Έτοιμη για το weekend; Πού θα πας; Πριν φύγεις, τσέκαρε το dresscode…

Έφτασε η μεγάλη μέρα που το tlife.gr σου φτιάχνει τη βαλίτσα για τις διακοπές! Μια συνήθεια καλοκαιρινή που σου δίνει τips, λύσεις και ιδέες προσαρμοσμένες σε πραγματικές τιμές και διαμορφωμένες ανάλογα με το που πας!
Κάνε “κλικ” πάνω στις φωτογραφίες για να δεις όλα τα προϊόντα…

Camping
Δεν είναι απίθανο λοιπόν να κάνεις μία διαφορετική εξόρμηση το weekend αυτό και να πας για camping. Συνήθεια αγαπημένη που απαιτεί όμως την πιο καλά οργανωμένη βαλίτσα που είχες ποτέ.

Μπορεί να σου ακούγεται υπερβολικό αυτό που μόλις διάβασες αλλά είναι η αλήθεια. Στο camping πρέπει να προβλέψεις όλες τις πιθανές συνθήκες και να είσαι σωστά προετοιμασμένη αφού είσαι εκτεθιμένη στη φύση. Ξέχασε λοιπόν για λίγο τις πολυτέλειες και πάρε μαζί σου ρούχα πρακτικά ξεκινώντας από το σακίδιό σου (όχι βαλίτσα). Επιβάλλεται να έχεις μαζί ρούχα μακριμάνικα όπως φούτερ και μακριμάνικες μπλούζες αλλά και το μαγιό σου.

Μην ξεχάσεις το καπέλο σου! Η ζέστη είναι ανυπόφορη μετά από λίγο στη σκηνή οπότε προβλέπεται να περάσεις τη μέρα σου στην ακροθαλασσιά.

Sailing
Εάν έχεις αποφασίσει να ξεχυθείς στα γαλάζια νερά της χώρας μας και να αλωνήσεις τα νησιά με κάποιο ιστιοπλοϊκό υπάρχουν κάποια πράγματα που επιβάλλεται να έχεις μαζί αφού το να πεταχτείς να πάρεις αυτό που ξέχασες από τοπική boutique μπορεί να πάρει ώρες.


Έχεις ετοιμάσει το σακιδιάκι σου, έχεις προμηθευτεί και καμιά δραμαμίνη και κάνεις το απαραίτητο checking. Μην ξεχάσεις λοιπόν σανδάλια (πρόσεχε να μην γλιστράνε), ένα μπουφάν λεπτό για το βράδυ γιατί την έχει την υγρασία του και φυσικά το μαγιό, τα γυαλιά και τα navy μπλουζάκια σου.

Resort
Εάν στις διακοπές σου θέλεις να ξεκουραστείς, τότε δεν πρέπει να επιλέξεις τίποτε από τα παραπάνω! Κι αν είσαι από τις τυχερές που θα περάσουν τις μέρες τους σε ένα πολυτελές resort τότε πραγματικά θα απολαύσεις στιγμές χαλάρωσης.

Η μέρα στο resort μπορεί να περάσει πολύ ανάλαφρα με το μαγιό και το παρεό σου να είναι πρωταγωνιστές. Επειδή συνηθίζεται να τα κάνεις όλα όμως μέσα στον ίδιο χώρο: να τρως, να πίνεις, να κάνεις βόλτες, να ψωνίζεις κτλ. φρόντισε να έχεις μαζί σου ποικιλία από σύνολα για να διαλέγεις με τα flat σανδάλια με πέτρες να είναι το highlight σου αφού μπορούν να φορεθούν με τα πάντα.

Read More

And More