Q&A: Απαντάμε στις στιλιστικές απορίες σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Eρώτηση
Αγαπημένη στήλη του Τlife μια βοήθεια..παιχνιδάκι για σας!
Πως συνδυάζεται μια μπλουζίτσα σε ώχρα χρώμα? Παντελόνι και παπούτσια δηλαδή, συνήθως φοράω ψηλοτάκουνα.
Ευχαριστώ πολύ! Ράνια

/

Απάντηση
Μας αρέσει η συγκεκριμένη μπλούζα με τζιν σίγουρα αλλά και με skinny black pants για να κάνει αντίθεση το χρώμα ενώ σε παπούτσια αφού σε βολεύουν τα ψηλοτάκουνα τα ankle boots ταιριάζουν τέλεια και με τις 2 εκδοχές.

Ερώτηση
Γεια σας κορίτσια. Είμαι 25 χρόνων και θα ήθελα να μου πίιτε πως μπορώ να φοράω τις κοντές φούστες και ιδιαίτερα τις δερμάινες τώρα τον χειμώνα. Με καλσόν ή χωρίς; Και σε τι χρώμα; Λογω κρύου και οτι τα πόδια ειναι άσπρα αποφεύγω να τις φοράω γενικότερα, αλλα μου αρέσουν πολύ. Ευχαριστώ!!!!

Απάντηση
Εφόσον κρυώνεις σίγουρα θα τις φοράς με καλσόν. Διάλεξε ένα οπάκ για το πρωί και βάλτες με πουλόβερ και flat men’s style booties ενώ το βράδυ μπορείς να τη συνδυάσεις με λεπτό καλσόν, lingerie top και higheel ankle boots.

Eρώτηση
Γειά σας!!! Ελπίζω να μου φύγει οποισδήποτε δισταγμός για την επικείμενη αγορά μου!
Ενα ζευγάρι red ankle booties με τι ρούχα συνδυάζονται? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Φιλιά R.

Απάντηση

Φίλη μας φόρεσε τα ankle boots με denim σύνολα- παντελόνι με πουλόβερ, ζακέτες ή oversize πουκάμισα, με ψηλόμεσα shorts, οπακ καλσόν και blazer, με skater dresses ή φούστες και απο πάνω leather jacket.

/

Eρώτηση
Γεια σας! Το Νοέμβριο θα βαπτίσω το γιο μου και έχω αγοράσει κόκκινο φόρεμα με κοντό μανικάκι και κλειστό λαιμό και για παπούτσια μποτάκια μαύρα που σε κάποια σημεία έχουν δαντέλα και φαίνεται το δέρμα του ποδιού. Θα ήθελα να ρωτήσω τι μακιγιάζ ταιριάζει στο κόκκινο χρωμα και πως να χτενίσω τα μαλλια μου. Είμαι καστανή με ξανθές ανταύγιες. Ευχαριστώ!!

Απάντηση
Φίλη μας εφόσον θα φοράς κόκκινο φόρεμα καλό θα ήταν να το αφήσεις να πρωταγωνιστήσει και να κινηθείς σε ήπιους τόνους στα υπόλοιπα οπως οι star του Hollywood στο κόκκινο χαλί που όταν έχουν εντυπωσιακό ντύσιμο τα υπόλοιπα ειναι απέρριτα κομψά. Χτένισε τα μαλλιά σου σε ελαφρύ κυματισμό και στο μακιγάζ σίγουρα μην βάλεις κόκκινο κραγιόν τόνισε ωραία τα μάτια και άφησε στα χείλη μία φυσική απόχρωση.

Ερώτηση
Με τι φούστα μπορώ να συνδυάσω δερμάτινο μαύρο τζάκετ με nude γόβες? Ευχαριστώ.

Απάντηση
Φίλη μας εκτός από την κλασική μαύρη φούστα σε midi μήκος θα μας άρεσε πολύ με denim midi skirt αλλά και με beige midi skirt, λευκό t-shirt ή πουκάμισο για top και ένα ωραίο skinny scarf στο λαιμό.

Ερώτηση
Γεια σας!! Αρχές Νοεμβρίου έχω να πάω σε έναν γάμο και θέλω να μου προτείνετε τι να φορέσω. Είμαι 19 χρονών, ψηλόλιγνη σιλουέτα,ύψος 1.67 και 50 κιλά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Απάντηση
Φίλη μας εκείνη την εποχή είναι ωραίο να βάλεις κάτι λίγο πιο χειμερινό. Ιδανικά για την ηλικία σου μία ψηλόμεση παντελόνα και ενα ωραίο cropped top ή μία ολόσωμη φόρμα με χρωματιστά παπουτσια και shoulder bag. Απόφυγε φορέματα και φούστες σε midi γραμμή αλλά και maxi φορέματα βάλε κάτι πιο fresh και νεανικό.

And More