Q&A: Απαντάμε στις στιλιστικές απορίες σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Καλησπέρα κορίτσια. Βαφτίζω την κόρη μου τέλη Μαίου και θα φορέσω ενα κίτρινο φόρεμα σε άλφα γραμμή ως το γόνατο με τυρκουάζ φλοράλ peep toe γόβα. Με τι πανωφόρι να το συνδυάσω -λόγω μοναστηριού θα νιώθω πιο άνετα
αν κάλυπτα το πάνω μέρος. Ευχαριστώ.

Απάντηση
Iδανικά θα του ταίριαζε ένα ωραίο λευκο μαντό σε A επίσης γραμμη. Υπάρχουν αρκετά στις οικονομικές αλυσίδες αλλά ρίξε μια ματιά και στο tshopping.

Ερώτηση
Γεια σας! Θα ήθελα την συμβουλή σας για το πως μπορώ να συνδυάσω αυτή τη φόρμα με παπούτσια και αξεσουάρ (είμαι 20 χρονών οπότε δεν θέλω κατι υπερβολικό).

Aπάντηση
Φίλη μας για αυτό το ρούχο αλλά και για την ηλικία σου ένα ζευγάρι flatforms σε basic χρώμα είναι η τέλεια επιλογή.


Ερώτηση

Καλησπέρα, ονομάζομαι Νίκη, είμαι 27 χρόνων και θέλω να ζητήσω βοήθεια για τον εξής λόγο: 25/6 γίνομαι νονά ενός φανταστικού αγοριού και θα ήθελα να με βοηθήσετε με το ενδυματολογικό κομμάτι. Έχω μετακομίσει 5 μήνες στην Αθήνα και δεν ξέρω πολύ τα κατατόπια από μαγαζιά ρούχων. Θα ήθελα αν γινόταν να μου προτείνετε κάποια στιλ (ντυσίματος και μαλλιών) αλλά και μαγαζιά. Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά. Είμαι 1.60, 54 κιλά με πολύ μακριά και πλούσια μαλλιά. Επίσης για όλο το ντύσιμο δε θα ήθελα να ξεπεράσουμε τα 150 ευρώ.

Απάντηση
Φίλη μας θα μπορούσες να πας σε ένα μεγαλο εμπορικό κέντρο οπως το THE MALL στο Μαρούσι όπου έχει πάρα πολλά καταστήματα και όλες τις οικονομικές αλυσίδες και να πάρεις τα πάντα- ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ. Για την βάφτιση θα σου προτείναμε ένα ωραίο φόρεμα σε πρωινό στιλ, όχι πολύ μίνι με χρώμα που σε κολακεύει π.χ. παστέλ ροζ ή πράσινο, γόβες σε nude απόχρωση και μαλλιά καλοχτενισμένα ή και πιασμένα αν θες για πιο chic αποτέλεσμα.

Ερώτηση
Καλησπέρα. Πήρα ένα ζευγάρι mules ψηλοτάκουνα σε μαύρο χρώμα, θα ήθελα να μου πείτε πως μπορώ να τα φορέσω? Εχω ύψος 1.57. Ευχαριστώ.

Απάντηση
Φίλη μας τα mules φέτος είναι τα must have της σεζόν. Φόρεσε τα με θηλυκά ρούχα, midi φορέματα, φούστε,ς cigarette παντελόνια και ψηλόμεσα σορτσάκια. Απόφυγε sporty σύνολα, πολύ μίνι και φαρδιά παντελόνια.


Ερώτηση

Καλησπέρα σας, το Μάιο γίνομαι νονά και έχω επιλέξει να φορέσω το παρακάτω φόρεμα τα οποίο θα το συνδυάσω με ένα ζευγάρι nude πέδιλα. Πιστευέτε οτι είναι καλή επιλογή αυτο το φορεμα; Επιπλέον τι αξεσουάρ να φορέσω; Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!! Ελένη

Φίλη μας το φόρεμα σου ειναι πολύ εντυπωσιακό, τα nude πέδιλα είναι πολύ safe επιλογή αλλά και ένα ζευγάρι ταμπά θα ήταν μια πολύ καλή λύση για αυτο το φόρεμα σε πρωινή εκδήλωση. Τώρα για αξεσουάρ μην προσθέσεις πολλά πράγματα γιατί είναι ήδη πολύ busy το φόρεμα (δαντέλα, τούλι κ.λ.π.), ίσως ενα δαχτυλίδι χρυσό και στα μαλλιά και το μακιγιάζ όχι υπερβολές . Ίσως κυματιστα μαλλιά και ωραία επιδερμίδα με ένα φωτεινό κραγιόν.

And More