ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Καλησπέρα, είμαι καλεσμένη σε γάμο σε λίγες μέρες κ αγόρασα το παρακάτω φόρεμα. Είμαι 1,60 και 48 κιλά. Με τι αξεσουάρ προτείνετε να το φορέσω? Κολιέ ή σκουλαρίκια?Τι χτένισμα να κάνω?
Τα μαλλιά μου είναι σχετικά μακριά κάτω από τους ώμους και καστανά.
Σκεφτόμουν να τα αφήσω ίσια κάτω γιατί είμαι αρκετά αδύνατη μπροστά στο στήθος και στους ώμους ή να κάνω ψηλή αλογοουρά για να μου δίνει ύψος? Τι μου προτείνετε εσείς?
Ευχαριστώ πολύ!!!

Απάντηση
Φίλη μας τα παπούτσια που μας δείχνεις δυστυχώς δεν ταιριάζουν τόσο σαν στιλ με το bohemian φόρεμά σου. Aν έχεις ενα μικρό buget μπορεις να πας σε ενα κατάστημα απο τις μεγάλες οικονομικές αλυσιδες και να πάρεις ενα ζευγαρι clogs με ψηλό τακούνι σαν αυτά που φοράει η κοπέλα στην φωτό που μας έστειλες -ξεκινάνε απο 35 €. Τώρα σε κόσμημα ιδανικά τίποτα στο μπούστο και ίσως ένα ζευγαρι κρίκους, ενώ σα μαλλια ή τα αφήνεις κάτω κυματιστα ή τα πιάνεις χαμηλά σε ένα boem ανάλαφρο κότσο.

Ερώτηση
Καλησπέρα! Τον Ιούλιο παντρεύεται ο αδελφός μου σε νησί σε ένα εκκλησάκι δίπλα στη θάλασσα. Αγόρασα αυτό το φόρεμα της φωτογραφίας, τι μου προτείνετε για παπούτσια και αξεσουάρ? Ευχαριστώ!!

Απάντηση
Φίλη μας μπορείς να συνδυάσεις το φόρεμα σου με ένα ζευγάρι πλατφόρμες σε nude χρώμα και να ολοκληρώσεις το όλο ντύσιμο με ένα χρυσό βραχιόλι.

Ερώτηση
Κορίτσια καλημέρα και ευχαριστούμε για τις τέλειες συμβουλές που μας δίνετε κάθε φορά!!! Θα ήθελα να μου προτείνετε φορέματα μέχρι 100€ για να φορέσω στον πολιτικό μου γάμο τον Σεπτέμβριο! Δυστυχώς ένα που είχα παραγγείλει δεν μου άρεσε! Είμαι 28 ετών, μελαχροινή, 1.65 και 56 κιλάκια!

Απάντηση

Φίλη μας μπορείς να μπεις στο tshopping.gr και να βρεις ωραίες επιλογές για τον πολιτικό γάμο σου και βέβαια στα καταστηματα BSB, Mango, Toi Moi που πάντα έχουν τέλειες προτάσεις για γάμους.

Ερώτηση
Τέλος Ιουνίου γίνομαι νονά και αγόρασα το παρακάτω φόρεμα. Θα ήθελα να μου προτείνετε χρώμα και στιλ παπουτσιών, τσάντας και χτένισμα μαλλιών . Ευχαριστώ πολύ.

Απάντηση
Φίλη μας πολύ ωραίο το φόρεμα σου, μας αρέσει πολύ. Θα το φορέσεις με ένα ζευγάρι πλατφόρμες σε nude απόχρωση, θα πιάσεις τα μαλλιά σου σε ενα χαλαρο κότσο γα να φαινεται η πλάτη και θα συμπληρώσεις με ένα ζευγαρι κρίκους μικρούς χρυσούς το όλο look. Σε τσαντα ένα μαλακό μικρό clutch σε απόχρωση πούδρας θα είναι τέλειο.


Ερώτηση

Καλησπέρα, έχω τη βάπτιση του γιου μου στις 12 το μεσημέρι και μετά σε κτήμα και θα βάλω αυτό το φόρεμα με αυτά τα παπούτσια. Τι χτένισμα μπορώ να κάνω; Έχω ξανθό μαλλί καρέ ίσιο μέχρι τους ώμους και μπροστά πιο μακρύ. Ευχαριστώ.

Απάντηση
Φίλη μας σε αυτό το μήκος τα μαλλιά δείχνουν πάντα πιο chic όταν ειναι καλοχτενισμένα και όχι πιασμένα οπότε φρόντισε για ένα ωραίο χτένισμα με βάση το μήκος τους και μην κάνεις υπεορβολές τύπου σινιόν κ.λ.π.

Ερώτηση
Γεία σας!!!! Μέσα Ιουλίου ορκίζομαι και σκέφτομαι να φορέσω αυτήν την άσπρη ολοσωμη φορμα! Με τι παπούτσια μπορώ να τη συνδυάσω?! Ευχαριστώ πολύ!!!

Απάντηση
Συνδύασε την φόρμα σου με ένα ζευγάρι πέδιλα σε έντονο χρώμα π.χ. κόκκινο, κίτρινο ή ροζ απόφυγε να βάλεις κόσμημα στο λαιμό και προτίμησε ένα βραχιόλι κοκάλινο στο χέρι.

Ερώτηση
Γεια σας! Θα ήθελα την συμβουλή σας για το πως να ντυθώ σε μια συνάντηση με παλιούς συμμαθητές. Η συνάντηση θα γίνει βράδυ. Είμαι 38 έτων με κανονικό σωματότυπο. Έχω αρκετες επιλογές σε μαύρο, ολόσωμη φόρμα, κοκτέιλ φόρεμα, θα προτιμούσα όμως να το αποφύγω.

Απάντηση
Φίλη μας καλό θα ήταν να αποφύγεις το μαύρο μιας και θα είναι η πιο συνηθισμένη επιλογή της βραδιάς. Αν νιώθεις οk με το σώμα σου πόνταρε σε ένα λευκό ή beige σύνολο που σίγουρα θα κάνει την διαφορά -ιδανικά μια παντελόνα σε φαρδιά γραμμή με chic top και χρυσά κοσμήματα.

And More