ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Γεια σας! Με λένε Μαρία και είμαι 35 ετών, είμαι 1,55 και 45 κιλά. το πρόβλημα μου είναι οτι λόγω οικονομικης στενότητας δεν έχω το περιθώριο να ανανεώσω τη γκαρνταρόμπα μου με αποτέλεσμα να φοράω όλο τα ίδια και γενικά να μην προσέχω την εμφάνισή μου. Έχω νιώσει πολλές φορές ντροπή που αναγκάστηκα και πήγα κάπου καλεσμένη με παλιά ρούχα, χωρίς κομμωτήριο κ.τ.λ.. Θα ήθελα να με συμβουλεύσετε πως να ντύνομαι ευπρεπώς με λίγα κομμάτια. Π.χ. τι ντύσιμο να κάνω όταν βγαίνω βόλτα για καφέ, για πάρτι, για βόλτα με το αγόρι μου κ.τ.λ. μου λένε ότι έχω ωραίο σώμα αλλά νιώθω ανασφάλεια και δεν τολμάω να φορέσω φόρεμα η φούστα με ζώνη.
Για να σας δώσω να καταλάβετε το στιλ μου το χειμώνα φοράω μόνο τζιν παντού και ένα μαύρο φόρεμα μέχρι το γόνατο για πιο επίσημα. Και το καλοκαίρι τζιν φούστες φαρδιες με σαγιονάρες και απλά μπλουζάκια με αποτέλεσμα να φαίνομαι πιο χοντρή ενώ είμαι 45 κιλά. Καημό το έχω να αποκτήσω “τύπο” και ωραίο στιλ. Δε θέλω να ντρέπομαι για το ντύσιμο μου. Η εμφάνιση μου έχει άμεσο αντίκτυπο στη ψυχολογία μου.
Σας παρακαλώ βοηθήστε με..ευχαριστώ πολύυυ….

Απάντηση

Φίλη μας μπορεις να έρθεις να κάνουμε ενα makeover, να μιλήσεις με ειδικούς σε μακιγιάζ και μαλλιά, να δεις κάποιες νέες προτάσεις για την εμφάνισή σου και βέβαια να βρούμε νέο style σε ρούχα. Σε περιμένουμε με χαρά.

Ερώτηση
Γεια σας! Θα ήθελα την συμβουλή σας για το πως να ντυθώ σε μια συνάντηση με παλιούς συμμαθητές. Η συνάντηση θα γίνει βράδυ. Είμαι 38 έτων με κανονικό σωματότυπο. Έχω αρκετες επιλογές σε μαύρο, ολόσωμη φόρμα, κοκτέιλ φόρεμα, θα προτιμούσα όμως να το αποφύγω.

Απάντηση

Φίλη μας καλό θα ήταν να αποφύγεις το μαύρο μιας και θα είναι η πιο συνηθισμένη επιλογή της βραδιάς. Αν νιώθεις οk με το σώμα σου πόνταρε σε ένα λευκό ή beige σύνολο που σίγουρα θα κάνει την διαφορά -ιδανικά μια παντελόνα σε φαρδιά γραμμή με chic top και χρυσά κοσμήματα.


Ερώτηση

Γεια σας… έχω έναν γάμο και έχω μια πράσινη ολόσωμη φόρμα. Με τι χρώμα παπούτσια, τσάντα κ.τ.λ. μπορώ να τα συνδυάσω? Ο γάμος είναι το απόγευμα προς βραδάκι..πως μπορώ να φτιάξω τα μαλλιά μου; (είναι σπαστά και λίγο πιο κάτω απο τους ώμους) Επείγει. Ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση
Φίλη μας ανάδειξε την πράσινη φόρμα σου με bronze gold πέδιλα, εντυπωσιακά λεπτά χρυσά κοσμήματα και πιάσε τα μαλλιά σου σε ένα sexy ponytail με smokey eyes ή χτένισε τα σε summer wavy style.

