Oι κυρίαρχες τάσεις για την επόμενη άνοιξη

Η αρχή του χρόνου μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στις ανοιξιάτικες συλλογές με τα αέρινα υφάσματα, τα έντονα χρώματα και φυσικά τα σέξι μήκη! Πριν βγεις για τα εκπτωτικά σου ψώνια, διάβασε εδώ για τις κυρίαρχες τάσεις της νέας χρονιάς και έχε το νου σου. Μπορεί εκεί έξω να βρεις και κομμάτια που θα σου χρειαστούν τους επόμενους μήνες!

Under my… Δαντέλα

Η δαντέλα έρχεται με ιδιαίτερα σέξι διάθεση αυτή την άνοιξη! Μια κλασική πρώτη ύλη, με διαχρονική γοητεία γίνεται εργαλείο στα χέρια των σχεδιαστών και όπλο στο κορμί των γυναικών! Αρμόζει περισσότερο σε βραδινές εμφανίσεις… με σκοπό! Τόλμησέ το σε μαύρο με μίντι μήκος όπως το προτείνει ο Oscar de la Renta, σε ρομαντικό κόκκινο σύμφωνα με τον οίκο Erdem ή σε σαγηνευτικό λευκό όπως το οραματίστηκαν οι Ιταλοί Dolce & Gabbana. Επένδυσε σε ένα διαχρονικό κομμάτι που αποπνέει αέρα πολυτέλειας για τις επίσημες σου εμφανίσεις!

Botanica

Τα outfit βοτανολογικού χαρακτήρα με φλοράλ αναφορές θα συνεχίσουν να σε πολιορκούν και την επόμενη σεζόν! Παντελόνια, φούστες, ολόσωμες φόρμες και φορέματα επενδύονται με prints από λουλούδια, φύλλα και καρπούς! Η Stella McCartney και ο οίκος Moschino Cheap & Chic εμπνέoνται από τα εσπεριδοειδή αλλά και η Gwen Stefani με την εταιρεία L.A.M.B. εμπνέεται από τα φλοράλ prints.

Short Story

Πιο σέξι και πιο καυτά από ποτέ τα σορτς κάνουν ένα πολύ δυνατό comeback φέτος την άνοιξη αφήνοντας τα γυναικεία πόδια να καλπάσουν ελεύθερα στις πασαρέλες των D&G, Tommy Hilfiger και Marc By Marc Jacobs! Το μήκος είναι αισθητά πιο κοντό από τα προηγούμενα καλοκαίρια δημιουργώντας το θρυλικό “Kylie Minogue effect” στο πίσω μέρος! Στην πλειοψηφία τους τα σορτσάκια είναι φέτος ψηλόμεσα και δένουν στη μέση δίνοντας στο σώμα το σχήμα της κλεψύδρας!

On Board

Οι ρίγες κατάφεραν να επιζήσουν στο βαρύ χειμώνα της Ευρώπης και να ανθίσουν για ακόμη μια άνοιξη! Με συμμάχους το λευκό, το μπλε, το κόκκινο και ενίοτε το χρύσο η τάση του navy δημιουργεί διαχρονικούς συνδυασμούς και ηχηρά fashion statements! Ο οίκος Moschino δημιουργεί ένα ανδρόγυνο look με ναυτικό αέρα, η Betsey Johnson μπλέκει την τάση του navy με army αναφορές ενώ η Lacoste για ακόμη μια φορά κινείται στα διαχρονικά της πλαίσια!

Full της …φούστας

Οι full skirts που φτάνουν λίγο πιο κάτω από το γόνατο και δίνουν όγκο στο outfit προσθέτουν ακόμα μια νότα στιλ στην Άνοιξη του 2011! Ο οίκος Proenza Schouler παίζει με ρομαντικούς παλ τόνους, η συλλογή Marc by Marc Jacobs παίζει με τις ρίγες και τα έντονα χρώματα ενώ η Moschino Cheap & Chic επιμένει με ασπρόμαυρο καρό. Θα τη φορέσεις συνδυάζοντάς τη με απλό T-shirt ή με casual πουκάμισο! Οι φούστες που καλύπτουν το γόνατο επιβάλουν πολύ ψηλά τακούνια!

Read More

And More