V neck! Η νέα σεζόν θέλει ανοιχτό, sexy και έντονο ντεκολτέ…

Η μόδα φέτος προτείνει τα πολύ ανοιχτά ντεκολτέ κι όπως όλα δείχνουν ήρθε η ώρα που τα κορίτσια με μικρό στήθος παίρνουν την εκδίκησή τους.

Τι κι αν το έβλεπες σε cult ταινίες ή σε cult ανδρικούς χαρακτήρες, το έντονα V φέτος έρχεται, συμπληρώνει το παζλ με τις “μαχαιριές” και τα έντονα σκισίματα στα ρούχα και αναδεικνύει το γυναικείο ντεκολτέ. Το έντονο V είναι το πιο sexy και συνάμα κομψό trend όχι μόνο στα τοπ και τα πουκάμισα αλλά και στα φορέματα και στις ολόσωμες φόρμες.

Οι ανδρόγυνες λεπτομέρειες παραμένουν και μας αρέσει, αφού μόλις με δύο κομμάτια ρούχα μπορείς να κάνεις ένα σύνολο με πολύ έντονο χαρακτήρα. Το κοστούμι σου φόρεσέ το χωρίς πουκάμισο και συνδυάσε το με ψηλά πέδιλα. Tres chic! Και οι οίκοι δεν μένουν μόνο εκεί αφού τα hippie looks επιστρέφουν με έντονα V αλλά και οι ρομαντικές τάσεις παραμένουν παίζοντας με την V λεπτομέρεια στο μπούστο.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τον τρόπο που οίκοι όπως Dior, Celine, Saint Laurent, Hermes και πολλοί άλλοι βάζουν το V στη ζωή μας.

/
Από αριστερά: Anthony Vaccarello, Barbara Bui, DSquared2

Ο πιο εύκολος τρόπος για να φορέσεις το V είναι επιλέγοντας ένα κομψό πουκάμισο και αφήνοντας τα πρώτα κουμπιά ανοιχτά. Σκέψη που δεν έκανα μόνο εγώ αλλά και οι μεγάλοι οίκοι που συνδύασαν τα πουκάμισα με κοντές φούστες και είτε άνοιξαν τα κουμπιά είτε επέλεξαν κομμάτια κρουαζέ.

TIP: Το πόσα κουμπιά θα αφήσεις ανοιχτά αλλά και το αν μπορείς να υποστηρίξεις τα κρουαζέ πουκάμισα εξαρτάται καθαρά και μόνο από το πόσο μεγάλο μπούστο έχεις. Όσο πιο μεγάλο τόσο πιο απαγορευτικό γίνεται αυτό το στιλ.

/
Από αριστερά: Saint Laurent, Kenzo,Celine

Τα μακριά φορέματα είχαμε συνηθίσει να έχουν έντονο σκίσιμο στο πλάι, τώρα έχουν έντονο ντεκολτέ. Το V έρχεται και στα φορέματα που πλέον έχουν μία αρκετά 70s γραμμή και σου δίνουν ένα μάθημα ισορροπίας αφού θέλει δεξιοτεχνία για να μην βρεθείς εκτεθημένη. Στοιχείο που πολλοί οίκοι καλύπτουν με κομψή δαντέλα.

TIP: Aν το πάνω μέρος του φορέματος σου είναι τόσο ανοιχτό απόφυγε τα εξώπλατα αλλά και τα πολλά σκισίματα στο κάτω μέρος.

/
Από αριστερά: Akris, Akris,Trussardi

Οι οίκοι μόδας το προτείνουν σε ένα αρκετά νεανικό στιλ με μπλούζες που έχουν loose γραμμή και αφήνουν ανεπιτήδευτα μέρος του ντεκολτέ να αναδεικνύεται. Οι πιο συντηρητικές δεν μένουν όμως με παράπονο αφού οι girlie μπλούζες ανοίγουν και με σταθερότητα τονίζουν το ντεκολτέ όπως τον ρόλο αυτό παίρνουν και τα γιλέκα. Ανδρόγυνη λεπτομέρεια που πάντα προσδίδει πόντους στιλ.

TIP: Φόρεσε το γιλέκο σου και κάνε και total σύνολα που μοιάζουν με ιππασίας.

/
Από αριστερά: Dior, Dior, Hermes

Το ανδρόγυνο διατηρείται και αυτήν τη σεζόν με μόνη διαφορά τα έντονα V στα σακάκια που πλέον αντικαθιστούν την μπλούζα και αποκαλύπτουν τα κόκαλα του θώρακά σου. Ιδανική επιλογή για τις γυναίκες που έχουν μεσαίο προς μικρό στήθος και θέλουν να ερεθίσουν την αντρική φαντασία. Το ανδρόγυνο δεν το συναντάς όμως μόνο στα κοστούμια αλλά και στα φορέματα που μοιάζουν με γιλέκο. Βαθύ V σε ένα κλασικό κομμάτι που λόγω του σοβαρού του ύφους όσο δυνατή κι αν είναι η χαρακιά στο στήθος δύσκολα καταλήγει να δείχνει πρόστυχο.

ΤΙP: Το σακάκι με έντονο V αντικαθιστά την μπλούζα σου οπότε σιγουρέψου πως δεν θα ζεσταθείς αν το επιλέξεις.

/
Από αριστερά: Diane von Furstenberg, Etro, Saint Laurent

Το V εκτός από τις κλασικές επιλογές μπορείς να το φορέσεις και στις ολόσωμες φόρμες αλλά και σε δύο από τις σημαντικότερες τάσεις της σεζόν που δεν είναι άλλες από τα kimono και τα boho looks. Τα kimonos έχουν έντονο V που το τονίζει η κομψή ζώνη στη μέση ενώ τα μακριά φορέματα με κορδόνια στο μπούστο σίγουρα εκθέτουν λιγότερο και αμέσως προδίδουν μία γνώστη της μόδας.

TIP: Ό,τι στιλ κι αν επιλέξεις φρόντισε να είναι σταθερό επάνω στο σώμα σου ώστε να μην βρεθείς εκτεθημένη. Πανω από όλα πρέπει να νιώθεις άνετη μέσα στα ρούχα σου.

Read More

And More