμο.

Καμία λάμψη στα μάτια του λοιπόν και η απογοήτευση στα δικά σου ακόμα πιο μεγάλη. Το tlife.gr όμως είναι εδώ και μετά από έρευνα στους άντρες σου παραθέτει το πόρισμα που βγήκε για τα looks που απεχθάνονται.

Οι άντρες απεχθάνονται οτιδήποτε extra συντηρητικό. Με το πουκάμισο που είναι κλειστό στο λαιμό, τη φούστα μέχρι τον αστράγαλο και τυχόν flat μπότα μέχρι το γόνατο να τους παγώνει οποιοδήποτε συναίσθημα.

ΤΙP: Εάν επιλέξεις ένα από τα δύο ή το πουκάμισο ή τη φούστα φρόντισε να τα συνδυάσεις με κάτι πιο χαλαρό ώστε να δίνει μία ανάλαφρη εικόνα.

TIP: Εάν θέλεις να το φορέσεις απέφυγε τον ασπρόμαυρο συνδυασμό. Και κράτησε χρωματικά ζωηρά αξεσουάρ.


Το androgyny στιλ που είναι η απόλυτη τάση για φέτος πρέπει να δημιουργηθεί με εξαιρετική προσοχή αφού μπορεί να φανεί καταστροφικό. Σύμφωνα με την έρευνα του tlife.gr οι άντρες γοητεύονται από αυτό, αρκεί η γραμμή του κοστουμιού να είναι στενή, με θηλυκά κοψίματα και να μην συνδυάζεται με πουκάμισο από μέσα.

ΤΙP: Εάν το επιλέξεις φόρεσε ψηλά λεπτά παπούτσια και clutch τσάντα σε έντονο χρώμα.

Θυμήσου πως δεν θέλεις σε τίποτα να παραπέμπει το σύνολό σου στο συνάδελφό του από το απέναντι γραφείο. Οπότε φρόντισε να έχεις ώραια χτενισμένα τα μαλλιά σου, περιποιημένα τα νύχια σου και να χρησιμοποιήσεις λεπτά αξεσουάρ.


-Τα boyish παπούτσια πρέπει να φοριούνται επίσης σε επιλεγμένες στιγμές και σίγουρα ποτέ με φαρδιά παντελόνια. Αφού εξ ορισμού δεν προδίδουν θηλυκότητα και ο συνδυασμός με ρούχο που δεν αγκαλιάζει το σώμα μπορεί να φανεί καταστροφική.

-Επίσης μην επιλέξεις οποιοδήποτε παπούτσι που το ύφος του παραπέμπει σε ορθοπεδικό όπως σαμπό.

Απέφυγε τις υπερβολές. Μπορεί να ακολουθήσεις κατά γράμμα τη διάθεση του αγοριού σου και να κάνεις ένα super θηλυκό ντύσιμο να ξέρεις πως οι υπερβολές δεν εκτιμούνται ούτε στους συνδυασμούς αλλά ούτε και στο μακιγιάζ.

Αξίζει να αναφερθεί πως όποιο στιλ κι αν επιλέξεις φρόντισε να διαγράφει το σώμα σου. Οι άντρες αντιπαθούν οποιοδήποτε ρούχο δεν φανερώνει μέρος τη σιλουέτας σου. Και με αυτό δεν εννοώ πως πρέπει να δείχνεις απαραίτητα κάτι. Μπορεί να φοράς μακρύ φόρεμα που δεν εκθέτει τίποτα αλλά να είναι στενό και το σώμα να διαγράφει από μέσα. Στους άντρες αρέσουν πολύ τα ρούχα που αναδεικνύουν χωρίς να προδίδουν (εάν είσαι η κοπέλα τους). Εάν δεν είσαι προτιμούν να τα δούνε όλα, αμέσως!


Στιλ που δεν κατανοούν γιατί μας αρέσει και το επιλέγουμε είναι τα σαλβάρια. Το φάρδος του παντελονιού αυτού θεωρείται αποκρουστικό και πίστεψε με, κανείς δεν θέλει να βγαίνει ραντεβού με τον Μc Hammer.


Τα αγόρια είναι απλά και οτιδήποτε περίπλοκο σε ρούχο με μυστήρια φερμουάρ, παπούτσια που δεν μπορείς να περπατήσεις, φούστες που δεν μπορείς να κάτσεις μπλούζες που ‘κλειδώνουν’ από χιλιάδες πλευρές τους φαίνονται ακατανόητα και συνάμα απολύτως ασέξουαλ αφού βγαίνουν πολύ δύσκολα. Ρούχο που πολλές φορές βρίσκουν άκομψο είναι οι ολόσωμες φόρμες. Που έτσι και δεν είναι σε μία αρκετά θηλυκή γραμμή τους φαντάζει περίεργα.
Εξίσου περίεργα τους φαίνονται κι από πίσω τα ψηλοκάβαλα παντελόνια που πολλές φορές δεν κολακεύουν προσθέτωντας πόντους.

ΤΙP: Φρόντισε τα περίεργα και εκκεντρικά σου ρούχα να τα φοράς όταν βγαίνεις με τις φίλες σου για ποτό.

TIP: Όταν αγοράζεις ολόσωμες φόρμες να κοιτάς πολύ καλά το πίσω μέρος του σώματός σου να μην φαίνεται μεγαλύτερο.

Οι άντρες δεν αγαπούν τις χοντροκομμένες γραμμές στα παπούτσια με χειρότερό τους τις τόσο συμπαθείς και βολικές πλατφόρμες. Μπότες που δεν ξεχωρίζει ο αστράγαλος, αλλά και οτιδήποτε όχι κομψό και θηλυκό.

ΜΑΘΕ…
-Στατιστικά αποδεδειγμένα οι γυναίκες ντυνόμαστε για τις άλλες γυναίκες. Λάθος, που αν είχε ξεπεραστεί όλοι θα ήμασταν πολύ πιο ευχαριστημένοι και εμείς σίγουρα με περισσότερα λεφτά στη τσέπη μας.

-Μην ακούς 100% ό, τι σου λέει για το ντύσιμο σου. Οι άντρες ή που θα σου φορέσουν ό, τι πιο προκλητικό έχεις στη ντουλάπα ή που θα σου δώσουν την αφοπλιστική απάντηση “ε, βάλε μία φούστα με μία μπλούζα!” Δεν υπάρχει το ενδεχόμενο όσο και να προσπαθήσεις να σου πει ποιά φούστα με ποιά μπλούζα. Διατήρησε την προσωπικότητά σου, το δικό σου στιλ κρατώντας αυτές τις πληροφορίες στο πίσω μέρος του μυαλού σου.

-Να θυμάσαι πάντα πως όταν σε πρωτοείδε και σε ερωτεύθηκε δεν είδε στο πρόσωπό σου κανένα ρόλο. Ούτε της συζήγου, ούτε της συντρόφου, ούτε της μάνας. Σε είδε και του άρεσες εσύ και μόνο εσύ οπότε απέφυγε τα ντυσίματα που οδηγούν σε συνειρμούς ρόλων.

Read More

And More