Q&A: Απαντάμε στις στιλιστικές απορίες σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την όμορφή δουλειά που κάνετε. Αγόρασα ένα μαύρο φόρεμα ζιβάγκο έως το γόνατο θα ήθελα να μου πείτε πως να το συνδύασω- δηλ. παπούτσια, αξεσουάρ, τσάντα.
Είμαι 1.65 στο ύψος, 58 κιλά, ξανθά μαλλιά και 36 χρόνων. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντησή σας.

Απάντηση
Καταρχήν αυτό το φόρεμα είναι από τα κομμάτια κλειδιά γιατί μπορείς να το φορέσεις “from day to night”. Το πρωί συνδύασέ το με μποτάκια ή platform loafers, ζακέτες ή παλτό, ενώ το βράδυ με το δερμάτινο jacket σου και ankle boots.


Ερώτηση

Γεια σας, είμαι 15 χρόνων 1,68 και 58 κιλά και παντρεύεται η καλύτερη μου φίλη. Ο γάμος θα είναι καλοκαίρι. Τι να φορέσω; Ευχαριστώ!

Απάντηση
Φίλη μας είναι ακόμη πάρα πολύ νωρίς για να αποφασίσεις και δεν έχουν βγει και τα καλοκαιρινά ρούχα για να δεις τι θα ηθελες να βάλεις με βάση τα trends της σεζόν. Παρόλα αυτά για την ηλικιά σου θα μας άρεσε ένα ωραίο girly φόρεμα ή εναλλακτικά μία zip-culotte και ένα ωραίο top.

Ερώτηση
Καλησπέρα! Για 2η φορά θα ήθελα τη γνώμη σας!!!! Έχω πάρει ένα ζευγάρι μπορντό μποτάκια λίγο πιο πάνω από τον αστράγαλο με μονοκόμματο τακούνι. Πως μπορώ να το φορέσω; Και με τι χρώμα ρούχων ταιριάζει το μπορντό; Ευχαριστώ πολύ

Απάντηση
Φίλη μας το μπορντό είναι πολύ ωραίο σε συνδυασμό με γκρι και λευκό- μπορείς λοιπόν να το συνδυάσεις με γκρι τζιν για τις πρωινές σου βόλτες αλλα και λευκά θηλυκά σύνολα για το βράδυ.

Ερώτηση
Γειά σας και πολλά συγχαρητήρια για την δουλειά σας. Αγόρασα μια μακριά πλεκτή γκρι ζακέτα (σας την επισυνάπτω). Με τι θα μπορούσα να την συνδυάσω; Είναι περιοριστική λόγω του μήκους της;
Είμαι 24 χρονών, 1.78, 63 κιλά. Ευχαριστώ!

Απάντηση
Φίλη μας θα πρέπει να την έχεις στο μυαλό σου ως τόσο ευκολοφόρετη όσο και μία μαύρη. Άρα με όλα συνδυάζεται και το μήκος της είναι πολύ οk και δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα στο styling. Φόρεσ;e την πάνω απο denim σύνολα, από κολάν αλλά και mini φούστες ή φορέματα σε girly ύφος.

Eρώτηση
Καλησπέρα! Αγόρασα μία μαύρη πουκαμίσα και δεν ξέρω με τι πανωφόρι να την φορέσω.

Απάντηση
Φίλη μας μπορείς να την φορέσεις με μαύρο πανοφώρι με γκρί, μπέζ αλλά και ασπρόμαυρο. Τώρα για το μήκος αν η πουκαμίσα είναι πολύ μακριά σίγουρα το πανοφώρι θα πρέπει να την καλύπτει εκτός αν την συνδυάσεις με ένα leather jacket σε πιο free style ύφος.

Eρώτηση
Έχω αγοράσει ένα πλεκτό φόρεμα μακρύ σε μπεζ χρώμα. Με τι πανωφόρι μπορώ να το φορέσω; Ευχαριστώ!

Απάντηση
Φίλη μας αν το φόρεμα σου είναι σε ίσια γραμμή σίγουρα θα μπορεσεις να το σετάρεις με το leather jacket σου που θα πηγαίνει τέλεια. Για πιο casual περιστάσεις μπορείς να το φορέσεις και με ένα oversized cardigan ή hoodie.

And More