“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Καλησπέρα! Είμαι 26 χρονών, 1,70 ύψος κι 63 κιλά. Το καλοκαίρι πρόκειται να παρευρεθώ σε γάμο φίλης στη Τήνο. Σκέφτομαι να φορέσω το φόρεμα της φωτογράφιας. Με τι ψηλό παπούτσι (στιλ/χρώμα) θα μπορούσα να το φορέσω; Πιστεύετε ότι κάποιο από τα δύο αυτά πέδιλα ταιριάζει; Κάθε συμβουλή για αξεσουάρ, βάψιμο και χτένισμα ( καστανή με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα και μεσαίου μήκους μαλλί) θα ήταν ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

Απάντηση
Ωραίο χρώμα το φόρεμα σου, σαν χρώμα το πέδιλο δεν είναι κακό απλά θα ήθελε ένα πιο ”ήσυχο” σχέδιο όχι δλδ τόσα κοψίματα -δεσίματα κ.λ.π. γιατί είναι ήδη αρκετά εντυπωσιακό το ρούχο σου.Ενα απλό πέδιλο σε αυτό το χρώμα ναι θα ηταν οκ. Βέβαια υπάρχει πάντα η safe chic επιλογή του λευκού.

Eρώτηση
Γεια σας, είμαι καλεσμένη σε γάμο τον Ιούλιο και σκέφτομαι να φορέσω μια ολόσωμη φόρμα σε σκούρο μπλε -λευκό με σχέδιο ζιγκ ζαγκ (missoni) σε κανονική γραμμή. Γύρω απο το λαίμο δένει με σχοινί. Βρίσκετε οτι είναι σωστή επιλογή; Μπορείτε να με βοηθήσετε ως προς το πώς θα τη συνδυάσω; Δηλαδή τι παπούτσια, πέδιλο ή γόβα, τσάντα κοσμήματα…Είμαι 34 έτων
Ευχαριστώ
ΠΖ

Απάντηση
Είναι πολύ ωραία επιλογή, μπορείς να την συνδυάσεις με πέδιλα που έχουν χοντρό τακούνι σε nude απόχρωση, σκουλαρίκια κρίκους από λευκόχρυσο ή ασήμι και ένα ωραίο μαλακό δερμάτινο clutch σε metallic silver χρώμα.

Ερώτηση
Γεια σας! Σκέφτομαι να αγοράσω αυτό το φόρεμα για έναν γάμο το καλοκαίρι. Με τι παπούτσια και αξεσουάρ θα ταίριαζε και πως να κινηθώ σε μαλλιά και μακιγιάζ; Είμαι 21 ετών.
Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
Υ.Γ: ένα παπούτσι σαν και το παρακάτω είναι πολύ αταίριαστο;

Απάντηση
Φίλη μας πολυ ωραίο τα έχεις σκεφτεί, συνδύασε άνετα το φόρεμα σου με το πρώτο πέδιλο που μας εχεις στείλει (χοντρό τακούνι) άσε τα μαλλιά σου σε χαλαρούς κυματισμούς, κράτησε ένα μικρό λευκό clutch και τόνισε τα ματια σου με bronze smokey make up.

Ερώτηση
Γεια σας και χαρά σας! Ευχαριστούμε πολύ για τις πολύτιμες συμβουλές! Στις 3 Ιουλίου είμαι καλεσμένη σε βάπτιση και έχω επιλέξει το παρακάτω φόρεμα και παπούτσια. Θα ήθελα να μου προτείνετε με τι και τι χρώμα αξεσουάρ θα μπορούσα να συνδυάσω μαζί για να ολοκληρώσω το σύνολο. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

Απάντηση
Φίλη μας ολοκλήρωσε την εμφάνιση σου με ασημένια κοσμήματα είτε σκουλαρίκια είτε κάτι διακριτικό στο λαιμό και κράτησε ένα ωραίο πιο fun clutch -θα βρεις παντού.

Ερώτηση
Γεια σας! Αγόρασα ένα κολιέ με κρόσια σε σμαραγδί χρώμα. Τα κρόσια είναι πολλά και φτάνουν μέχρι την κοιλιά. Θα ήθελα να μου πείτε με τι ρούχα και με τι χρώματα μπορώ να το φορέσω για βραδινές εμφανίσεις. Σας στέλνω και το κολιέ σε φωτογραφία. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Απάντηση
Iδανικά σέταρε το κολιέ σου με απλό φανελάκι σε λευκό χρώμα boyfriend jean και sexy sandals. Γενικά τα πολύ εντυπωσιακά κοσμήματα τα συνδυάζουμε με πιο urban style για να έχει ενδιαφέρον το look και να μην βγάζει υπερβολή!

Eρώτηση
Καλησπέρα σας! Πιστεύετε οτι ταιριάζουν; Ευχαριστώ!

Απάντηση
Καλησπέρα και σε σένα! Ταιριάζουν πολύ αλλα μην προσθέσεις καθόλου κοσμήματα.

Ερώτηση
Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την πάντα πολύτιμη βοήθειά σας! Θα ήθελα να αγοράσω αυτό το φόρεμα -σας αρέσει; Εκτιμώ πολύ τη γνώμη σας. Είμαι 21 ετών. Επίσης αν τυχόν το αγοράσω, με τι αξεσουάρ και παπούτσια να το συνδυάσω; Θέλω να το βάλω σε μια εκδήλωση και όχι σε κάποιο επίσημο γεγονός. Σας ευχαριστώ πολύ! Αναμένω την απάντησή σας.

Απάντηση
Φίλη μας η αλήθεια είναι ότι δεν ενθουσιαστήκαμε με την επιλογή σου και πιστεύουμε ότι θα βρεις πολύ πιο fun και καλοκαιρινά φορέματα στην αγορά που ταιριάζουν και περισσότερο στην ηλικία σου. Ρίξε και μια ματιά στο tshopping.gr που έχει ωραίες και οικονομικές επιλογές.

And More