Feeling Inspired:Τα ψηλόμεσα τζιν έρχονται από το παρελθόν και γίνονται τάση ξανά…

Τα ψηλόμεσα τζιν ήρθαν και πάλι στη μόδα και μάλλον έχεις μπει στον πειρασμό να τα δοκιμάσεις. Είναι κομψά, πολύ θηλυκά αφού τονίζουν τις καμπύλες του γυναικείου σώματος και θέλω να σε ενημερώσω αν και σίγουρα κάτι έχει πάρει το αυτί σου (αν δεν έχεις ζήσει τη δεκαετία 85 – 95) πως έχουν βαθιά ιστορία μέσα στο χρόνο. Παραδέξου πως τα χρόνια του millenium (2000) έβλεπες φωτογραφίες με τα συγκεκριμένα τζιν και μάλλον πάθαινες αλλεργικό σοκ αφού τα χαμηλόμεσα σε επίπεδο που δεν σου επέτρεπαν να κάθεσαι είχαν κατακλύσει την αγορά. Ο χρόνος όμως είναι κάτι που έρχεται και φέρνει μαζί του αλλαγές και μία από αυτές είναι να αποσύρει τα χαμηλά και να επαναφέρει αυτά που τόσο καιρό σου προκαλούσαν γέλιο.

Τα τζιν φέτος αλλάζουν και φθάνουν μέχρι ψηλά στη μέση σου. Επένδυσε σε ένα σε ίσια γραμμή που να φθάνει λίγο πιο πάνω από το κόκκαλο της λεκάνης κάνε έξυπνους συνδυασμούς και θα δεις πόσο μοδάτη και κομψή θα νιώσεις.

Σημείωσε πως το στιλ αυτό κάνει τα πόδια σου να μοιάζουν ακόμη πιο ψηλά. Να σου δώσω κι ένα μικρό tip: αν ο σωματότυπός σου δεν το επιτρέπει είναι καλύτερο να μην επιλέξεις παντελόνι σε στιλ καμπάνα αλλά ένα κομμάτι σε ίσια γραμμή.

Πριν αποφασίσεις τι στιλ να επιλέξεις και πριν δεις με ποιόν τρόπο μπορείς να το προσαρμόσεις στην γκαρνταρόμπα σου το TLIFE κάνει ένα fashion flash back σε όλα τα τζιν φορεμένα από σπουδαίες γυναίκες της εποχής ώστε να σου δώσει έμπνευση. Ξεκίνησε το ταξίδι στον χρόνο με ένα “κλικ” εδώ.

Read More

And More