Q&A: Απαντάμε στις στιλιστικές απορίες σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Αγαπητή ομάδα, θα ήθελα την άποψή σας για το φόρεμα που έχω αγοράσει για το καλοκαίρι που θα γίνω νονά.
Το αγόρασα από μεγάλο οίκο αλλά τώρα που το ξαναβλέπω νομίζω πως τελικά δεν έιναι το πιο κατάλληλο για εκείνη τη μέρα. Μήπως έχετε να μου προτείνετε τι αλλαγές θα μπορούσα να του κάνω ώστε να μην έιναι τόσο “ανοιχτό” είτε στο μπούστο του είτε για το μήκος του? Παρακαλώ μην κοινοποιήσετε τη φωτογραφια, ευχαριστώ, Πέγκυ.

Απάντηση

Λοιπόν ναι έχεις δίκιο το φόρεμα είναι λίγο ακατάλληλο για εκείνη την ημέρα γιατί είναι και mini και με ντεκολτέ. ‘Ισως το φορέσεις σε μία αλλη περίσταση. Παρόλα αυτά αν σου αρέσει αυτό το ύφος και σου ταιριάζει μπορείς να κρατήσεις το πάνω μέρος να το μεταποιήσεις σε bustier που είναι εντυπωσιακό και να το συνδυάσεις με μία ωραία παντελόνα για να δείχνει πιο κομψό ή με μία στιλατη midi φούστα. Σκέψου το και ξαναμιλάμε.

Ερώτηση
Γεια σας! Τέλος Μαρτίου με αρχές Απριλίου παίρνω το πτυχίο μου και δεν ξέρω τι να φορέσω… Είμαι 1,70 και 60 κιλά. Θα προτιμούσα κάτι σε φόρεμα ή φούστα! Τι θα μπορούσατε να μου προτείνετε;;; Ένα φόρεμα σαν αυτό που σας επισυνάπτω θα ήταν κατάλληλο για την ορκομωσία;; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας!

Απάντηση
Γειά σου φίλη μας, στην ορκομωσία κυριώς φοράνε κάποιο φόρεμα ή ένα ωραίο κουστούμι με τοπ ή μία φούστα και μια στιλάτη μπλούζα απο επάνω.Τώρα το φόρεμα που σκέφτεσαι είναι πάρα πολύ ωραίο και ναι θα μπορούσες να πας με αυτό συνδυάζοντας ένα ζευγάρι metal flat pointy μπαλαρίνες (οπως αυτές της φωτό) ή μετά ένα ζευγάρι κλασικές γόβες. Αν κρυώνεις ένα κοντό μεσάτο σακάκι είναι ιδανικό για πανωφόρι ενώ μην το φορτώσεις με κοσμήματα παρά μόνο cute πέρλες στο λαιμό ή σκουλαρίκια.



Ερώτηση

Καλημέρα, θα ήθελα τη γνώμη σας γιατί θα πάω σε μια εκδήλωση και θέλω να ξέρω αν αυτά που θα φορέσω ταιριάζουν μεταξύ τους. Λοιπόν θα φορέσω σαλοπέτα φόρεμα κοτλέ μπορντό με άσπρο, με μπορντό μπλούζα και μπορντό μποτάκι. Αυτό που θέλω να ρωτήσω:
1)Τι χρώμα καλσόν να φορέσω; Μπεζ ή μαύρο;
2) Πανωφόρι θα φορέσω μια μακριά ζακέτα γούνα λεοπάρ άσπρη-μαύρη που είναι και η αγαπημένη μου, αλλά δεν ξέρω αν ταιριάζει με το συνδυασμό που έχω κάνει…ωραίο δείχνει δε λέω αλλά ταιριάζει;;
3) Τι τσάντα πρέπει να κρατάω;
Σας παρακαλώ να μου απαντήσετε για να μη νιώθω ανησυχία για το αν είμαι σωστά ντυμένη.

Απάντηση
Φίλη μας αυτό που σκέφτεσαι να φορέσεις είναι ένα πολύ ωραίο urban σύνολο αλλά δεν ξέρουμε αν στην εκδήλωση που θα πας ταιριάζει, αν δηλαδή πρέπει να βάλεις κάτι πιο επίσημο τότε ίσως δεν ταιριάζει αν όμως ειναι χαλαρό καλεσμα τότε οk.Τώρα για τους συνδυασμούς μπορείς να κάνεις μερικές αλλαγές. Μέσα από την σαλοπέτα να βάλεις κάτι λευκό και τα μποτάκια σου θα πρέπει να είναι μαύρα και όχι μπορντό έτσι θα δείχνει σωστή η ασπρόμαυρη ζακέτα από επάνω.

Ερώτηση
Γεια θέλω να ρωτήσω ενα μαύρο παντελόνι με μια λίγο πιο καλή μπλούζα μαζί με ψηλές μπότες δερμάτινες και ένα σακάκι όλα μαύρα είναι καλό σαν σύνολο για έξοδο;

Απάντηση
Φίλη μας το σύνολο σου είναι πολύ ωραίο αλλά όχι με τις μπότες. Μπορείς να βάλεις γόβες ή ένα ωραίο ζευγάρι ankle boots ή και πέδιλα.

Ερώτηση
Γεια σας!! Έχω έναν γάμο τέλος Μαίου και είμαι αδύνατη με μέτριο ύψος, τι να βάλω?

Απάντηση
Φίλη μας τέλος Μαίου είναι καλοκαίρι, άρα θα βάλεις σίγουρα κάποιο καλοκαιρινό look. Τώρα εξαρτάται που είναι ο γάμος. Μπορείς να φορέσεις maxi boho φόρεμα αν είναι σε κάποιο νησί, ένα mini ή midi φόρεμα αν είναι στην πόλη, μια παντελόνα με ωραίο τοπ αλλά και μία στιλάτη ολόσωμη φόρμα. Ρίξε και μια ματιά στο tshopping.gr που έχει ωραίες επιλογές σε φορέματα.

And More