Tribal Prints! Η τάση που επιλέγουν οι celebrities…

Δεν είναι λίγες οι φορές που παρακολουθείς τις αγαπημένες σου celebrities ώστε να δεις τι φόρεσαν, πως το συνδύασαν και να πάρεις ιδέες για το δικό σου στιλ.

Θέλω να σε ενημερώσω πως δεν είναι λίγοι οι οίκοι μόδας που συνεργάζοναι αποκλειστικά με κάποιους συγκεκριμένους star αφού οι πωλήσεις τους πολλαπλασιάζονται αυτόματα με το που φωτογραφηθούν να φοράνε ρούχο τους ή αξεσουάρ. Είναι και για εκείνους ένα είδος διαφήμισης, έτσι το εκμεταλεύονται και παρέχουν δωρεάν πολλά κομμάτια από τις νέες τους συλλογές.

Επίσης υπάρχουν και celebrities που οι υπεύθυνοι των οίκων ντρέπονται να βλέπουν τα αξεσουάρ τους κρατημένα από εκείνους και δεν θέλουν η εταιρία τους να έχει καμία ταύτιση μαζί τους.

Έχοντας αυτές τις πληροφορίες στο μυαλό σου θέλω να σου πω πως οι celebrities ειδικά του εξωτερικού φοράνε trends που πολλές φορές δεν έχουν βγει ακόμα στην αγορά. Σκοπός είναι να προβάλουν την τάση μια σεζόν νωρίτερα, τη δουλειά του σχεδιαστή αλλά και τους εαυτούς τους ως αρκετά σωστά ενημερωμένους.

Κάπως έτσι έγινε και με το tribal που από τη μία μέρα στην άλλη όλο και περισσότεροι το επέλεγαν είτε για πρωινές βόλτες είτε για red carpet εμφανίσεις. Πριν προχωρήσω και σου δείξω τα πιο σωστά φορεμένα tribal ρούχα από τους αγαπημένους σου celebrities να σου πω τι είναι τα tribal prints ώστε να έχεις μια πλήρη εικόνα.

What?
Τribal prints είναι τα τα γεωμετρικά σχέδια που μπλέκονται μεταξύ τους μη δημιουργώντας κάποια συγκεκριμένη μορφή. Αυτόματα δίνουν μία πιο ethnic αίσθηση αρκετά αφρικανική!

Χαρακτηριστική είναι η συλλογή Άνοιξη- Καλοκαίρι της Louis Vuitton που από τις πρώτες της fan ήταν η Beyonce. H Beyonce φωτογραφήθηκε φορώντας κομμάτια της collection του οίκου για το γαλλικό L’Officiel τον Μαρτίο που μας πέρασε. Η Rihanna επίσης στο video clip του τραγουδιού Rude Boy δημιούργησε πολλά διαφορετικά tribal print σύνολα.


Η κεντρική τραγουδίστρια των Pussycat Dolls, Nicole Scherzinger, φόρεσε μια απόλυτα sexy print tribal δημιουργία. H Zoe Saldana με chic φόρεμα που θύμισε ουρά από παγώνι, ενώ η Blair Waldorf έκανε μια πιο σεμνή επιλογή σε χρώμα και στιλ.


Η Βlake Lively που φέτος αναμφισβήτητα είναι η χρονιά της επέλεξε τον κίτρινο-μαύρο συνδυασμό σε χρώματα. Ενώ στράπλες επέλεξε και η Gwen Stefani σε ένα πιο gipsy chic στιλ. Η Reese Witherspoon φόρεσε tribal γαλάζιο-λευκό σε καθημερινή της βόλτα στην πόλη.


Η γλυκιά Κeira Knightley που πάντα επιλέγει τους χαμηλούς τόνους στο ντύσιμό της απέδειξε πως το tribal φοριέται και τον Χειμώνα κάνοντας ένα total black σύνολο με highlight τη φούστα. Η Diane Kruger με διάθεση safari διάλεξε tribal λεπτομέρεια για τη ζακέτα της, ενώ η μικρή αδερφή της Beyonce, Solange Knowels έκανε ένα απόλυτα καλοκαιρινό στιλ που πολύ εύκολα μπορεί να φορεθεί στο νησί με τις tribal τουρμπάνι και ζακέτα.


Οι αχώριστε φίλες Paris Hilton και Nicole Richie φόρεσαν maxi tribal φορέματα δημιουργώντας ένα ανάλαφρο στιλ . Ενώ η Beyonce, αποθέωσε το tribal print στιλ σε μια βόλτα της στο St. Tropez.


Η Rihanna σε περσινή της εμφάνιση φόρεσε tribal παντελόνι. Η Κim Kardashian στράπλες φόρεμακαι η Heidi Klum σε δημόσια εμφάνισή της, κέρδισε τις εντυπώσεις συνδυάζοντας το tribal με τα έντονα κοψίματα.

To tribal print είναι ένα από τα trends που θα παραμείνουν πρώτα στις προτιμήσεις των γυναικών και το χειμώνα.

ΤΙP: Eπέλεξέ το, αρκεί να μην πέσεις σε υπερβολές που θα πονέσουν τα μάτια αυτών που σε κοιτούν αλλά και θα σε οδηγήσουν σε άμεση σύλληψη από την αστυνομία της μόδας. Είναι ένα trend που επιβάλλει την υψηλή ποιότητα στο ύφασμα.

TIP: Προπάθησε το print να μην τονίζει τυχόν μη τέλεια σημεία του σώματός σου. Δηλαδή το να επιλέξεις να φορέσεις πολύ στενό print mini φόρεμα όταν ο σωματότυπός σου είναι αχλάδι είναι πολύ μεγάλο λάθος αφού πρέπει να θυμάσαι ότι οποιασδήποτε μορφής σχέδια προσθέτουν πόντους.

TIP: Εάν το επιλέξεις φρόντισε τα αξεσουάρ σου να έχουν minimal διάθεση.

Read More

And More