SEASON’S COLORS: Τι χρώματα θα φορέσουμε αυτή τη σεζόν; Οι πιο hot τάσεις!

Κάθε σεζόν έχει τη δική της χρωματική παλέτα και αυτή που διανύουμε δεν αποτελεί εξαίρεση. Συχνά αυτές καθορίζονται από την εποχή ενώ πολλές αποχρώσεις είναι διαχρονικές και τις συναντάμε είτε στις χειμερινές είτε στις ανοιξιάτικες συλλογές.

Τώρα λοιπόν που μπαίνουμε και επίσημα στο καλοκαίρι, για να σε κρατήσουμε απόλυτα ενήμερη σχετικά με τις τάσεις της εποχής, σου συγκεντρώσαμε τις πιο hot αποχρώσεις που έφερε μαζί της αυτή η σεζόν για επιλέξεις αυτές που θα ενσωματώσεις στην γκαρνταρόμπα σου.

///
Max Mara, Fendi, Salvatore Ferragamo

Το μπλε φέτος κυριαρχεί σε όλες τις αποχρώσεις του και δεν έχει σημασία σε τι ρούχο θα το επιλέξεις, πρέπει να το φορέσεις! Αν θέλεις ένταση στο look σου διάλεξε το cobalt blue, αν το στιλ σου είναι κλασικό το navy blue, ενώ αν προτιμάς το πιο ρομαντικό στιλ διάλεξε το baby blue. Όποια απόχρωση κι αν επιλέξεις, τα μεταλλικά αξεσουάρ και κοσμήματα θα δώσουν ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον στην εμφάνισή σου.

///
Sportmax, Balmain, Salvatore Ferragamo

Το λευκό που είναι πραγματικά απαραίτητο όταν ζεσταίνει ο καιρός, επιστρέφει δυναμικά και αυτή τη σεζόν με διαφορετικές μορφές και στιλ, από τα ρομαντικά δαντελένια looks του Roberto Cavalli ή της Isabel Marant μέχρι τα clean cuts της Sportmax και του οίκου Balenciaga. Φόρεσέ το σε total white looks, πρόσθεσέ του λάμψη με αξεσουάρ σε μεταλλικές αποχρώσεις ή συνδύασέ το με μπεζ και μαύρο που ταιριάζει ιδανικά.

///
Dolce & Gabbana, Fendi, Max Mara

Ένα χρώμα δεν λείπει σχεδόν από καμία σεζόν, κι αυτό είναι το κόκκινο! Αν θέλεις λάμψη και φως τότε το κόκκινο είναι το χρώμα σου για φέτος. Επίλεξέ το στην απόχρωση που ταιριάζει στο χρώμα του δέρματος και των μαλλιών σου και φόρεσε το είτε μόνο του ή κάνε πρωτότυπους χρωματικούς συνδυασμούς όπως με μπεζ ή ροζ.

//
Alexander Wang, Sportmax, Isabel Marant

Μετά το έντονο και φωτεινό κόκκινο έρχεται να προστεθεί στην καλοκαιρινή παλέτα το powder pink και να ντύσει γλυκά, τις σιλουέτες των Balmain, Isabel Marant, Alexander Wang και Sportmax. Φόρεσέ το κι εσύ, σε φορέματα, φούστες και tops αλλά και σε αξεσουάρ ή κοσμήματα.

///
Altuzarra, Lanvin, Saint Laurent

Oι λαμπερές υφές, τα λαμέ και πολυτελή υφάσματα και οι μεταλλικές αποχρώσεις πλημμύρισαν τα catwalks και αυτή τη σεζόν. Οι σχεδιαστές όμως αυτή τη φορά τα χειρίστηκαν με διαφορετικό τρόπο και τα μετέτρεψαν σε outfits κατάλληλα όχι μόνο για τις βραδινές ώρες αλλά και κατά τη διάρκεια της ημέρας. Τόλμησε κι εσύ να τα φορέσεις είτε σε κάποιο ρούχο ή με τη μορφή εντυπωσιακών αξεσουάρ.

Read More

And More