ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Γεια σας με λένε Ελισάβετ και είμαι 28 χρόνων. Έχω ένα γάμο και θελω να φορέσα το φόρεμα που είναι στη φωτογραφία.
Μπορείτε σας παρακαλώ να μου προτείνετε τι να κάνω στα μαλλια μου; Είναι μακριά και πολύ πυκνά.
Ευχαριστώ πολύ, Ελισάβετ

Απάντηση
Φίλη μας το φόρεμα εχει εντονα χρώματα, ειναι πλισέ και με πιάσιμο στο πλάι -άρα αρκετά busy. Θα σου προτείναμε είτε να τα ισιώσεις ή να πιάσεις τα μαλλια σου για να μην κανεις ακόμη πιο περίπλοκο το όλο αποτέλεσμα.

Ερώτηση
Γεια σας, θα ήθελα αν γίνεται να με βοηθήσετε να χτίσω τη νέα μου εμφάνισή! Χώρισα μετά από 8 χρόνι και αυτό ο χωρισμός με επηρέασε ψυχολογικά και θέλω να ξαναβρώ τον εαυτό μου. Μπορείτε να με βοηθήσετε να χτίσω τη νέα μου εμφάνιση. Ευχαριστώ!

Απάντηση
Φίλη μας μπορεις να έρθεις να κάνουμε ενα makeover, να μιλήσεις με ειδικούς σε μακιγιάζ και μαλλιά, να δεις κάποιες νέες προτάσεις για την εμφάνισή σου και βέβαια να βρούμε νέο style σε ρούχα. Σε περιμένουμε με χαρά.

Ερώτηση
Γειά σας… Έχω παραγγείλει το φόρεμα αυτό που θα σας στείλω για το γάμο του ξαδέλφου μου στις 2 Ιουλίου. Είμαι 26 χρονών 67 κιλά και 1,65 ύψος -με τι παπούτσια να το βάλω και τι κοσμήματα;;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων…


Απάντηση
Φίλη μας το φόρεμα σου είναι πάρα πολύ εντυπωσιακό. Θα το βάλεις με nude πέδιλα θα πιάσεις ιδανικά τα μαλλιά σου και θα ολοκληρώσεις την εμφάνιση με ασημένια σκουλαρίκια. Κράτησε ένα silver small clutch.

Ερώτηση
Καλησπέρα! Έχω ένα άσπρο ολόσωμο σορτς και δεν ξέρω αν θα μπορέσω να το βάλω με άσπρο πέδιλο με ξύλινο πάτο. Θα το συνδυάσω με ασπρόμαυρο κιμονό και εκρού τσάντα. Για βραδινή έξοδο!

Απάντηση
Φίλη μας το σύνολο που μας περιγράφεις είναι μια χαρά. Εννοείται οτι μπορείς να το βάλεις και να περάσεις super!

Ερώτηση
Καλησπέρα! Χρειάζομαι και εγώ τη βοήθειά σας! Στις 20 Αυγούστου γίνομαι κουμπάρα και νονά μαζί και έχω επιλέξει το παρακάτω σετ. Αρχικά θα ήθελα τη γνώμη σας, αν σας αρέσει και δεύτερον να με βοηθήσετε στην επιλογή παπουτσιών. Οι φίλες μου με παροτρύνουν για πλατφόρμες ενώ εγώ θεωρώ πως ταιριάζουν τα πέδιλα σε χρυσό χρώμα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Απάντηση
Φίλη μας με τα συγκεκριμένο ρούχα σίγουρα δεν θα βάλεις πλατφόρμες αλλά θα επιλέξεις ενα ωραίο ζευγάρι πέδιλα με λεπτό η chunky τακούνι για πια άνεση και το χρώμα που σου προτείνουμε είναι το λευκό για summer stylish look.


Ερώτηση

Κορίτσια γειά σας!! Σε λίγες μέρες βαφτίζω την κόρη μου και σκέφτομαι να αγοράσω την φούστα της φωτογραφίας σε maxi. Η βάφτιση είναι πρωί. Πιστεύετε ειναι πολύ απλή για την περίσταση; Αν είναι οκ με τι μπλουζάκι (χρώμα, στιλ) θα μπορούσα να την συνδιάσω?Επίσης θα με βοηθούσατε αν μου προτείνατε αξεσουαρ και πως να κάνω τα μαλλιά μου. Είμαι καστανή με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Απάντηση
Φίλη μας η φούστα αυτή είναι πολυ ωραία καλοκαιρινή επιλογή. Συνδύασέ την με ενα αέρινο λευκό τοπ, ένα κολιέ σε χρώματα της φούστας, πλατφόρμες σε λευκό και ταμπά χρώμα.Τα μαλλιά σου καλοχτενισμένα σε χαλαρούς κυματισμούς ή ενα απλό πιάσιμο και σίγουρα όχι υπερβολές στο μακιγιάζ αλλά μια λαμπερή φρεσκια βάση και χρώμα στα χείλη.

And More