Τα fashion tips των επωνύμων πριν τα Oscar! Τι κάνουν για να δείχνουν πιο ψηλές και αδύνατες;

Tη βραδιά των Oscar οι αστέρες επιλέγουν να φορέσουν κάποια από τα πιο ακριβά και συλλεκτικά κομμάτια σε κοσμήματα και ρούχα. Οι στιλίστες τους δίνουν την μάχη τους για να εξασφαλίσουν τα καλύτερα για τις πελάτισσες τους και τα μυστικά που θα τις κάνουν να φαίνονται πιο ψηλές και αδύνατες που κρύβονται κάτω από τις λαμπερές τους τουαλέτες πολλές φορές μοιάζουν απλά…περίεργα.

Για παράδειγμα, η εταιρεία υποδημάτων με έδρα το Χονγκ Κονγκ, iiJin, τοποθετεί σε όλα της τα παπούτσια έναν ειδικό πάτο που είναι “αόρατος” και προσθέτει από πέντε έως 12 πόντους.

Ενώ τα φορέματα της σχεδιάστριας Σάνι Γκρος είναι φτιαγμένα από ένα ειδικό υλικό που σε δείχνει πιο αδύνατο. Τι υλικό είναι αυτό σίγουρα θα θέλεις να μάθεις κι εσύ. Πολλές επιλέγουν τα λεγόμενα Spanx κάτω από τα φορέματα τους ώστε να δίνουν μία λεία όψη του κορμιού τους. Ενώ όσον αφορά τα αξεσουάρ η εταιρεία Fonderie 47 της Νέας Υόρκης πρωτοτυπεί και λιώνει το ατσάλι από τις καραμπίνες που έχουν κατασχεθεί από εμπόλεμες ζώνες της Αφρικής και συνεργαζόμενη με σχεδιαστές κοσμημάτων κατασκευάζει σκουλαρίκια, κολιέ και ρολόγια. Ο ιδρυτής της Fonderie 47, Πίτερ Θαμ, είπε ότι η εταιρεία έχει καταστρέψει περισσότερες από 25.000 καραμπίνες από το 2010 και ότι κάθε της κόσμημα φέρει τον σειριακό αριθμό του όπλου από το οποίο κατασκευάστηκε.

Read More

And More