Q&A: Απαντάμε στις στιλιστικές απορίες σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Γεια σας! Αγόρασα το φόρεμα που σας επισυνάπτω για ένα γάμο τα Χριστούγεννα και θα ήθελα να μου πείτε με τι μαλλιά και μακιγιάζ μπορώ να το συνδυάσω, καθώς επίσης και αν μπορώ να φορέσω κάποιο κόσμημα. Έχω ήδη επιλέξει μαύρες γόβες και τσαντάκι. Είμαι μελαχρινή με καστανά μάτια.
Σας ευχαριστώ.



Απάντηση

Φίλη μας θα μας άρεσε το φόρεμα σου με μαλλιά πιασμένα γιατί το πάνω μέρος είναι αρκετά κλειστό ενώ σε κόσμημα σίγουρα ένα ζευγάρι χρυσοί κρίκοι-όχι μεγάλοι- ταιριάζουν πολύ. Μας βρίσκεις σύμφωνες για την επιλογή των αξεσουάρ ενώ σε μακιγιάζ προτείνουμε ένα smoky eye με καφε bronze σκιές και ένα nude κραγιόν

Ερώτηση
Συγχαρητήρια για τις υπέροχες και χρήσιμες συμβουλές σας. Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να με συμβουλέψετε τι μπορώ να βάλω στη βάπτιση της εγγονής μου τα Θεοφάνια το μεσημέρι. Είμαι 50 χρονών, 80 κιλά και ύψος 1.65. Θα ήθελα να έχω μια εντυπωσιακή εμφάνιση.

Απάντηση

Θα προτείναμε μία εμφάνιση σε παστέλ αποχρώσεις ή της πούδρας με παντελόνι σε ίσια γραμμή, ένα ωραίο τοπ και από επάνω μία κάπα που θα κάνει την διαφορά και θα προσθέσει μια πινελιά πολυτέλειας στο όλο σύνολο.

Ερώτηση
Αγαπημένο Tlife, ακόμα μια φορά χρειαζόμαστε τα φώτα σου. Πλησιάζει ένας γάμος που πρέπει να παραστώ μέσα του Δεκέμβρη και ήθελα να με βοηθήσετε με κάποιες απλές προτάσεις ως προς το τι να φορέσω μιας και δεν έτυχε να παραστώ σε γάμο τέτοια εποχή και κυρίως, είμαι έγκυος 4 μηνών σχεδόν! Είμαι 1.60 μελαχρινή 65 κιλά. Θα χρησιμοποιήσω τις συμβουλές σας και σε βάφτιση που έχω τέλος Ιανουαρίου.
Επίσης, μια σημείωση, τα nude παπούτσια, είτε flat είτε γόβες, μόνο με διαφανές καλσόν μπορούν να φορεθούν;
Ευχαριστώ πολύ! Κυριακή

Απάντηση
Κυριακή για την περίσταση του γάμου μπορείς να βάλεις είτε ένα ωραίο φόρεμα σε Α γραμμή που θα καλύψει την κοιλίτσα σου, ή ένα ωραίο παντελόνι, άνετο στην κοιλιά (με λάστιχο) και επάνω ένα ωραίο εντυπωσιακό τοπ με χρώμα ή prints για να κάνεις το look πιο επίσημο. Και στις δύο περιπτώσεις θα φορέσεις medium τακούνι για να είσαι άνετη. Τώρα για τα nude shoes είναι δύσκολο να φορεθούν σωστά με καλσόν εκτός αν είναι πολυ καλής ποιότητας και δεν γυαλίζει καθόλου-ιδανικά φοριούνται χωρίς.

Ερώτηση
Γεια με λένε Svetlana και έχω ένα στράπλες μαύρο μίνι φόρεμα (λεπτομέρεια είναι μια κορδέλα λίγο φαρδιά, λίγο γυαλιστερή και κατεβαίνει από επάνω έως κάτω). Θα ήθελα να ρωτήσω αν οι ψηλές μαύρες μπότες μου
ταιριάζουν και αν φοριέται καλσόν και σε τι χρώμα. Είμαι 31 χρονών μελαχρινή 1.70 και 51 κιλά. Περιμένω απάντηση σας αν είναι δυνατόν το συντομότερο- προσπαθώ να είμαι έτοιμη για clubbing με τον άντρα μου την παραμονή των Χριστουγέννων. Καλές γιορτές!

