Q&A: Απαντάμε στις στιλιστικές απορίες σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.


Ερώτηση

Κορίτσια καλησπέρα! Αγόρασα το φόρεμα που επισυνάπτω, αλλά προβληματίζομαι με τι παπούτσια μπορώ να το φοράω εκτός από μποτάκια με τακούνι. Ποια η γνώμη σας? Επίσης με τι καλσόν θα το συνδυάζατε? Ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση
Φίλη μας βάλε το φόρεμα σου με μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο και σίγουρα με μπότες με χοντρό τακούνι και στρογγυλή μύτη. Απόφυγε να βάλεις καλσόν αλλά αν οπωσδήποτε πρέπει,διάλεξε ενα στο χρώμα του δέρματος που δεν γυαλίζει για να φαινονται τα laser cuts.

Eρώτηση
Καλησπέρα σας! Μια ερώτηση παρακαλώ. Όταν μπαίνω σε ένα εστιατόριο, σε ένα κλαμπ και φοράω καπέλο, πρέπει να το βγάζω και να είμαι στο χώρο χωρίς αυτό; Ή να συνεχίζω να το φοράω;;; Ευχαριστώ!

Απάντηση
Στο club σίγουρα όχι, στο εστιατόριο αν είναι free style το κρατάς, αν όχι αναλόγως το καπέλο. Πάντως σε γενικές γραμμές όλα αυτά είναι πια περασμένοι περιορισμοί και αν υποστηρίζεις την επιλογή σου δεν υπάρχουν κανόνες.

Ερώτηση
Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω το καρό πουκάμισο και το τζιν πως μπορώ να το φορέσω? Ευχαριστώ πολύ! Είμαι 18 ετών και έχω 1.65 ύψος.

Φίλη μας τα καρώ και τζιν πουκάμισα είναι τοσο ευκολοφόρετα που πραγματικά δεν πρέπει καθόλου να δυσκολεύσαι. Σίγουρα με skinny παντελόνια, με ψηλόμεσες φούστες σε ίσια γραμμή αλλά και flare jeans για το πρωί ενώ το βράδυ με ψηλοτάκουνα μποτάκια και ωραία shorts.

Ερώτηση
Καλημέρα κορίτσια του ΤLIFE. Την Κυριακή που μας έρχεται έχω να πάω σε γαμο-βάφτιση συγγενικού μου προσώπου και είναι πρωϊ. Είμαι 1,70 και 62 κιλά . Έχω σκεφτεί να φορέσω μια ολόσωμη μαύρη φόρμα η οποία είναι αυτή που σας επισυνάπτω . Επειδή έχει πολύ ανοιχτό ντεκολτέ έχω σκεφτεί να φορέσω από μέσα ένα τοπάκι σε αποχρώσεις γκρι-μαύρου (στιλ λεοπάρ). Θα ήθελα τη γνώμη σας αν η επιλογή αυτή είναι η κατάλληλη για την περίσταση και αν ναι με τι παπούτσια μπορώ να τη συνδυάσω (έχω και γκρι γόβες) , αξεσουάρ και επίσης τι μπορώ να φορέσω απο πάνω.



Απαντηση

Φίλη μας αν θες να βάλεις ενα τοπάκι σίγουρα δεν πρέπει να έχει leopard print αλλά διάλεξε ένα σκέτο μαύρο για να νιώθεις πιο άνετα αν και το ρούχο αυτό δεν θέλει κατι απο μέσα αφού έτσι είναι σχεδιασμένο. Από πάνω φόρεσε ένα blazer σε μαύρο αν δεν έχεις λευκό και πρόσθεσε λάμψη με χρυσά σκουλαρίκια, μαύρη γόβα και χρυσό clutch.


Ερώτηση

Γεια σας είμαι 32 χρονών και στις 25 Δεκέμβρη το μεσημέρι είμαι καλεσμένη σε ένα σπίτι. Τι θα μπορούσα να βάλω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Απάντηση

Φίλη μας για μεσημέρι χειμώνα σε κάλεσμα αν δεν είναι κάτι επίσημο μπορείς να βάλεις ένα ωραίο παντελόνι με ένα άερινο πουκάμισο, κόσμημα, μποτάκια και απο πάνω μία ωραία εσάρπα για μέσα στο σπίτι που θα σε ζεσταίνει και θα δίνει και ένα επίσημο τόνο.

And More