“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.


Ερώτηση

Γεια σας!! Έχω έναν γάμο τέλος Μαίου και είμαι αδύνατη με μέτριο ύψος, τι να βάλω?

Απάντηση
Φίλη μας τέλος Μαίου είναι καλοκαίρι, άρα θα βάλεις σίγουρα καποιο καλοκαιρινό look. Τώρα εξαρτάται που είναι ο γάμος. Μπορείς να φορέσεις maxi boho φόρεμα αν είναι σε κάποιο νησί, ένα mini ή midi φόρεμα αν είναι στην πόλη, μια παντελόνα με ωραίο τοπ αλλά και μία στιλάτη ολόσωμη φόρμα. Ρίξε μια ματιά στο tshopping.gr που έχει πολλές και ωραίες επιλογές.

Ερώτηση
Γεια σας! Είμαι έφηβη και χρειάζομαι τη βοήθειά σας για μια επιλογή! Σε λίγες μέρες έχω συναυλίαα ορχήστρας και θα φορέσω ένα μαύρο φόρεμα 3/4 , μικρό ντεκολτέ και σχετικά κοντό! Η επιλογή για τα παπούτσια ειναι : timberland , μαύρες αρβύλες και μαύρες μπαλαρίνες (τις οποίες δεν πολυπροτιμώ)! Το σύνολο πρέπει να είναι σεμνό και να μην ξεχωρίζει απ’ τα άλλα μέλη της ορχήστρας! Μπορείτε να με βοηθήσετε?

Απάντηση

Φίλη μας οι μπαλαρινες είναι το σωστό παπούτσι για το φόρεμα την ηλικία και για την περίσταση. Αν έχεις τη δυνατότητα να αγοράσεις κάτι καινούριο εφόσον δεν προτιμάς τις μπαλαρίνες θα σου προτείνουμε είτε ένα ζευγάρι Mary-janes ή ένα ζευγάρι oxfords.


Ερώτηση

Γεια σας!! Θα ήθελα να σας ρωτήσω πως μπορώ να συνδυάσω κάτι μποτάκια που πήρα, είναι αυτά τα ανοιξιάτικα με άσπρη τρακτερωτή σόλα και είναι σε μπλε σαν σκούρο τζιν με τρεις χρυσές αγκράφες στο πλάι…καταρχήν έχω έναν ενδοιασμό αν θα μπορούσα να τα βάλω όλες τις ώρες της μέρας…και επίσης πως θα μπορούσα να τα βάλω;; Με τζιν skinny πάει;; (να είναι λίγο γυρισμένο από κάτω).
Σας παρακαλώ βοηθήστε με!! Σας ευχαριστώ!! Ευαγγελία

Απάντηση
Φίλη μας φόρεσε τα μποτάκια σου με ένα ωραίο τζιν σε χαλαρή γραμμή όχι skinny με λευκό tshirt και απο πάνω ένα bomber jacket.

Eρώτηση
Γεια σας κορίτσια … θα ήθελα να με βοηθήσετε σε κάτι που με απασχολεί. Γύρω στον Οκτώβρη με Νοέμβρη θα γίνει η βάπτιση του ανιψιού μου και δεν ξέρω καθόλου τι να φορέσω. Είμαι στα 17. Έχω κόμπλεξ με τα ψηλοτάκουνα και ακόμη πιο μεγάλο κόμπλεξ με τα πόδια μου … όπου δεν μου αρέσουν καθόλου και θέλω να τα κρύβω όσο πιο πολύ μπορώ. Τι μου προτείνετε να φορέσω;;; Ρούχα / παπούτσια. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! !!!!!

Απάντηση
Γεια σου και εσένα! Λοιπόν μη αγχώνεσαι καθόλου για τα πόδια σου, υπάρχουν πολλά ρούχα που θα σου πηγαίνουν και θα καλύπτουν την περιοχή που δεν θες και σίγουρα θα έχεις άλλα δυνατά σημεία στο σώμα σου να αναδείξεις -όπως ντεκολτέ, πλάτη κλπ. Σαν μία πρώτη επιλογή για την ηλικία σου είναι οι παντελόνες σε φαρδιά γραμμή που μπορείς να φορέσεις με Τ-shirt αλλά και κάποια ωραία τοπ ενώ σε παπούτσι μπορείς να συνδυάσεις πέδιλα με medium τακούνι αφού δεν σου αρέσουν τα ψηλοτάκουνα ή ακόμη καλύτερα πλατφόρμες.

Ερώτηση
Καλημέρα! Θέλω να αγοράσω μια τσάντα σε φωτεινό καλοκαιρινό χρώμα. Μπορείτε να με συμβουλέψετε ποιο χρώμα μπορεί να συνδυαστεί πιο εύκολα; (Εκτός από μπεζ που έχω ήδη).
Ευχαριστώ

Απάντηση
Το χρώμα που θα επιλέξεις και το πόσο εύκολα θα το συνδυάσεις έχει κυρίως να κάνει με τα χρώματα που έχεις στην γκαρντρόμπα σου. Σε γενικές γραμμές πιο εύκολα συνδυάζονται τα ουδέτερα χρώματα -καφέ, μπεζ, λευκό, γκρι, μαύρο και μπλε σκούρο. Αν θέλεις κάτι διαφορετικό όμως μία ωραία ιδέα θα ήταν μια σκούρη απόχρωση του κίτρινου που γενικά φέτος παίζει και στα ρούχα αρκετά και είναι το ίδιο εύκολη να την συνδυάσεις όπως μία μπεζ.

And More