FASHION ADDICTS! Όλα όσα θα φορέσουμε τη νέα σεζόν σε ένα editorial μόδας…

Οι νέες τάσεις σε θέλουν έντονη, δυναμική, ανεξάρτητη, σέξι. Θηλυκό που ξέρει, θηλυκό που δεν φοβάται. Διεκδικεί και παίρνει. Θέλει και κερδίζει. Αντιθέσεις, ασιατικές επιρροές, ανδρόγυνα στοιχεία, βολάν και prints είναι τα όπλα σου τη νέα σεζόν για full αυτοπεποίθηση.

ΓΙΑ ΝΑ “ΞΕΦΥΛΛΙΣΕΙΣ” ΤΟ EDITORIAL ΚΑΝΕ “ΚΛΙΚ” ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΑ…


Σακάκι H&M 59.95€
Παντελόνι H&M 49.95€
Κολιέ Sotris
Γόβες Jessica Simpson Haralas 99.00€

Androgyne
Δυναμικές φιγούρες, έντονα χρώματα, avant garde κοσμήματα. Το masculine style κλέβει τις εντυπώσεις φέτος και γίνεται το αγαπημένο για όλες τις fashionistas.

/
Φόρεμα BSB 109.00€
Καπέλο H&M 14.95€
Πέδιλα Nine West 99.00€

Bολάν
To βολάν είναι μία πολύ elegant λεπτομέρεια που την είδαμε έντονα στον οίκο Gucci. Ένα φόρεμα με βολάν είναι πολύ θηλυκή επιλογή. Προτίμησε μονόχρωμο, λευκό ή μαύρο και βάλε χρώμα στα πέδιλα σου.

/
Τop Topshop Sotris 70.00€
Φούστα Blanco 32.99€
Κολιέ Marni Sotris 335.00€

Prints
Μην φοβηθείς τα prints και συνδύασε διαφορετικά μεταξύ τους. Πρόσεξε να είναι στην ίδια απόχρωση και δώσε ένταση στο σύνολό σου με ένα fashion κολιέ. Κράτησε τα μαλλιά και το μακιγιάζ σου σε χαμηλούς τόνους.

/
Κιμονό Η&Μ 49.95€
Παντελόνι Ζara 49.95€
Κολιέ Blanco 29.99€
Cuff Blanco 12.00€
Πέδιλα Jessica Simpson Haralas 99.00€

Asian
Kιμονό, παντελόνια που θυμίζουν μεταξωτές pijamas και εξωτικά χρώματα στα αξεσουάρ. Μυστήριο και θηλυκότητα είναι όλα όσα χρειάζεσαι για να έχεις το asian look που όλες θα λατρέψουμε αυτή την άνοιξη.


Τοπ Zara 35.95€
Παντελόνι BSB 59.90€
Αnkle boots H&M 29.95€
Σκουλαρίκια H&M 9.95€

Contrast
Αυτό το καλοκαίρι θα είναι ασπρόμαυρo! Ψηφίζουμε ρίγες σε baggy παντελόνι και ασπρόμαυρο αέρινο top. Στα ασπρόμαυρα look σου πρόσθεσε δερμάτινα ankle boots και exotic αξεσουάρ.

/
Φόρεμα Ted Baker Attica 250.00€
Καπέλο Oudaude Mar Shop & Trade 45.00€
Πέδιλα Nine West 99.00€

Romantic Floral
Τα λουλούδια είναι ένα από τα κλασικά trends του καλοκαιριού. Ένα maxi romantic φόρεμα αρέσει σε όλες και πάει στις περισσότερες. Kάνε παιχνίδι με ένα ψάθινο large καπέλο και πανύψηλα πέδιλα.

/

Read More

And More