Q&A: Απαντάμε στις στιλιστικές απορίες σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Καλησπέρα. Είδα στο Ίντερνετ ένα άρθρο σας σχετικά με τα σουέτ και μου άρεσε πολύ. Και ότι μπορούμε να σας στείλουμε mail σχετικά με απορίες μας. Θέλω να αγοράσω από τα Ζάρα τη παρακάτω τσάντα. Φοριέται το καλοκαίρι ή μόνο το χειμώνα; Ευχαριστώ πολυ!

Απάντηση
Φίλη μας το suede έχει άμεση σχέση με το boem style που αυτό δεν έχει εποχή. Η τσάντα αυτή ειναι φανταστική και ναι μπορείς να την κρατήσεις το καλοκαίρι π.χ. με mini φόρεμα σανδάλια ή με print shorts πουκάμισο και lace up ftat pumps.

Ερώτηση
Γεια σας! Έχω ένα γάμο και θα βάλω ένα στενό κόκκινο φόρεμα λίγο πιο πάνω από το γόνατο με μαύρες γόβες. Να το συνδυάσω με μαύρο καλσον ή στο χρώμα του δέρματος; Φοβάμαι μήπως είναι κιτς στο χρώμα του δέρματος.Ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση

Φίλη μας αυτό το ρούχο δεν συνδυάζεται με καλσόν. Άλλωστε λογικά θα το φορέσεις σε κάποιο event, έτσι θα είσαι σε εσωτερικό χώρο. Αν τώρα δεν αντέχεις το κρύο θα πρέπει να πας σε πολύ καλή εταιρεία με καλσόν για να βρεις κάποιο που δεν γυαλίζει.


Ερώτηση

Καλησπέρα! Έχω ένα μαύρο δερμάτινο φόρεμα πάνω από το γόνατο. Με τι καλσόν θα μου προτείνατε να το φορέσω?

Απάντηση
Mε διάφανο μαύρο ή με οπάκ συνδυασμένο πάντα με booties.


Ερώτηση
Καλησπέρα σας! Με λένε Λίζα κι είμαι 33. Από τη μητέρα μου έχω ενα όμορφο γούνινο παλτό σε μπεζ χρώμα ως τους γοφούς περίπου. Είναι αρκετά παλιό (σε πολύ καλή κατάσταση) και γι ‘αυτόν το λόγο είναι από πραγματική γούνα (που τότε τη φορούσαν). Το ερώτημά μου είναι αν μπορώ να το φορέσω λόγω του ότι είναι αληθινό κι αν γενικώς φοριέται η μπεζ γούνα και αν ναι, πώς; Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλές γιορτές!!

Απάντηση
Φίλη μας μπορείς να το συνδυάσεις κάπως πιο cool για να μην προκαλέσεις- όπως με ένα ωραίο blue jean, πουλόβερ και μποτάκια ή sneakers για πρωί μέσα στην πόλη.

Ερώτηση
Γεια σας! Αγόρασα ενα λεοπάρ μπούστο και δεν ξέρω με τι να το συνδυάσω…ευχαριστώ!

Απάντηση
Το πιο safe είναι να το βάλεις με ένα cigarette παντελόνι και sexy pumps ενώ σε πανωφόρι ρίχνεις ένα blazer στους ώμους για super-chic αποτέλεσμα.

Ερώτηση
Γεια σας!!! Έχω ένα blue jean στενό. Με τι μπορώ να το συνδυάσω το χειμώνα; Έχετε κάποιες ιδέες να μου προτείνετε; Ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση
Γεια σου φίλη μας, το τζιν σου είναι passpartout- πάει με όλα! Φόρεσέ το με πουλόβερ, πουκάμισα, tshirts, jackets, blazers και σε παπούτσια μπορείς να φοράς μποτάκια που πάνε και αυτά με τα περισσότερα outfits.

Ερώτηση
Καλησπέρα! Σκούρο γκρι πλεκτό φόρεμα, μακρύ, καθημερινό και platform ταμπά oxfords…με τι καλσόν ή κάλτσα μπορεί να φορεθεί; Ευχαριστώ!

Απάντηση
Φίλη μας αυτό το φόρεμα δεν φοριέται με καλσόν γιατί είναι γκρι με ταμπά παπούτσια, άρα αν μπορείς και αντέχεις μη φορέσεις καθόλου, αλλιώς γκρι κάλτσες μαζεμένες προς τα κάτω.

And More