Q&A: Απαντάμε στις στιλιστικές απορίες σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Γεια σας αγόρασα πρόσφατα ένα μπορντό σακάκι με μανίκι τρία τέταρτα. Πως μπορω να το συνδυάσω? Είναι καλή επιλογή?

Απάντηση
Φίλη μας ένα τέτοιο σακάκι για να αποκτήσει ένα πιο fashion ύφος πρέπει να κάνεις ενα πιο χαλαρό styling με basic κομμάτια και να αποφύγεις ladylike συνδυασμούς. Δες μερικές φωτό να εμπνευστείς.

Ερώτηση
Γεια σας κορίτσια και συγχαρητήρια για την στήλη σας! Τέλη Μαϊου βαφτίζω την κόρη μου και θα ήθελα και εγώ την βοήθειά σας. Είμαι 33 χρονών, με ύψος 1.60, 52 κιλά, καστανά μαλλιά .
Σκεφτόμουν κάποιο φόρεμα σε ρομαντικό ύφος (όχι μακρύ). Λόγω περιορισμένου χρόνου με την δουλειά και το μωρό θα με βοηθούσε πολύ αν μου προτείνατε κάτι συγκεκριμένο και πως να το συνδυάσω ή κάποιο κατάστημα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!!!!

Απάντηση
Φίλη μας για αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει το online shopping. Μπορείς να μπεις στο tshopping του tlife και να διαλέξεις καποιο ωραίο φόρεμα ή ακόμη και ένα συνδυασμό φούστας -παντελόνι με πουκάμισο ή top έτσι θα βρεις σίγουρα κάτι να σου αρέσει χωρίς πολύ κόπο και χρόνο.

Ερώτηση
Καλησπέρα ! Ονομάζομαι Δήμητρα. Είμαι 16 χρονών, ύψος 1.61, βάρος 59 κιλά, καστανά μάτια, καστανά μαλλιά. Θέλω να συνδυάσω ένα τζιν αμάνικο για να φοράω στο σχολείο ή όταν βγαίνω και δεν έχω καμία ιδέα, δεν ξέρω κι όλας αν μου ταιριάζει..! Θαυμάζω τις ιδεες σας..θέλω να μου δώσετε εσείςς σαν ειδικές κάποιες.. ελπίζω να έχω απάντηση σύντομα με όσες περισσότερες ιδέες μπορείτε. Καλή συνέχεια.. ευχαριστώ!

Απάντηση
Φίλη μας το τζιν γιλέκο μπορείς να το φοράς με όλα τα ασπρόμαυρα σύνολα σου -π.χ. μαύρο παντελόνι με λευκό t -shirt και sneakers, με υφασμάτινο παντελόνι χρωματιστό, μαρινιέρα και το γιλέκο σου ή πάνω απο girly φορέματα ή φούστες με desert flat booties.

Ερώτηση
Είμαι 16 χρονών και στις 27 Μαρτίου θα πάω τριήμερη εκδρομή στην Αθήνα! Θα μας συνοδέψει μια καταπληκτική καθηγήτρια η οποία όμως έχει ένα πρόβλημα…δεν θέλει όταν πάμε στα μπουζούκια να φορέσουμε γόβες και κοντά φουστάνια ή φούστες.. και ρωτάω εγώ τώρα: στην ηλικία που είμαι τι θα μπορούσα να φορέσω;;

Απάντηση
Φίλη μας στην ηλικία που είσαι μπορείς σίγουρα να βάλεις κάτι πολυ ωραίο για την περίσταση χωρίς να είναι μίνι και τακούνια που δεν ταιριάζουν και τόσο όπως σωστά εχει επισημάνει η καθηγήτριά σου. Μπορείς να βάλεις ένα φόρεμα χωρίς να είναι πολύ κοντό και ένα ζευγάρι παπούτσια με τακούνι μέτριο και όχι γόβες. Δες μερικές φωτό για να εμπνευστείς.


Ερώτηση

Κορίτσια χαίρετε! Θα ήθελα σας παρακαλώ οπωσδήποτε τη συμβουλή σας! Παντρεύομαι το καλοκαίρι και έχω επιλέξει ιβουάρ δαντελένιο στενό αμάνικο νυφικό. Έχει εντυπωσιακή πλάτη με τούλι, απλικαρισμένη δαντέλα και κουμπάκια. Θα ήθελα να σας ρωτήσω, ταιριάζει να φορέσω πέπλο ή όχι -επειδή θα κρύβεται η πλάτη; Αν δεν φορέσω πέπλο, πώς θα ταίριαζε να κάνω τα μαλλιά μου; θα μπορούσα να βάλω ένα hair accessory; Και κάτι τελευταίο! Τι χρώμα πέδιλα/παπούτσια να πάρω, λευκά, ιβουάρ, nude ή χρυσά;
Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια! Αφροδίτη

Απάντηση
Φίλη μας όντως το νυφικό σου εχει το δυνατό του σημείο στην πλάτη και ίσως το πέπλο είναι περιττό. Παρόλα αυτά μπορείς να βάλεις στα μαλλιά σου ή κάτι σαν luxury headband ή κάποιο retro στολίδι στα χρώματα πάντα του νυφικού -σου στέλνουμε μερικες φωτό να δεις.Τώρα για τα παπούτσια, τα nude και τα ιβουάρ είναι τέλειες επιλογές και θα ολοκληρώσουν σωστά το στιλ. Aν θες μπορείς να μας στείλεις φωτό από το νυφικό και κάποιες επιλογές από παπούτσια για να σε βοηθήσουμε πιο συγκεκριμένα.

And More