“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Eρώτηση
Καλημέρα σας! Πώς μπορώ να αγοράσω online το μαύρο δαντελένιο φόρεμα της Scotch & Soda; Mιλάω γι αυτό που έχετε σε αυτό το ρεπορτάζ.

Απάντηση
Φίλη μας μπορείς να το βρεις και στα καταστηματα Collective που έχουν το brand Scotch & Soda αλλιώς on line στο site: scotch-soda.com/gr/en/home

Eρώτηση
Γεια σας! Το Σεπτέμβριο βαφτίζω την κόρη μου και θα ήθελα να φορέσω φούστα tutu με τοπάκι δεν ξέρω όμως τι συνδυασμό να κάνω. Βρήκα μια ασπρόμαυρη φούστα με οριζόντια ρίγα που μου άρεσε, πως θα μπορούσα να τη φορέσω μιας και θα ήθελα να ξεφύγω από το κλασικό ασπρόμαυρο και να βάλω λίγο χρώμα? Είμαι 1,65 και 61 κιλά.

Απάντηση
Φίλη μας η ασπρόμαυρη τούλινη φούστα είναι ήδη εντυπωσιακή για την βάφτιση, αν την βάλεις λοιπόν συνδύασε την με ένα λευκό τοπ και δώσε style με χρυσά κοσμήματα για πιο safe chic αποτέλεσμα.

Ερώτηση
Γεια σας κορίτσια! Στις 3 Σεπτέμβρη παντρεύεται ο ξάδερφός μου και έχω αγοράσει την παρακάτω κίτρινη φούστα και το top (σημ: το top σε λευκό χρώμα)!
Ήθελα τη γνώμη σας ως προς τι χρώμα παπούτσι είναι ο ιδανικός συνδυασμός! Κάποιο να κάνει έντονη αντίθεση (π.χ. μαύρο ή φλοράλ-σας στέλνω ένα που μου άρεσε ενδεικτικά) ή κάποιο πιο ήσυχο (π.χ. nude ή χρυσό);
Επίσης ήθελα τη γνώμη σας ως προς το styling σε μαλλιά και κοσμήματα (σημ: έχω μακριά σκούρα καστανά μαλλιά).
Ευχαριστώ για την βοήθειά σας!

p.s. Παρακαλώ να μην δημοσιεύσετε τις φωτογραφίες…

Απάντηση

Φίλη μας πολύ μας αρέσει η επιλογή του floral πέδιλου μας βρίσκεις σύμφωνες. Τώρα σε αξεσουάρ κράτησε ένα λευκό clutch και συμπλήρωσε το look με κάποια βραχιόλια χρυσά.Τα μαλλιά σου χτένισέ τα σε χαλαρό waving style και κάνε ένα fresh make up με χρώμα στα χείλη.

Eρώτηση
Γεια σας και συγχαρητήρια για τη στήλη σας! Είναι πολύ ωραία και πολύ χρήσιμη.Το Σεπτέμβρη βαφτίζω την κόρη μου και το μυστήριο και το τραπέζι θα γίνουν σε εκκλησία και εστιατόριο μέσα στην πόλη.Τα ρούχα που επέλεξα είναι ένα offwhite κλος μίντι φόρεμα από τούλινη δαντέλα με γεωμετρικά σχήματα και το συνδύασα με nude κλασσικές γόβες για τις οποίες όμως δεν είμαι πολύ σίγουρη.Τι αξεσουάρ και μακιγιάζ ταιριάζουν ώστε το αποτέλεσμα να είναι κομψό αλλά όχι μονότονο και άχρωμο? Ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση
Φίλη μας ο συνδυασμός σου ακούγεται μια χαρά, αλλά αν θέλεις να σου δώσουμε ακριβείς συμβουλές καλύτερα να μας στείλεις και φωτογραφίες. Σε γενικές γραμμές εφόσον το σύνολό σου είναι σε ουδέτερες αποχώσεις μπορείς να παίξεις με το μακιγιάζ και να βάλεις ένα φωτεινό χρώμα σε κραγιόν με το υπόλοιπο σε γήινες αποχρώσεις και φυσικό, ενώ τα μαλλιά σου μπορείς να τα πιάσεις ένα κομψό ponytail.

Eρώτηση
Καλησπέρα σας! Πιστεύετε οτι ταιριάζουν; Ευχαριστώ!

Απάντηση
Καλησπέρα και σε σένα! Ταιριάζουν πολύ αλλα μην προσθέσεις καθόλου κοσμήματα.

Ερώτηση
Γεια σας όμορφη ομάδα του TLIFE!!! Θα ήθελα για ακόμη μια φορά τις σημαντικές συμβουλές σας!
Πρόκειται να παρευρεθώ σε φιλικο γάμο τέλη Αυγούστου, που θα γίνει σε πόλη!
Ειμαι 20 χρόνων ,1.67 και 52 κιλά. Τι μου προτείνετε να φορέσω; (Τα maxi φορέματα δεν ταιριάζουν στο στιλ μου.)
Έχω δει αρκετές επιλογές, αλλά ακόμα δεν έχω αποφασίσει.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Xxx

Απάντηση
Φίλη μας μπορείς να βάλεις ένα φόρεμα σε χαλαρή γραμμή μίνι πιο urban επιλογή ή μία ολόσωμη φόρμα ακόμη καλύτερα. Μπες και στο tshopping.gr στο tlife για να δεις καινούριες προτάσεις σε φορέματα και φόρμες και τέλειες τιμές.

Eρώτηση

Κορίτσια βοήθεια!!! 27 Αυγούστου παντρεύεται ο αδερφός μου! Είμαι 29 χρόνων, 1.68 με κάποια παραπάνω κιλά. Έχω διαλέξει ένα φόρεμα από τη μέση και κάτω μαύρο, και από την μέση και ένα χρώμα ροζ-nude. Πιστεύετε θα πήγαινε μια γόβα σε nude χρώμα? Τι θα προτείνατε??

Απάντηση
Φίλη μας το χρώμα ταιριάζει ναι απλά επειδή είναι ακόμη καλοκαίρι μήπως βάλεις κάποιο πέδιλο ή peep toes καλύτερα. Tώρα στις εκπτώσεις θα βρεις παντού.

And More