Απάντηση
Φίλη μας η αλήθεια είναι ότι οι μπότες δεν πάνε πολύ με αυτό το φόρεμα που είναι αρκετά sexy. Θα σου προτείναμε ένα ωραίο ζευγάρι ankle boots που είναι το ίδιο σταθερά με τις μπότες αλλα ταιριάζουν πιο πολύ. Σε καλσόν μπορείς να επιλέξεις ένα σε μάυρο είτε λεπτό ή οπάκ.


Ερώτηση

Γειά σας και συγχαρητήρια για την στήλη σας!! Είμαι 20 χρονών, 53 κιλά και 1.68 ύψος. Τα μαλλιά μου είναι καστανόξανθα με ombre ξανθό στις άκρες.Την παραμονή των Χριστουγέννων έχουμε κανονίσει με τις φίλες μου να βγούμε σε κλαμπ και δεν ξέρω τι να φορέσω. Σκεφτόμουν κάτι σε φούστα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!!!

Απάντηση
Φίλη μας αφού θα πάτε για χορό βάλε κάτι να σε βολεύει. Μπορείς να διαλέξεις μία φούστα μίνι ή midi και να δώσεις και extra γιορτινή διάθεση στο όλο look με χρυσά κοσμήματα ή εντυπωσιακά πέδιλα αντί για μποτίνια. Δες και τις φωτό για να εμπνευστείς.

Ερώτηση
Γεια σας, τι ρούχα θα πρέπει να περιέχει η βαλίτσα μου για τις μέρες των Χριστουγέννων ετσι ώστε να είμαι ζέστη και κομψή; Θα ταξιδέψω στη Θεσσαλία και το ρεβεγιόν θα ειναι σε ξενοδοχείο σε χωριό. Είμαι 38 ετών 1.68, 61 κιλά, αρμονικό σώμα και στιλ casual chic. Αν μπορείτε να βάλετε κ φωτό θα ήταν ακομα καλύτερα!

Απάντηση

Φίλη μας για το πρωί θα σου προτείναμε ενα ωραίο ημίπαλτο σε σπορ ύφος για μέσα στην πολη ή για κοντινές αποδράσεις, με τζιν κολάν και φλατ παπούτσια -μποτάκια, μονόχρωμα παντελόνια, ζακέτες και πουλόβερ κυρίως από λεπτή πλέξη για να μην πιάσουν χώρο στην βαλίτσα σου. Για το ρεβεγιόν διάλεξε ένα ωραίο φορεμα με οπακ καλσόν και μποτίνια.

Ερώτηση
Καλημέρα σας! Σε ένα άρθρο σας παρουσιάσατε τις φούστες για φέτος το χειμώνα και μέσα σε αυτές είχατε και μία Τom Τailor. Ωστόσο δεν έχω καταφέρει στο κέντρο της Αθήνας να βρω κατάστημα, ακόμη και στα ATTICA, την γυναικεία σειρά της εταιρείας αυτής. Μήπως θα μπορούσατε να μου υποδείξετε κάποιο σημείο πώλησης αν γνωρίζετε. Ευχαριστώ πολύ, εκ των προτέρων.

Απάντηση
Φίλη μας μπορείς να μιλησεις με την εισαγωγική εταιρεία-Shop&Trade, να πεις σε ποια περιοχΉ είσαι και να σου πουν το κοντινότερο σημείο λιανικής πώλησης. Τηλ. 210-5231683

Ερώτηση
Γεια σας, λέγομαι Φαίνια κ είμαι 20 ετών. Θα πάω ένα τετραήμερο για διακοπές Χριστουγέννων στη Βαρσοβία και θα ήθελα τη συμβουλή σας για το τι ρούχα να πάρω μαζί μου ώστε να είμαι στιλάτη με τα χειμωνιάτικα και τα μπουφάν καθώς φαντάζομαι ότι θα έχει πολύ κρύο..

Απάντηση

Φίλη μας το ζητούμενο για το στιλ στο ταξίδι σου είναι ζεστά κυρίως ρούχα που όμως δεν θα έχουν όγκο και βάρος για να μπορείς να περπατάς άνετα και να δείχνεις και όμορφη. Μπορείς να πάρεις ένα πανοφώρι που θα το φοράς όλη μέρα- ένα ζεστό μπουφάν- προτίμησε ένα παρκά που πάει με τα περισσότερα πρωινά ρούχα και έχει πολυ στιλ (θα το βρεις παντού). Για έξτρα ζέστη σου προτείνουμε ένα σετ ισοθερμικά εσώρουχα φανελάκι και κολάν που πραγματικά σε κρατάνε ζεστή χωρίς να ντυθείς υπερβολικά και χωρίς να χάνεις καθόλου το στιλ σου.

And More