“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Καλησπέρα! Αρχές Σεμπτέμβρη έχω έναν γάμο σε νησί και μετά θα ακολουθήσει beach party. Τι μου προτείνετε να φορέσω και πως ???? Ευχαριστώ.

Απάντηση
Φίλη μας εχεις δύο επιλογές και διάλεξε ό,τι νιώθεις εσύ καλύτερα. Μακρύ φόρεμα αέρινο με sandals ή αέρινη παντελόνα με sexy top και πλατφόρμες. Διάλεξε τι σου αρέσει πιο πολύ με τι νιώθεις πιο ωραία και επίλεξε.

Ερώτηση
Γεια σας σε όλη την ομάδα..θα γίνω νονά στα μέσα του σεπτέμβρη και ενώ έψαχνα κάτι που να είναι διαφορετικό από εμένα, να κάνω μια μικρή προσωπική αλλαγή, παλι κατεληξα σε κατι safe..θα ήθελα να μου πείτε αν τελικά ο επισυναπτόμενος συνδυασμός είναι οκ για βάφτιση και με τι αξεσουάρ θα μπορούσα να το συνδυάσω ώστε να γίνει λίγο πιο εντυπωσιακό;; Επίσης τι χτένισμα θα μπορούσα να κάνω, ώστε όντως να ξεχωρίζω λίγο σαν νονά!!! Τα μαλλιά μου είναι μέχρι την ωμοπλάτη και είναι καστανόξανθα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων…..καλή συνέχεια.

Απάντηση
Φίλη μας μπορείς να δώσεις ένταση στο look σου με χρώματιστό μεγάλο κολιέ και με πέδιλα σε έντονο χρώμα π.χ. σμαραγδί, μπορντό. Τα μαλλιά σου χτένισέ τα σε χαλαρό vague style με χωρίστρα στο πλάι.

Ερώτηση
Γεια σας. παντρεύεται η αδερφή μου τον Σεπτέμβρη και θα φορέσω μπούστο με ψηλόμεση παντελόνα και τα δύο μαύρα. Τα παπούτσια το τσαντάκι και η υφασμάτινη φαρδιά ζώνη της παντελόνας είναι ασρόμαυρα. Τα μαλλιά μου μάλλον κότσο και μακιγιάζ σε αποχρώσεις του ροζ ή έντονο, φούξια κραγιόν. Πιστεύετε έχω κάνει σωστές επιλογές; Σε αξεσουάρ να βάλω κολιέ ή σκουλαρίκια; Σας ευχαριστώ!

Απάντηση
Φίλη μας η επιλογή ενός black & white συνόλου είναι πάντα chic. Μπορείς να δώσεις ακόμη περισσότερο style με φίνα χρυσά σκουλαρίκια ή ένα μεγάλο χρυσό βραχιόλι πάντως όχι κάτι στο μπούστο. Καλή επιτυχία!


Ερώτηση

Γεια σας κορίτσια του tlife! Ευχαριστούμε για τις πολύτιμες συμβουλές σας! Χρειάζομαι ξανά τη βοήθειά σας, καθώς αρχές Σεπτέμβρη παντρεύεται η αδερφή μου και έχουμε το εξής ζήτημα: Είμαι 24 ετών, μεσαίου αναστήματος και σωματότυπο κλεψύδρα. Έχω επιλέξει ένα μακρύ μπλε ρουά φόρεμα με διαφάνεια στο πάνω μέρος του μπούστου που θα το συνδυάσω με ψηλοτάκουνα πέδιλα (1η εικόνα).
Η μαμά μου, που είναι 47 ετών, μεσαίου αναστήματος, επέλεξε επίσης (τυχαία) για να το ράψει ένα μπλε ύφασμα και δαντέλα για το πάνω μέρος του φορέματος (2η εικόνα). Η απορία μας είναι: γίνεται η μαμά και η αδερφή της νύφης να φορέσουν το ίδιο χρώμα φορέματος στο γάμο; Παρ’ όλο που είναι δύο διαφορετικά στιλ; Ευχαριστώ πολύ!
Θα σας παρακαλούσα να μην δημοσιευθούν οι φωτογραφίες που σας έστειλα.

Απάντηση

Φίλη μας σίγουρα δεν ειναι και πολύ καλή ιδέα να εμφανιστείτε με το ίδιο χρώμα. Επίσης είναι και τα δύο μακριά οπότε θα μοιάζουν πολύ. Δες μήπως βρεις κάτι άλλο εσύ αν και εφόσον έχεις budget (τώρα στις εκπτώσεις εχει άπειρες επιλογές στην αγορά και σε καλές τιμές) και τα ξαναλέμε.


Ερώτηση

Καλησπέρα κορίτσια μου…αυτό είναι το φόρεμα που θα βάλω στη βάφτιση της κορούλας μου στις 2 Οκτώβρη. Θα ήθελα να μου προτείνετε παπούτσια και αξεσουάρ για να το συνδυάσω….

Απάντηση
Φίλη μας κράτησε το ρομαντικό στιλ του φορέματος και συνδύασε ή peep toes ή γόβες στο χρώμα του. Τώρα σε αξεσουάρ μπορείς να κρατήσεις ένα pastel clutch σε γκρι metallic απόχρωση για να σπάσεις τον μονοχρωμία και σε κοσμήματα τίποτα στο πανω μέρος. Αν πιάσεις τα μαλλιά σου πρόσθεσε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια (δες φωτό) ή κάποιο retro bracelet.

Ερώτηση
Aloha girls! Τέλος του μήνα έχω την βάπτιση της κόρης μου! Σκέφτομαι να φορέσω ένα midi φόρεμα για να είμαι πιο άνετη με το μωρό στην αγκαλιά! Μου αρέσουν πολύ τα cocktail dresses τύπου 50s!
Τι χρώμα θα μου προτείνατε? Είμαι μελαχρινή με σταρένια επιδερμίδα! Σκέφτηκα το λευκό αλλά έχω φόβο μην καταλήξω “νυφη”!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Απάντηση
Φίλη μας συμφωνούμε στο coktail dress τύπου 50’s, είναι στιλάτο και γενικά θα είσαι και άνετη τώρα για το χρώμα το λευκό δεν είναι κακή λύση εφόσον το συνδυάσεις με παστέλ αξεσουάρ, παπούτσια και κοσμήματα αλλιώς μπορείς να αγοράσεις το φόρεμα σου σε μία pastel απόχρωση που σε κολακεύει π.χ. κοραλί ή κίτρινο.

And More