NEW SEASON: Οι 10 τάσεις που πρέπει να φορέσεις αυτό το φθινόπωρο!

Με την Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη να βρίσκεται σε εξέλιξη, δεν μπορούμε παρά να αρχίσουμε να ονειρευόμαστε τι μπορεί περιλαμβάνει η φθινοπωρινή μας γκαρνταρόμπα. Ως εκ τούτου, κάναμε μια έρευνα στα catwalks της σεζόν Fall / Winter 14 για να μπορέσουμε να ξεχωρίσουμε τις πιο “φορέσιμες” τάσεις που κάθε stylish γυναίκα θα θέλει να έχει μέσα στην ντουλάπα της.

Από το must-have παλτό μέχρι το statement-κόσμημα της σεζόν, μετακινήσου λοιπόν προς τα κάτω για να δεις τις 10 τάσεις που θέλουμε οπωσδήποτε να φορέσουμε αυτό το φθινόπωρο…

1. SOLO EARRING
//
Celine

Αυτό το φθινόπωρο φόρεσε το ένα μόνο σκουλαρίκι σου. Με την τάση αυτή στα κοσμήματα να κάνει την εμφάνισή της στα catwalks της Celine και του Louis Vuitton φαίνεται πως ήρθε για να μείνει…

2. BELT IT
//
Marc By Marc Jacobs, Louis Vuitton

Τις λεπτές ζώνες αυτή τη σεζόν αντικατέστησαν οι φαρδιές και σε έντονα χρώματα. Η κολακευτική αυτή τάση εθεάθη σε πολλά runways -από του Marc by Marc Jacobs μέχρι του Louis Vuitton και του Balmain.

3. THE “IT” JACKET
//
Burberry Prorsum, Marc jacobs

To must-have jacket της σεζόν έχει γιακά και όμορφες λεπτομέρειες από γούνα ή sheepskin και το βλέπουμε συνδυασμένο με αέρινα floral φορέματα και μαλακά πλεκτά στα catwalks της Burberry, του Marc Jacobs αλλά και του Louis Vuitton.

4. THE BLANKET SCARF
//
Burberry Prorsum

Τα φουλάρια παίρνουν τη μορφή κουβέρτας για το φθινόπωρο-χειμώνα του ’14 και φοριούνται είτε ριγμένα χαλαρά στους ώμους ή με ζώνες στη μέση. Τα εντοπίσαμε στα runways των Burberry Prorsum, Etro αλλά και Roberto Cavalli.

5. MINI BAGS
//
Louis Vuitton

Γιατί να ταλαιπωρείσαι κρατώντας μια oversized και δυσκίνητη tote, όταν μπορείς να ακολουθήσεις τα βήματα του Louis Vuitton και της Chanel μέσω μιας κομψής mini bag;

6. PALE PINK
//
Chanel

Αναρωτιέσαι ποιά είναι η τάση που μπορείς πιο εύκολα να ακολουθήσεις; Ξεκίνα από τώρα να φοράς τα ανοιξιάτικα ροζ ρούχα και αξεσουάρ σου και κράτησέ τα μέχρι και τον επόμενο χειμώνα!

7. TO EΜΠΡΙΜΕ ΦΟΡΕΜΑ
//
Burberry Prorsum, Prada

Μη διστάσεις να φορέσεις εμπριμέ και floral μοτίβα και κατά τη διάρκεια του χειμώνα, ακόμα και σε ζωηρές αποχρώσεις. Συνδύασέ τα με πλούσιες εσάρπες και jackets με γούνινες λεπτομέρειες.

8. FANCY COLLARS
//
Chanel

Τα statement necklaces τα βλέπουμε εδώ και αρκετό καιρό στο προσκήνιο. Αυτή τη σεζόν όμως μπορείς να είσαι όσο τολμηρή θέλεις και να επιλέξεις ογκώδη και εντυπωσιακά κομμάτια με αλυσίδες, πέρλες και κρύσταλλα.

9. KNITWEAR
//
The Row, Marc Jacobs

Δεν είναι το πρώτο φθινόπωρο στο οποίο εμφανίζονται πλεκτά, αλλά αυτή τη σεζόν βλέπουμε όμορφα πλεκτά υφάσματα σε φρέσκες ​​παραλλαγές (σκέψου: παντελόνια και φούστες pencil εκτός από πλούσια sweaters), από αγαπημένους σχεδιαστές όπως Calvin Klein Collection, Marc Jacobs, Michael Kors, και The Row.

10. ZIP IT
//
Balenciaga

Oι σχεδιαστές αυτή τη σεζόν χρησιμοποίησαν λειτουργικές λεπτομέρειες όπως φερμουάρ για να διακοσμήσουν εκτός από τις τσάντες, τα παπούτσια και τα πανωφόρια, τα φορέματα, τα tops αλλά και τα παντελόνια. Τα είδαμε σε μεγάλο βαθμό στα runways του Carven, της Stella, McCartney και του Balenciaga.

Read More

And More