NEW SEASON: Οι 10 τάσεις που πρέπει να φορέσεις την άνοιξη…

Με εκατοντάδες shows σε τέσσερις πόλεις, το να ξεχωρίσεις μόνο μερικές, ανάμεσα στις χιλιάδες νέες ιδέες μόδας, στις συλλογές για την άνοιξη του 2015 είναι τουλάχιστον δύσκολο… Για αυτό σήμερα κάναμε για σένα τη βαριά δουλειά και σου παρουσιάζουμε τις τάσεις που έκαναν το μεγαλύτερο αντίκτυπο στις επιδείξεις μόδας της Νέας Υόρκης, του Λονδίνου, του Παρισιού και του Μιλάνου. Γιατί η σωστή fashionista είναι ενημερωμένη από νωρίς… Βλέπει, τσεκάρει και επιλέγει τα στιλ που θα την “εκπροσωπήσουν” τη νέα σεζόν.

1. 70’s

Gucci, Tommy Hilfiger, Saint Laurent

Αυτήν την άνοιξη όλα είναι σχετικά με τη δεκαετία του ’70. Από τον Saint Laurent και τον Tom Ford, τον Gucci και τον Tommy Hilfiger, τα glam-rock looks ήταν παντού.

2. Μilitary Greens

Chanel, Gucci, Marc Jacobs

Για την άνοιξη του ΄15 πολλοί σχεδιαστές εμπνεύστηκαν από το military στιλ για τις συλλογές τους όπως οι Michael Kors, Gucci, Rag & Bone, Marc Jacobs, Victoria Beckham και Ralph Lauren. Μπορείς κι εσύ πολύ εύκολα να το ενσωματώσεις στο look σου με χακί κομμάτια και αξεσουάρ.

3. Denim

Gucci, Louis Vuitton, Fendi

Aπό τα παλτό, τα φορέματα, τα παντελόνια και τις ολόσωμες φόρμες, το αγαπημένο υλικό όλων μας αυτήν τη σεζόν έχει την τιμητική του!

4. Florals

Carolina Herrera, Maison Martin Margiela, Miu Miu

Ποτέ τα florals για την άνοιξη δεν έδειξαν πιο φρέσκα: μεγάλα και όμορφα ή μικρά και abstract, αυτή τη σεζόν η flower power είναι τολμηρά θηλυκή και ήρθε για να μείνει.

5. Gingham

Diane Von Furstenberg, Bottega Veneta, Michael Kors

Το καρό μοτίβο που η Brigitte Bardot φόρεσε την ημέρα του γάμου της και που θυμίζει τραπεζομάντηλο. Το gingham print αυτή τη σεζόν καλύπτει τα πάντα, από μίνι φορέματα μέχρι σορτς, παντελόνια και jackets.

6. Suede

Miu Miu, Gucci, Chanel

Με τόσο έντονη την ατμόσφαιρα των 70s στον αέρα, το suede ήταν υποχρεωμένo να κάνει μια εμφάνιση στις επιδείξεις μόδας. Παλτό, φούστες σε γραμμή Α και κλασικά boot-cut παντελόνια ήρθαν με ένα απαλό άγγιγμα!

7. Το κοστούμι

Chanel, Christopher Kane, Jonathan Saunders

Ξέχασε ό, τι ξέρεις για το παραδοσιακό δυναμικό ντύσιμο. Το νέο κοστούμι έρχεται με μερικές ιδιότροπες πινελιές, όπως σχοινί και cowbell ζώνες στη Celine ή ιριδίζουσες ρίγες στο Chanel. Μπορείς να αφήσεις τις βάτες στο σπίτι, αλλά αυτή τη σεζόν ένα cropped παντελόνι είναι απαραίτητο.

8. Λευκή δαντέλα

Louis Vuitton, Chloe, Valentino

Η λευκή δαντέλα επαναπροσδιορίζεται με όμορφους τρόπους, από μίνι φορέματα στον Louis Vuitton και την Chloé μέχρι ένα σύγχρονο twist του βικτωριανού ύφους στον Erdem. Αναμφισβήτητα μια τάση που θα μας κερδίσει όλες μας.

9. Κρόσσια

Sonia Rykiel, Giambattista Valli, Proenza Schouler

Αυτή την άνοιξη είναι όλα σχετικά με την κίνηση και τα catwalks γέμισαν με φούστες, παντελόνια, φορέματα, jackets και αξεσουάρ διακοσμημένα με κρόσσια στα catwalks της Sonia Rykiel, του Giambattista Valli, του Proenza Schouler και πολλών ακόμα οίκων.

10. Obi belts

BCBG, Rebecca Taylor, Alexander Wang

Εμπνευσμένο από την Άπω Ανατολή, το κολακευτικό αυτό αξεσουάρ το είδαμε δεμένο γύρω από τη μέση των μοντέλων στα shows των Dior, Celine, Αlexander Wang, Μarni, BCBG και 3.1 Phillip Lim.

Read More

And More