“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Γεια σας,είμαι 24 και έχω έναν γάμο μέσα Μαίου και έχω πάρει μια παντελόνα crop λευκή με κάθετες κόκκινες και μπλε ρίγες και δεν ξέρω με τι να την συνδυάσω .. τι μου προτείνετε?

Απάντηση
Πολύ ωραία επιλογή έκανες συνδύασε την με λευκό πουκάμισο και ένα εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό ή με crop top με μανίκια και μεγάλα σκουλαρίκια.

Ερώτηση
Καλησπέρα κορίτσια! Θέλω να σας ρωτήσω αν έχετε δει σε κάποιο μαγαζί τα παπούτσια της φωτογραφίας..τα ψάχνω και δεν μπορώ να τα βρω με τίποτα! Θα ταιριάζουν λέτε με το κοντό νυφικό μου για τον πολιτικό γάμο μου τον Σεπτέμβριο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Απάντηση
Φίλη μας παρόμοια σχέδια μπορείς να βρεις στα καταστήματα Tsakiris Mallas και ναι μας αρέσουν πολύ με το νυφικό σου πολιτικό γάμο.

Ερώτηση
Αγαπητά κορίτσια γεια σας. Τέλος Μαίου παντρευέται η αδερφούλα μου! Θα φόρεσω ένα maxi γοργονέ φόρεμα σε χρώμα nude (προς κοραλί) με όλο μικρή παγιέτα και ανοικτή τη πλάτη σε σχήμα V . Σας παρακαλώ πολύ αν μπορείτε βοήθήστε με το χρώμα των παπουτσιών και τι είδος ταιριάζει να φορέσω, τι τσάντα και επίσης πως να κάνω τα μαλλιά μου. Να σας πώ ότι είμαι αρκέτα αδύνατη, 1.65 ύψος με καστανά μαλλιά και αρκετές γωνίες στο πρόσωπο. Σας ευχαριστώ!

Απάντηση
Φίλη μας συνδύασε ένα ζευγάρι nude πέδιλα και κράτα ένα μικρό clutch σε nude ή κοραλί χρώμα. Τα μαλλιά σου ιδανικά πιάστα σε ένα sexy slick ponytail για να φαίνεται η πλάτη του φορέματος ενώ σε μακιγιάζ τόνισε τα μ;aτια σου με smoky bronze μακιγιαζ και fresh natural lips.

Eρώτηση
Καλησπέρα σας. Ως καλεσμένη σε γάμο αρχές Σεπτέμβρη, θα ήθελα να κάνω αυτό το χτένισμα. Με τι μακιγιάζ θα ήταν καλύτερο να το συνδυάσω; Είμαι μελαχρινή με μαύρα μαλλιά, καστανά μάτια και σταρένια επιδερμίδα.
Επίσης, ένα bandage dress θα ταίριαζε με το συγκεκριμένο στυλ ή θα ταίριαζε κάτι πιο ανάλαφρο; Να σας πω ότι είμαι 1.58 και 45 κιλά και φοβάμαι τα μακριά φορέματα, διότι θεωρώ ότι μου αφαιρούν πόντους.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και περιμένω τις πολύτιμες συμβουλές σας!

Απάντηση
Φίλη μας με αυτό το χτένισμα θα μας άρεσαν ωραία χείλη στο μακιγιάζ και πιο φυσικό αποτέλεσμα στα μάτια. Τώρα για το φόρεμα που μας λες δεν ειναι η καλύτερη επιλογή θα σου προτείναμε ενα ωραίο κιμονό με μια αέρινη παντελόνα για να ολοκληρώσεις ωραίο το style σου.

Ερώτηση
Γειά σας. Συγχαρητήρια για την δουλειά σας.
Θα ήθελα να σας ρωτήσω ποιά ρούχα θα πρέπει να αφήσουμε στην άκρη τώρα την άνοιξη και ποιά ρούχα (πείτε μας κάποια βασικά πχ δερμάτινο/τζιντζάκετ?) είναι πιο σωστό να φοράμε αυτή την εποχή που δεν κάνει ούτε πολύ κρύο αλλά ούτε και ζέστη. Επίσης, το πιο βασικό είναι αν πρέπει να φοράμε καλσόν; Τα μπέζ καλσόν είναι στη μόδα ή καλύτερα να το αποφεύγουμε; Είμαι 25 ετών, 1.78 και 63 κιλά. Ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση
Φίλη μας γεια σου και εσένα! Τα ρούχα που φοράμε έχουν να κάνουν με το κρύο και πως νιώθουμε δλδ αν θες και κρυώνεις μπορείς ακόμη να φοράς το leather σου με ένα tshirt και ένα boyfriend jean αλλιώς συνδύασε μία cardigan ή ένα trench coat σαν πανοφώρι αυτή την περίοδο. Βάζεις στην άκρη αυτά που σε ζεσταίνουν και κάνουν πολύ χειμερινά πχ παλτό, μπουφάν, ζακέτες πουλόβερ κλπ.Tώρα για το καλσόν καλύτερα απέφυγε κάποιο στο χρώμα του δέρματος και βάλε το look σου χωρίς για πιο fashion αποτέλεσμα.

And More