Cropped Tops: Το απόλυτο must have του καλοκαιριού και πως να το φορέσεις σωστά…

Τα πρωτοείδαμε τη δεκαετία του ’60 με χαμηλόμεσα παντελόνια και μίνι φούστες, αργότερα στα 70s σε μορφή δεμένου πουκάμισου με ψηλόμεσα flared jeans και στα 80s σαν φθαρμένα t-shirts με κολάν και δαντελένιες κλος φούστες.

Τη φετινή τους όμως εκδοχή αξίζει να την προσέξεις μιας και διαφέρει από κάθε προηγούμενη. Σε συνδυασμό με ψηλόμεσες φούστες, θηλυκά cardigans και φίνα σορτς, το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά classy. Είναι η καλύτερη εκδοχή που είδαμε μέχρι τώρα και είναι ιδιαίτερα sexy παρά το γεγονός ότι πολλά από αυτά δεν αποκαλύπτουν παρά ένα μικρό μέρος του θώρακα.

ΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ
-Με μια ψηλόμεση χαλαρή φούστα μέχρι τη μέση της γάμπας και στιλέτο γόβες με λουράκι στον αστράγαλο για ένα σοφιστικέ look.


Chloe, Marc Jacobs, Michael kors

-Ισσορόπησέ το με μια ψηλόμεση pencil φούστα που θα ξεκινά πάνω από τον αφαλό και θα καταλήγει κάτω από το γόνατο. Συμπλήρωσε το look με ένα ζευγάρι στιλέτο γόβες.


Guy Laroche, Loewe, Miu Miu

-Φόρεσέ το με ένα jean σορτς αλλά επέλεξε το μανίκι του να είναι μακρύ ώστε να μην εκθέσεις υπερβολικά μέγάλο μέρος
του σώματός σου και ταίριαξέ το με sneakers.

-Εναλλακτικά συνδύασέ το με ένα ψηλόμεσο σορτς, ένα blazer ή cardigan και ένα ζευγάρι φλατ σανδάλια για ένα άκρως stylish look.


Dolce&Gabbana, Versace, Dolce&Gabbana

-Aν η ιδέα του να αποκαλύψεις μέρος της κοιλιάς σου, σου προκαλεί νευρικότητα τότε ο συνδυασμός του με ένα ψηλόμεσο παντελόνι και απλές γόβες είναι ο κατάλληλος για σένα.


Guy Laroche, Guy Laroche, Maison Martin Margiela,

-Κάνε μια casual εμφάνιση με ένα boyfriend jeans, ένα κοντό πουκάμισο δεμένο στη μέση και sexy
ψηλοτάκουνα πέδιλα. Το δέσιμο στο πουκάμισο σου επιτρέπει να επιλέξεις πόσο αποκαλυπτικό θα είναι.

Πέδιλα Χανιωτάκης 169,00 € Για να τα αποκτήσεις κάνε κλικ εδώ

-Μια παιχνιδιάρα, μίνι κλος φούστα στενή στη μέση θα δώσει fun στο look σου. Φόρεσέ τη ψηλά ή πιο χαμηλά στη μέση και γίνε όσο αποκαλυπτική θέλεις εσύ.


Chanel, Chloe, Prada

-Για μια πιο επίσημη εμφάνιση ταίριαξε το με μια maxi ψηλόμεση φούστα. Συμπλήρωσε το look με ένα ζευγάρι sexy ψηλοτάκουνα πέδιλα με λουράκι στον αστράγαλο.


Rochas, Louis Vuitton, Guy Laroche

-Παιξε με τα prints. Ταίριαξε το μονόχρωμο top σου με μια φούστα ή παντελόνι με γεωμετρικά ή animal prints. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή σου με ένα ζευγάρι φλατ σανδάλια.

Παντελόνα με prints Iso 55,00 € Για να την αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Αν θέλεις να βάλεις τα cropped tops στην γκαρνταρόμπα σου εμείς σου προτείνουμε:

Floral cropped top Ιnnocent 39,90 € Aν θέλεις να το αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Cropped top Innocent 39,90 € Για να το αποκτήσεις κάνε κλικ εδώ

Read More

And More