Eρώτηση
Καλησπέρα σας και ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σας…τέλος Αυγούστου η αδερφή μου θα βαπτίσει το παιδί της. Η βάπτιση θα γνει απόγευμα και θα ακολουθήσει δεξίωση…θα φορέσω μακρύ φόρεμα navy blue τύπου κρουαζέ…απλά σκέφτηκα να το συνδυάσω με ασημί πέδιλο και πολλές ασημί βέργες στο χέρι..τα μαλλιά μου ειναι ξανθά και θα είναι είναι απλό ίσιο…επίσης τι τσάντα να πάρω? Το πρόβλημα μου είναι εαν όλο αυτό είναι πολύ επίσημο και αν είναι σωστή λύση τα ασημένια αξεσουάρ ή να βάλω πάλι χρυσά…αυτά. Ευχαριστώ πολύ…Ελένη

Απάντηση
Τα μεταλλικά αξεσουάρ ταιριάζουν τέλεια με τη navy blue απόχρωση και αν έχεις βαρεθεί το συνδυασμό του με το χρυσό μπορείς άνετα να επιλέξεις τα ασημένια, εφόσον είναι minimal και όχι πολύ φορτωμένα για να ταιριάζουν και στην ώρα και την περ’ισταση.

Eρώτηση
Γεια σας και συγχαρητήρια για τη στήλη σας! Είναι πολύ ωραία και πολύ χρήσιμη.Το Σεπτέμβρη βαφτίζω την κόρη μου και το μυστήριο και το τραπέζι θα γίνουν σε εκκλησία και εστιατόριο μέσα στην πόλη.Τα ρούχα που επέλεξα είναι ένα offwhite κλος μίντι φόρεμα από τούλινη δαντέλα με γεωμετρικά σχήματα και το συνδύασα με nude κλασσικές γόβες για τις οποίες όμως δεν είμαι πολύ σίγουρη.Τι αξεσουάρ και μακιγιάζ ταιριάζουν ώστε το αποτέλεσμα να είναι κομψό αλλά όχι μονότονο και άχρωμο? Ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση
Φίλη μας ο συνδυασμός σου ακούγεται μια χαρά, αλλά αν θέλεις να σου δώσουμε ακριβείς συμβουλές καλύτερα να μας στείλεις και φωτογραφίες. Σε γενικές γραμμές εφόσον το σύνολό σου είναι σε ουδέτερες αποχώσεις μπορείς να παίξεις με το μακιγιάζ και να βάλεις ένα φωτεινό χρώμα σε κραγιόν με το υπόλοιπο σε γήινες αποχρώσεις και φυσικό, ενώ τα μαλλιά σου μπορείς να τα πιάσεις ένα κομψό ponytail.

Eρώτηση
Κορίτσια του Τlife γεια σας!!! Θα ήθελα να σας πω το εξής. Αγόρασα τα πέδιλα και το τσαντάκι που σας επισυνάπτω στις φωτογραφίες. Τα πήρα επειδή απλά μου άρεσαν, όχι γιατί τα χρειαζόμουν συγκεκριμένα για κάτι. Ταιριάζουν μεταξύ τους;; Με τι ρούχα μπορώ να τα συνδυάσω;;
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!! Σας παρακαλώ μην δημοσιεύσετε τις φωτογραφίες στην απάντησή σας!!

Απάντηση
Φίλη μας οι αγορές σου είναι πολυ καλές αλλα όχι δεν ταιριάζουν μεταξύ τους. Την τσάντα θα την συνδυάσεις με casual denim σύνολα για μέσα στην πόλη ή αέρινα boho με παντελόνες ή μακριά φορέματα τώρα στην πόλη ή μετά στο νησί. Τα πέδιλα αυτά είναι τέλεια με ψηλόμεσα shorts και zip culotte, με maxi, ή σε γραμμή Α -όχιο στενά ή σε office style, ενώ δείχνουν υπεροχα με full skirts σε midi ή mini γραμμή και ρομαντικά τοπ.

And More