ΔΕΡΜΑ ΠΑΝΤΟΥ: Είναι must, είναι sexy και σε προκαλεί να το φορέσεις…

To δέρμα δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, είναι ένα κομμάτι που υπάρχει στην ντουλάπα της κάθε γυναίκας σε κάθε ηλικία, υπό πολλές διαφορετικές μορφές εδώ και πολλά χρόνια και σου το υπογράφω πως θα μεγαλώσει γενιές και γενιές ακόμα.

Αυτό που αλλάζει από εποχή σε εποχή είναι το ύφος των ρούχων, οι γραμμές και το στιλ που θα τα συνδυάσεις θα τα φορέσεις. Πριν από μερικά χρόνια ήταν τα ψηλόμεσα σε ανοιχτή γραμμή παντελόνια όπως και τα πολύ loose και μακριά παλτό. Μετά ήρθαν τα απόλυτα στενά και χαμηλόμεσα παντελόνια στη μόδα όπως και οι μυτερές μπότες και οι φούστες με ασύμμετρο τελείωμα.

Τώρα εκτός από αυτά που ήδη μπορεί να έχεις στην ντουλάπα σου (κι αν δεν έχεις κάνε μία επίσκεψη στης μανούλας όλο και κάτι δερμάτινο θα βρεις) έρχονται νέοι τρόποι που μπορείς να τα φορέσεις αλλά και νέα μήκη στις φούστες με must wear τη δερμάτινη πλισέ μέχρι το γόνατο. Συντηρητικό; Θυμήσου πως τα σωστά αξεσουάρ, παπούτσια και τοπ μπορούν να το κάνουν απόλυτα sexy.

ΦΟΥΣΤΑ

Από αριστερά: DKNY, Dior, Calvin Klein

Οι δερμάτινες φούστες δεν είναι κάτι καινούριο που βλέπεις. Τις έχεις δει πολλές φορές μέσα στα χρόνια και επιμένω πως μία δερμάτινη mini φούστα μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπη από νωρίς το πρωί με ένα t-shirt, μπαλαρίνες και ζακέτα μέχρι αργά το βράδυ αλλάζοντας απλώς παπούτσια και “πετώντας” τη ζακέτα.

Φέτος οι φούστες γίνονται ή πολύ στενές και Pencil που φτάνουν μέχρι κάτω από το γόνατο ή πάλι μέχρι το γόνατο αλλά πλισέ και ανοιχτές. Αυτό το κομψό κόψιμο θα σου δώσει αρκετό αέρα αν έχεις περιττά κιλάκια στην περιφέρεια. Και με ένα ζευγάρι πέδιλα ή ακόμη και με μπότες μέχρι το γόνατο θα δεις πόση μεγάλη ικανοποίηση θα σου δώσει η αγορά της.


ΠΑΝΩΦΟΡΙ


Από αριστερά: DKNY, Valentino, Moschino

Το δερμάτινο πανωφόρι μου με έχει διδάξει πολλά. Κυρίως να μην κοροιδεύω στιλ από παλαιότερες γενιές. Ακόμη θυμάμαι το μακρύ δερμάτινο παλτό τύπου Matrix που ποιος δεν το έχει φορέσει αλλά και τα γέλια του biker jacket σε επεισόδια του Beverly Hills 90210. ΜΑΘΗΜΑ: το δερμάτινο πανωφόρι σε ό,τι μορφή κι αν το πάρεις δεν το πετάς ποτέ! Φέτος φόρεσε το biker jacket σου ακόμη και πάνω από φορέματα. Επέλεξε μακριά δερμάτινα σακάκια ακόμη και κάπες ενώ η ανάγλυφη δερμάτινη επιφάνεια που μοιάζει στη Chanel τσάντα και το παρουσιάζει και ο οίκος Moschino είναι τόσο, μα τόσο, sexy.

ΦΟΡΕΜΑ

Από αριστερά: Emilio Pucci, Versace, Sportmax

Aν φορέσεις δερμάτινο στενό φόρεμα και βγεις έξω θα με θυμηθείς! Δεν υπάρχει άντρας που δεν θα γοητευθεί. Λίγο η φετιχιστικοί του συνειρμοί, λίγο οι σκοτεινή “επιθετική” του φύση, λίγο ο δυναμισμός του, οι καμπύλες που τονίζονται… Ε, πολύ θέλει ο άνθρωπος; Τα βλέμματα γεμάτα θαυμασμό δεν σταματούν ποτέ. Επέλεξε στράπλες, με μανίκι ή ακόμη και κοντομάνικο. Φόρεσε το στο μήκος που θα σε κολακέψει καλύτερα και είσαι έτοιμη!

ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ

Από αριστερά: Balmain, Dior, Givenchy

To δερμάτινο παντελόνι σου νόμισες πως φέτος δεν θα το βάλεις; Είναι το πρώτο λοιπόν που πρέπει σιγά σιγά να βγάλεις προς τα έξω αφού με το που κρυώσει ο καιρός δεν θα το βγάλεις από πάνω σου. Οι οίκοι -αν τολμάς- σου δίνουν και χρωματικές επιλογές όπως γκρι, καφέ, λαδί αλλά και κόκκινο της φωτιάς.

TΟΠ

Από αριστερά: Balmain, Celine, Yves Saint Laurent

Oι μπλούζες και τα τοπ φέτος έχουν μία διαφορετική όψη. Δεν είναι μόνο τα t-shirts, οι κομψές μπλούζες και τα πουκάμισα. Στην παρέα τους έρχονται και τα απόλυτα δερμάτινα τοπ που είναι εντυπωσιακά, λιτά και σίγουρα όχι συνώνυμα μιας sexy επιλογής αφού περισσότερο σε αλεξίσφαιρα μοιάζουν παρά με γυναικεία μπλουζάκια.

Read More

And More