LONG SHORTS: Ναι, οι βερμούδες είναι τάση! Δες πως να τις φορέσεις

Αν δεν είσαι fashion freak ή για κάποιο λόγο εθισμένη σε οτιδήποτε εκκεντερικό σε σχέση με τη μόδα, τότε η ιδέα του να φορέσεις ένα μακρύ σορτς -με μήκος μέχρι λίγο πάνω από το το γόνατο μάλλον σου προκαλεί ανατριχίλα. Ωστόσο, σε αντίθεση με την κοινή λογική, τα μακριά σορτς ή αλλιώς βερμούδες, μπορούν να δείξουν ωραίες σε κάθε ύφος και να κολακεύσουν κάθε τύπο σώματος. Επιπλέον με το κατάλληλο styling μπορούμε να τις ενσωματώσουμε ακόμα και στις βραδινές μας εμφανίσεις.

Μονόχρωμη ή με prints, denim ή δερμάτινη πραγματικά πρόκειται για ένα ρούχο εξαιρετικά ευέλικτο και για να σου το αποδείξουμε σου συγκεντρώσαμε παρακάτω μερικούς φρέσκους τρόπους για να αναδείξεις αυτό το ιδιαίτερο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας!

Δεν μας πιστεύεις; Ρίξε μια ματιά παρακάτω και θα πειστείς!

ΜΕ ΕΝΑ LADYLIKE TOP Ή ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ
//
Dries Van Noten, Guy Laroche, Dries Van Noten

Σε συνδυασμό με ένα μεταξωτό πουκάμισο μπορείς να έχεις ένα σοφιστικέ-polished look ενώ με ένα θηλυκό τοπ φτιαγμένο από πολυτελή υλικά, με βολάν ή πιέτες μπορεί να δημιουργηθεί ένα εντυπωσιακό outfit κατάλληλο για μια βραδινή εμφάνιση. Ολοκλήρωσε τα σύνολά σου με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες ή πέδιλα για να τα απογειώσεις!

ΜΕ PRINTS
//
Dkny, Chloe, Victor & Rolf

H ιδανική προσθήκη για να δώσεις ενδιαφέρον σε κάθε outfit, είναι το μοτίβο. Συνδύασε τη μονόχρωμη βερμούδα σου με ένα printed top, πουκάμισο ή jacket και έχεις αμέσως ένα look που δεν χρειάζεται τίποτα άλλο. Ολοκλήρωσε τα looks σου με minimal αξεσουάρ και διακριτικά κοσμήματα.


Η DENIM ΒΕΡΜΟΥΔΑ


Ο πιο εύκολος τρόπος να φορέσεις την τάση είναι επιλέγοντας μια denim βερμούδα. Επιπλέον είναι πανεύκολο να την αποκτήσεις, κόβοντας απλά ένα παλιό σου jeans. Συνδύασέ την με επίσης denim πουκάμισο και φλατ σανδάλια, με t-shirt, δερμάτινο jacket και sneakers ή με ένα απλό τοπ, ψηλοτάκουνες γόβες ή πέδιλα και blazer για μια χαλαρή βραδινή σου εμφάνιση.


LIKE A TOMBOY


Για ένα κομψό boyish look φόρεσε τη βερμούδα σου με ένα πουκάμισο κουμπωμένο μέχρι επάνω και ένα oversised blazer ή ένα bomber jacket. Ολοκλήρωσε το look με ένα ζευγάρι oxfords ή και με ένα τελείως απλό ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα και μια δερμάτινη τσάντα-φάκελο.

Read More

And More