Οι 9 τάσεις που θα σε οδηγήσουν στην επόμενη άνοιξη!

Με παραπάνω από 200 labels να δείχνουν τις συλλογές κατά τη διάρκεια των δύο μηνών, οι Resort συλλογές είναι αναμφίβολα περισσότερες από ποτέ, με τα ρούχα τους μέσα στα καταστήματα για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, να δίνουν τον τόνο για το τι θα είναι hot την ερχόμενη σεζόν.

Με βάση τα τελευταία που είδαμε λοιπόν προβλέπουμε την άνοδο στα φαρδιά παντελόνια, τη graphic δαντέλα, τα μακραμέ hippie looks και τις μίνι φούστες. Άλλες τάσεις που περιλαμβάνει αυτή η σεζόν είναι η navy, τα cropped tops και το suede σε έντονα χρώματα.


Chloe, Chanel, Valentino

ΝΑVY CHIC
Τη navy τάση τη βλέπουμε συχνά μέσα στις συλλογές Resort. Φέτος, οι σχεδιαστές προτίμησαν κλασικά Cruise μοτίβα όπως Marinière ρίγες, στο οποίο ο Marc Jacobs έδειξε ένα αξέχαστο πουλόβερ γούνας ενώ τα εμπνευσμένα από τη θάλασσα looks της Chanel, Marni, και Zero + Maria Cornejo είχαν μια vintage αίσθηση.


Alexander McQueen, Oscar De La Renta, Moschino Cheap&Chic

MACRAME
Για τον Alexander McQueen, η Sarah Burton πυροδότησε μια αναβίωση μποέμ macrame χιτώνων στο γνωστό σκοτεινό ύφος της. Το θέμα συνεχίστηκε με πλεκτά και κεντημένα looks από Bottega Veneta, Valentino και Roberto Cavalli.


Balmain, Jason Wu, Philosophy

FRESH DENIM
Χωρίς ξεβάμματα και φθαρσίματα τα νέα denim looks των Βalmain, Altuzarra και Philosophy είναι casual αλλά σοφιστικέ.

/
Alexander McQueen, Emilio Pucci, Ralph Lauren

SUEDE
Πείτε αντίο στο μονότονο safari look. Από τα σμαραγδένια πράσινα outfits για την Calvin Klein Collection στο λιλά Ralph Lauren trench coat και το εντυπωσιακό φούξια καυτό σορτς στον Emilio Pucci, οι πρόσφατες συλλογές Resort ήταν ασφυκτικά γεμάτες από suede κομμάτια σε ζωηρά χρώματα.


Jason Wu, Peter Pilotto, Fausto Puglisi

TROPICAL PRINTS
Τι Resort συλλογές θα ήταν χωρίς tropical prints; Οι σχεδιαστές προχώρησαν ένα βήμα παραπάνω από τα συνηθισμένα hawaian florals αυτή τη σεζόν. Η Miuccia Prada έδειξε ένα mixed up Πολυνησιακών prints ενώ ο Jason Wu και Fausto Puglisi έδειξε ζωντανούς φοίνικες σε ένα πιο σκοτεινό, εξελιγμένο όραμα του παραδείσου.


Alexander Mc Queen, Proenza Schouler, Sportmax

CROPPED TOPS
Τα cropped tops τα είδαμε έντονα τις περασμένες σεζόν και συνεχίζουννα εμφανίζονται αριστερά και δεξιά στις τελευταίες συλλογές Resort όπως του Alexander McQueen, Proenza Schouler, Balenciaga, και Reed Krakoff.


Emilio Pucci, Versace, Mary Katrantzou

MINI ΦΟΥΣΤΕΣ

Τα cropped tops δεν ήταν ο μόνος αποκαλυπτικός κανόνας αυτής της σεζόν. Σχεδιαστές όπως ο Alexander Wang, Michael Kors, και Mary Katrantzou βάζουν τα γυμνά πόδια σε πρώτο πλάνο με εντυπωσιακές μίνι φούστες.


Christian Dior, Nina Ricci, Derek Lam

GRAPHIC LACE
Δεν έλειψε η δαντέλα στις τελευταίες Resort συλλογές. Ενώ πολλοί πήραν μια ρομαντική κατεύθυνση, σχεδιαστές όπως Raf Simons για τον Christian Dior, ο Derek Lam, και ο Christopher Kane την είδαν με πιο αιχμηρή ματιά δίνοντας στο ύφασμα μια τελείως διαφορετική όψη.


Chloe, Theyskens’ Theory, Rochas

ΦΑΡΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ
Η τάση της σεζόν εστιάζει στη χαλαρή κομψότητα και θέλει τη σιλουέτα του παντελονιού να χαμηλώνει και να φαρδαίνει. Baggy, loose παντελόνια εμφανίστηκαν στις τελευταίες συλλογές από την Chloé, Narciso Rodriguez, και Rochas.

Read More

And More