FALL/WINTER 2011-2012: Δες όλες τις τσάντες της νέας σεζόν από τους μεγαλύτερους οίκους…

Εάν ασχολείσαι έστω και λίγο με την μόδα είναι αδύνατο να μην έχεις έστω μία εμμονική διάθεση απέναντι σε κάτι. Βρε αξεσουάρ θα είνα αυτό; Τσάντα θα είναι; Παπούτσι θα είναι; Σίγουρα, χωρίς να υπάρχει ουδεμία εξαίρεση, τη μανία σου με κάτι θα την έχεις, ανεξαρτήτως από το αν μπορείς να την αποκτήσεις ή όχι.

Κορίτσια με εμμονές…
Και όπως σε κάθε περίπτωση όταν η κουβέντα έρχεται στο πάθος τότε η λογική σταματάει και πράγματα αξιοπερίεργα συμβαίνουν… Υπάρχουν γυναίκες που μαζεύουν χρήματα μήνες για να αποκτήσουν μία τσάντα. Υπάρχουν κι άλλες που μειώνουν το φαγητό για να αγοράσουν παπούτσια ή δανείζονται χρήματα -λες και είναι πρώτη ανάγκη- ώστε να πραγματοποιήσουν το πάθος τους… Το παραγγέλνουν από το εξωτερικό, περιμένουν μήνες να έρθει, μπαίνουν σε λίστα αναμονής με πιθανή ημερομηνία παραλαβής μετά από δύο χρόνια…. Και πόσα ακόμα ακούμε και βλέπουμε δείχνοντας απόλυτη κατανόηση. Σωστό ή λάθος; Ποιά είμαι εγώ για να το κρίνω! Αυτό που μπορώ με σιγουριά να πω είναι πως συμβαίνει και πως ό, τι κι αν ακούς και λες για την κρίση οι boutique με είδη πολυτελείας συνεχίζουν απτόητες τη δουλειά τους σημειώνοντας -ίσως να ακουστεί και προκλητικό- αύξηση στις πωλήσεις τους.

Bag… bag… bag!
Ας τα πάρουμε τα πράγματα όμως από την αρχή αφού είναι δύο οι βασικές κατηγορίες “παθιασμένων γυναικών”. Εκείνες που το πάθος τους βρίσκει ελιξήριο στα παπούτσια κι εκείνες που η τσάντα είναι το παιχνίδι -κόσμημα, επένδυση, λατρεία. Είναι ξεκάθαρο… Ανήκω στη δεύτερη! Εσύ;


Από αριστερά Bottega Veneta, Gucci, Chanel

Κάθε χρόνο λοιπόν οι σχεδιαστές γνωρίζοντας την αδυναμία των γυναικών σε τσάντες και παπούτσια έρχονται με νέα μοντέλα -έτσι, για να μην σε αφήσουν να βρεις λίγη γαλήνη και ηρεμία.

ΧΡΗΣΙΜΑ TIPS…
Πριν αποκτήσεις όμως την αγαπημένη σου τσάντα είναι καλό να έχεις στο μυαλό σου μερικά tips.

Το πρωί είναι καλό να μην κρατάμε τσάντες clutch.

Οι πρωινές τσάντες πρέπει να είναι ευρύχωρες και φρόντισε να έχουν ένα ξεχωριστό τσεπάκι αφού θα σου διευκολύνει τόσο πολύ τη ζωή όταν θα ψάχνεις απεγνωσμένα το κινητό σου μέσα σε αυτή.

Επιλέγουμε διαχρονικά μοντέλα και χρώματα στις τσάντες ώστε να κάνουμε απόσβεση τα χρήματά μας.

Φροντίζουμε ακόμα κι όταν δεν αγοράζουμε επώνυμα αξεσουάρ η ποιότητά τους να είναι καλή ώστε να την κρατήσουμε περισσότερο.

Το ξέρω πως θα σου φανεί περίεργο αυτό που θα σου γράψω αλλά τα έντονα λογότυπα στις τσάντες εκτός της Louis Vuitton που είναι πλέον κλασική αξία, δεν είναι κομψές επιλογές.

Το TLIFE που ως γνωστόν είναι εδώ για να σου παρουσίαζει τα πάντα από το χώρο της μόδας συγκεντρώνει τις τσάντες της σεζόν σε ένα album. Για να τις δεις κάνε κλικ εδώ

Σου εύχομαι καλή διασκέδαση!

Read More

And More