Sexy glam with… METALLICS: Η πιο λαμπερή τάση και πως να τη φορέσεις!

Οι λαμπερές υφές, τα πολύτιμα μεταλλικά prints, τα λαμέ και πολυτελή υφάσματα είναι τάση και αυτή τη σεζόν και δεν θα μπορούσε να υπάξει πιο κατάλληλη περίοδος από την εορταστική για να την υιοθετήσεις!

Ωστόσο έχει μεγάλη σημασία ο τρόπος που θα τη φορέσεις γιατί υπάρχει μεγάλος κίνδυνος με τους λάθος συνδυασμούς να φανείς υπερβολική και κακοντυμένη. Για αυτό κι εμείς σου δίνουμε κάποια χρήσιμα tips για να φορέσεις την τάση με τον καλύτερο τρόπο, ανάλογα με το κομμάτι που θα επιλέξεις…

ΣΕ ΠΑΝΩΦΟΡΙ
Eπέλεξε ένα τζάκετ, cardigan ή και παλτό σε μεταλλική απόχρωση ή κεντημένο με παγιέτες και δοκίμασε να το συνδυάσεις με basic κομμάτια για να ρίξεις τους τόνους. Ταίριαξε το με t-shirts ή πλεκτές μπλούζες και skinny ή ακόμα και distressed jeans και ολοκλήρωσε το σύνολό σου με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες για ένα ανεπιτήδευτο αλλά glamorous look.
///
Marc Jacobs, Dsquared, Balmain

ΣΕ ΤΟΠ
Ένα ωραίο τοπ ή πουκάμισο λαμέ ή κεντημένο με παγιέτες και κρύσταλλα είναι άλλος ένας ωραίος τρόπος να φορέσεις την τάση. Συνδύασέ το με jeans, μάλλινα παντελόνια ή ψηλόμεσα σορτς και φούστες για να είσαι casual αλλά και παράλληλα καλοντυμένη.

Barbara Bui, Marc Jacobs, Barbara Bui

ΣΕ ΣΟΡΤΣ, ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ Ή ΦΟΥΣΤΑ
Το κλειδί για να φορέσεις τέλεια την τάση είναι να αναμιγνύεις και να ταιριάζεις διάφορετικές υφές. Δοκίμασε να συνδυάσεις λοιπόν ένα παντελόνι με παγιέτες με ένα μεταξωτό τοπ, ένα ψηλόμεσο σορτς με ένα λεπτό πουλοβεράκι ή ένα πουκάμισο κουμπωμένο μέχρι επάνω, ή μια λαμπερή φούστα με ένα t-shirt και ένα μακρύ blazer. Oλοκλήρωσε τα looks σου με ψηλοτάκουνες γόβες ή πέδιλα.

Marc Jacobs, Vionnet, Dsquared

ΣΕ ΦΟΡΕΜΑ
Τόλμησε να επιλέξεις ένα φόρεμα με μεταλλικές λάμψεις! Διάλεξέ το στη γραμμή και το ύφος που προτιμάς για ένα look με ιδιαίτερο χαρακτήρα. Ωστόσο χρειάζεται αρκετή προσοχή στον τρόπο που θα το συνδυάσεις μιας και είναι από μόνο του εντυπωσιακό. Φρόντισε λοιπόν τα κομμάτια που θα το πλαισιώνουν να είναι απλά και απόφυγε τελείως τα κοσμήματα. Ένα ζευγάρι μυτερές γόβες στιλέτο είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεται για το αναδείξει.

Louis Vuitton, Marc Jacobs, Prada

ΣΕ ΑΞΕΣΟΥΑΡ
Αν ένα outfit σου φαίνεται υπερβολικό ή ότι δεν ταιριάζει στο στιλ σου ενσωμάτωσε τα metallics στην γκαρνταρόμπα σου με τη μορφή αξεσουάρ. Eπέλεξε ένα ξεχωριστό ζευγάρι παπούτσια ή μια τσάντα με λαμπερή υφή και δώσε στιγμιαία ενδιαφέρον και μια πινελιά πολυτέλειας στο look σου!
///
Dolce & Gabbana, Giorgio Armani, Lanvin

Read More

And More