Ώρα να αγοράσεις μαγιό! Ποιες είναι οι τάσεις φέτος;

O Μάης μας έχει βάλει ήδη σε mood παραλίας με όλο το άγχος που συνεπάγεται αυτό! Ξεκίνησες δίαιτα, γράφτηκες στο γυμναστήριο, βρήκες όμως το ιδανικό μαγιό; Δες εδώ όλες τις τάσεις για το καλοκαίρι και ανακάλυψε αυτό που ταιριάζει στο δικό σου στιλ!

Stripes Strike

Οι χρωματιστές ρίγες έχουν κυριεύσει κάθε κομμάτι της μόδας, από τις τουαλέτες του κόκκινου χαλιού μέχρι τα casual T-shirts! Φυσικά τα μαγιό δεν θα μπορούσαν να μείνουν ανεπηρέαστα! Ο οίκος Blugirl συνδυάζει μπλε με κίτρινο και πουά με ριγέ! Στην πασαρέλα του Movimento βλέπουμε πορτοκαλί, κίτρινες και κόκκινες ρίγες πάνω σε φλορλάλ print ενώ τέλος στον οίκο Les Copain οι καφέ και γκρι ρίγες στολίζουν ένα μπικίνι σε ρετρό ύφος.

Retro Chic

Τα μπικίνι με retro αναφορές στο κάτω μέρος που θυμίζουν ψηλόμεσο σορτσάκι επανέρχονται και φέτος! Τα είδαμε στην πασαρέλα του Marc by Marc Jaocbs διακοσμημένο με digital print, σε total black στους Les Copains και σε χακί με φλοράλ τσέπες στο show του Movimento.

Δέσε με

Η ταμπά ζώνη που λατρεύεις να φοράς πάνω από τα ψηλόμεσα παντελόνια και τα φορέματά σου εμφανίζεται και στο φετινό beachwear! O Michael Kors τη χρησιμοποιεί πάνω από ένα λευκό ολόσωμο μπικίνι ενώ με την ίδια λογική εμφανίζεται και στην πασαρέλα του οίκου Lanvin. Το είδαμε και στο show του Salvatore Ferragamo σε γήινα χρώματα.

Crazy Prints

Τα prints υπάρχουν παντού! Floral, digital, ψυχεδελικά, τα prints κάνουν έντονη την παρουσία τους και στα μαγιό και γενικότερα το beachwear του καλοκαιριού. Φύλλα, λουλούδια και αφηρημένα μοτίβα αποτυπώνοναι σε μπικίνι, σορτσάκια και παρεό όπως είδαμε στα shows των Emilio Pucci, Paul & Joe και Bruno.

Read More

And More