ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Καλησπέρα. Στις 10/6/16 βαφτίζω το αγοράκι μου. Αγόρασα το συγκεκριμένο φόρεμα και δεν ξέρω με τι αξεσουάρ, τι παπούτσια να το συνδυάσω και πως να κάνω τα μαλλιά μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και ανυπομονώ για την απάντηση σας.

Απάντηση
Φίλη μας με το συγκεκριμένο φόρεμα συνδύασε ένα ζευγάρι πλατφόρμες σε λευκό χρώμα και από κοσμήματα μην το φορτώσεις αφού έχει τόσο εντυπωσιακό ντεκολτέ και ώμους -πρόσθεσε ίσως ενα χρυσό μεγάλο βραχιόλι. Τα μαλλιά σου προτείνουμε να τα πιάσεις χαλαρά για αναδείξεις το πάνω μέρος του ρούχου.

Ερώτηση
Γεια σας και συγχαρητήρια για την δουλειά σας!
Στα μέσα Σεπτέμβρη είμαι καλεσμένη στο γάμο της ξαδέρφης μου. Είμαι 21 ετών με ύψος 1.60 και αδύνατη, με σκούρα καστανά μαλλιά και σταρένια επιδερμίδα. Σκέφτομαι να βάλω ένα από τα δυο ακόλουθα ρούχα. Εκτιμώ πολύ την γνώμη σας. Εσείς ποιο προτιμάτε; Επίσης και τα ακόλουθα παπούτσια ταιριάζουν και με τα δυο outfit? Και σε τι ύφος να κινηθώ σε μαλλιά και μακιγιάζ και αξεσουάρ; Ο γάμος θα είναι σε εκκλησάκι κοντά στη θάλασσα
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ και περιμένω με ανυπομονησία τις συμβουλές σας!
Σοφία



Απάντηση
Σοφία από τα δύο σύνολα προτιμάμε το ασπρόμαυρο με τα χρυσά πέδιλα όμως δεν ταιριάζει και πολύ στο location του γάμου. Αφού έχεις χρόνο θα σου προτείναμε να δεις κάτι πιο fresh και girly για την περίσταση (αν και εφόσον έχεις και κάποιο budget) και θα σου λέγαμε να δεις κάποια ολόσωμη φόρμα σε πιο loose ύφος ή μία παντελόνα με αέρινο τοπ ή ένα ωραίο φόρεμα σε maxi γραμμή που ταιριάζουν και στο γάμο που θα πας αλλά και στην ηλικία σου.

Eρώτηση
Κορίτσια του Τlife γεια σας!!! Θα ήθελα να σας πω το εξής. Αγόρασα τα πέδιλα και το τσαντάκι που σας επισυνάπτω στις φωτογραφίες. Τα πήρα επειδή απλά μου άρεσαν, όχι γιατί τα χρειαζόμουν συγκεκριμένα για κάτι. Ταιριάζουν μεταξύ τους;; Με τι ρούχα μπορώ να τα συνδυάσω;;
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!! Σας παρακαλώ μην δημοσιεύσετε τις φωτογραφίες στην απάντησή σας!!

Απάντηση
Φίλη μας οι αγορές σου είναι πολυ καλές αλλα όχι δεν ταιριάζουν μεταξύ τους. Την τσάντα θα την συνδυάσεις με casual denim σύνολα για μέσα στην πόλη ή αέρινα boho με παντελόνες ή μακριά φορέματα τώρα στην πόλη ή μετά στο νησί. Τα πέδιλα αυτά είναι τέλεια με ψηλόμεσα shorts και zip culotte, με maxi, ή σε γραμμή Α -όχιο στενά ή σε office style, ενώ δείχνουν υπεροχα με full skirts σε midi ή mini γραμμή και ρομαντικά τοπ.

Ερώτηση
Γεια σας και συγχαρητήρια για την υπέροχη στήλη σας. Θα ήθελα την βοηθεια σας. Έχω πάρει αυτό το φόρεμα για τον γάμο του αδερφού μου που θα γίνει το καλοκαίρι…θα ήθελα να μου προτείνετε χρώμα παπουτσιού (εγώ θα ήθελα μαύρο) και τι χρώμα τσάντα.

Απάντηση
Φίλη μας με αυτό το φόρεμα μπορείς να βάλεις ή λεπτά μαύρα πέδιλα ή nude ενώ σε τσάντα κράτησε ένα μικρό box clutch σε dirty gold απόχρωση.

Ερώτηση
Γεια σας…τον Ιούνιο έχω έναν γάμο και έχω μια πράσινη ολόσωμη φόρμα. Με τι χρώμα παπούτσια, τσάντα κ.τ.λ. μπορώ να τα συνδυάσω? Ο γάμος είναι το απόγευμα προς βραδάκι..πως μπορώ να φτιάξω τα μαλλιά μου; (είναι σπαστά και λίγο πιο κάτω απο τους ώμους) Επείγει. Ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση
Φίλη μας ανάδειξε την πράσινη φόρμα σου με bronze gold πέδιλα, εντυπωσιακά λεπτά χρυσά κοσμήματα και πιάσε τα μαλλιά σου σε ένα sexy ponytail με smokey eyes ή χτένισε τα σε summer wavy style.

Eρώτηση
Καλημέρα! Είμαι 24 ετών και έχω αγοράσει το παρακάτω φόρεμα για έναν γάμο τον Ιούλιο. Πείτε μου σας παρακαλώ με τι μαλλιά, παπούτσια και αξεσουάρ να το συνδυάσω? Ο γάμος θα είναι λίγο επίσημος διότι παντρεύεται η θεία του φίλου μου.. μήπως τελικά δεν κανει για την περίσταση??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Απάντηση
Φίλη μας το φόρεμα σου ειναι τέλειο για την περίσταση.Μπορείς να το συνδυάσεις με πλατφόρμες σίγουρα σε λευκό χρώμα αλλά και πέδιλα με φιάπα και χοντρό τακούνι.Τα μαλλιά σου θα είναι ωραία κάτω με summer κυματισμούς ή πιασμένα όλα σε ένα boho free style κότσο. Ολοκλήρωσε το look σου με ένα μαλακό clutch σε λευκό και δώσε χρώμα στα χείλη με ένα κόκκινο κραγιόν.

Ερώτηση
Κορίτσια γεια σας. Αυτό είναι το παντελόνι του άντρα μου για τη βάφτιση της κόρη ΜΑΣ 12/6 το πρωί. Μπορείτε να μας το συνδυάσετε (πουκάμισο, παπούτσια, γραβάτα αν πηγαίνει…κτλ) ώστε να βγει κάτι όμορφο και εύστοχο! Περιμένουμε με χαρά τις συμβουλές σας!!! Υ.Γ. ελπίζω να φαίνεται το σωστό χρώμα στη φωτό.

Απάντηση
Φίλη μας θα το συνδυάσει με ένα ωραίο πουκάμισο με ρίγες ή μονόχρωμο, πλεκτή ζώνη και loafers -σου στέλνουμε και φωτό να δεις .Δεν χρειαζεται γραβάτα.



And More