Fury Tales! H γούνα είναι από τις ισχυρότερες τάσεις της μόδας φέτος

Η γούνα είναι η τάση του χειμώνα που έρχεται να σε τυλίξει μέσα σε ένα ζεστό κύμα πολυτέλειας! Νιώσε την άνεση και την θαλπωρή που προσφέρει ένα πανωφόρι που θα αναβαθμίσει το στιλ σου! H γούνα φέτος δεν γνωρίζει περιορισμούς σε μήκος, όγκο ή χρώμα! Όλα επιτρέπονται! Υπάρχει μόνο ένας περιορισμός και αυτός δεν είναι αλλός από την οικολογική της ταυτότητα.

Ο οίκος Lanvin στο γνώριμο μίνιμαλ ύφος στενεύει μια oversized γούνα με μια λεπή ζώνη στη μέση! Ο οίκος Balmain δημιουργεί με λαμπερό λευκό μια κοντή κάπα ενώ ο Roberto Cavalli παίζει με χρώματα, prints και όγκους.

Οι Matthew Williamson, Veronique Leroy και Giorgio Armani παίζουν με τις ρίγες προσθέτοντας μια νότα διαχρονικότητας σε ένα σύμβολο πολυτέλειας. Το λευκό, το μαύρο και το γκρι κυριάρχησαν στις πασαρέλες ενώ τα πιο τολμηρά χρώματα όπως το τυρκουάζ του Armani προκάλεσαν τον θαυμασμό των φίλων της γούνας!

Ο John Galliano εμπλέκει τη γούνα στα θεατρικά του παιχνιδίσματα με τη μόδα. Ο Ferre συνδυάζει δέρμα με γούνα σε μια στιλιστική επιστροφή στο 70s ενώ ο οίκος Fendi επιστρέφει στις σχεδιαστικές βάσεις με ένα λιτό, μίνιμαλ πανωφόρι σε καφέ.

Η Kylie Monigue αγαπάει τις γούνες και το δηλώνει με μια μωβ Balmain! Η Βίκυ Καγιά προτιμάει να ακολουθήσει την τάση με ένα γιλέκο ενώ η Rihanna τη χρησιμοποιεί για να αποφύγει τα φλας των paparazzi.

H Diane Von Furstenberg κάνει μια εντυπωσιακή εμφάνιση συνδυάζοντας λευκό με χρυσές λεπτομέρειες ενώ η Σίσσυ Φειδά επενδύει σε ένα κλασικό κομμάτι σε μαύρο! Οι δίδυμες Olsen εμφανίζονται με σχεδόν “δίδυμες” γούνες σε μαύρο που όμως είναι λάθος γιατί προσθέτουν όγκο τη στιγμή που δεν το χρειάζονται!

Read More

And More