“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Καλησπέρα! Θα ήθελα να σας ρωτήσω πως συνδυάζεται αυτό το σύνολο για να πάρει λίγο χρώμα και να γίνει λίγο διαφορετικό (ας πούμε για γάμο κ.τ.λ.).
Ευχαριστώ!

Απάντηση
Mπορείς να κάνεις update σε ένα nude σύνολο με χρώμα στα αξεσουάρ. Για αράδειγμα συνδύασε ένα ζευγάρι πέδιλα με χοντρό τακούνι σε σμαραγδί χρώμα και ένα μεγάλο πολύχρωμο κολιέ.

Ερώτηση
Γεια σας κορίτσια του tlife! Ευχαριστούμε για τις πολύτιμες συμβουλές σας! Χρειάζομαι ξανά τη βοήθειά σας, καθώς αρχές Σεπτέμβρη παντρεύεται η αδερφή μου και έχουμε το εξής ζήτημα: Είμαι 24 ετών, μεσαίου αναστήματος και σωματότυπο κλεψύδρα. Έχω επιλέξει ένα μακρύ μπλε ρουά φόρεμα με διαφάνεια στο πάνω μέρος του μπούστου που θα το συνδυάσω με ψηλοτάκουνα πέδιλα (1η εικόνα).
Η μαμά μου, που είναι 47 ετών, μεσαίου αναστήματος, επέλεξε επίσης (τυχαία) για να το ράψει ένα μπλε ύφασμα και δαντέλα για το πάνω μέρος του φορέματος (2η εικόνα). Η απορία μας είναι: γίνεται η μαμά και η αδερφή της νύφης να φορέσουν το ίδιο χρώμα φορέματος στο γάμο; Παρ’ όλο που είναι δύο διαφορετικά στιλ; Ευχαριστώ πολύ!
Θα σας παρακαλούσα να μην δημοσιευθούν οι φωτογραφίες που σας έστειλα.

Απάντηση
Φίλη μας σίγουρα δεν ειναι και πολύ καλή ιδέα να εμφανιστείτε με το ίδιο χρώμα. Επίσης είναι και τα δύο μακριά οπότε θα μοιάζουν πολύ. Δες μήπως βρεις κάτι άλλο εσύ αν και εφόσον έχεις budget (τώρα στις εκπτώσεις εχει άπειρες επιλογές στην αγορά και σε καλές τιμές) και τα ξαναλέμε.

Eρώτηση
Καλησπέρα! 18 Σεπτεμβρίου (Κυριακή πρωί) βαφτίζουμε το κοριτσάκι μας και έχω σκεφτεί το συγκεκριμένο φόρεμα. Είναι καλή η επιλογή μου? Με τι παπούτσια θα ταίριαζε καλύτερα? Είμαι 27 ετών.

Απάντηση
Πολύ ωραία επιλογή το φόρεμα σου μας βρίσκεις πολύ σύμφωνες, θα σου προτείναμε να το ταιριάξεις με ένα ζευγάρι πέδιλα με block heel και ίσως ενα ζευγάρι σκουλαρίκια.


Ερώτηση
Καλημέρα και συγχαρητήρια για την στήλη σας. Όπου να ‘ναι γίνομαι κουμπάρα, και πήρα μια ολόσωμη φόρμα με χρυσά κουμπιά στο στήθος. Πως να τη συνδυάσω;

Απάντηση
Φίλη μας συνδύασε την ολόσωμη φόρμα σου με χρυσά λεπτά πέδιλα και σκουλαρίκια κρίκους για κόσμημα.

Ερώτηση
Καλησπέρα! Αρχές Σεμπτέμβρη έχω έναν γάμο σε νησί και μετά θα ακολουθήσει beach party. Τι μου προτείνετε να φορέσω και πως ???? Ευχαριστώ.

Απάντηση
Φίλη μας εχεις δύο επιλογές και διάλεξε ό,τι νιώθεις εσύ καλύτερα. Μακρύ φόρεμα αέρινο με sandals ή αέρινη παντελόνα με sexy top και πλατφόρμες. Διάλεξε τι σου αρέσει πιο πολύ με τι νιώθεις πιο ωραία και επίλεξε.

And More