“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.
Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Καλημέρα, θα ήθελα την βοήθειά σας. Σε λίγες ημέρες βαφτίζω τον γιο μου και έχω επιλέξει αυτό το φόρεμα. Επειδή όμως γενικά η βάφτιση θα είναι retro ήθελα να ρωτήσω εκτός από μπεζ, τι άλλο χρώμα παπούτσια θα μπορούσα να βάλω (δλδ αν θα πήγαινε κάτι σε χρώμα)! Επίσης πως θα μπορούσα να φτιάξω τα μαλλιά μου; Ευχαριστώ (αν είναι εύκολο μην δημοσιευτεί το φόρεμα).

Απάντηση
Φίλη μας θα μπορούσες να συνδυάσεις ένα ωραίο σκούρο πράσινο ή βυσσινί ανοιχτό με το συγκεκριμένο φόρεμα και να χτενίσεις τα μαλλια σου σε χαλαρό ρετρό style, δες τις φωτό σου στέλνουμε.

Ερώτηση
Γεια σας κορίτσια!!! Χρειάζομαι επειγόντως την συμβουλή σας καθώς παντρεύομαι στις 10 Σεπτεμβρίου! Είμαι κανονική στα κιλά μου, σώμα κλεψύδρα, ύψος 1.60, μελαχρινή με μακριά μαλλιά και σκουρόχρωμη επιδερμίδα. Έχω επιλέξει το νυφικό (έχω βγάλει τα μανίκια και το έκανα αμάνικο με δαντέλα απλικαρισμένη) και τα πέδιλα που σας επισυνάπτω στις φωτό! Τα μαλλιά μου θα τα έχω μαζεμένα ψηλά σε κάτι ανάλαφρο. Η ερώτησή μου είναι η εξής, θέλω στα μαλλιά να βάλω το συγκεκριμένο κόσμημα από τη συνημμένη φωτό. Θέλω όμως να βάλω τα σκουλαρίκια που επίσης σας επισυνάπτω. Νομίζω οτι τα σκουλαρίκια είναι κάπως υπερβολικά με το κόσμημα στο κεφάλι και γι αυτό σκέφτηκα να αφαιρέσω το τελευταίο κομμάτι από τα σκουλαρίκια, που είναι και το μεγαλύτερο. Πώς σας φαίνεται σαν ιδέα; Είναι πάλι υπερβολικό το κόσμημα στο κεφάλι με τα σκουλαρίκια, χωρίς το τελευταίο τους κομμάτι; Μήπως να αφαιρέσω και το προτελευταίο κομμάτι από τα σκουλαρίκια, ώστε να μείνει μόνο αυτό που κουμπώνει πάνω στο αυτί και το αμέσως επόμενο δεύτερο κομμάτι που κρέμεται από κάτω; Μήπως να αλλάξω σκουλαρίκια; Ή να βάλω φυσικά λουλούδια στα μαλλιά και να κρατήσω αυτά τα σκουλαρίκια; Τι ταιριάζει καλύτερα με το νυφικό;Έχω μπερδευτεί πολύ! Συγνώμη αν μπέρδεψα κι εσάς! Απλά θέλω να δέσουν όλα μαζί και να μην είναι κιτς το αποτέλεσμα! Σας παρακαλώ να μην δημοσιεύσετε τις φωτο!
Σας ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση
Φίλη μας καταρχήν η ώρα η καλή σου ευχόμαστε, πολύ ωραίες όλες οι επιλογές σου! Λοιπόν το νυφικό σου είναι υπέροχο και θα σου λέγαμε να κάνεις το εξής: κράτησε την τιάρα για την τελετή γιατί και τα δύο αξεσουάρ είναι υπερβολικά και δεν χρειάζονται και μπορείς στο πάρτυ να αντικαταστήσεις την τιάρα με τα σκουλαρίκια.

Ερώτηση
Γεια σας. Τέλη Σεπτέβρη ειμαι καλεσμένη σε γάμο κοντινού συγγενικού προσώπου και αποφάσισα να φορέσω αυτό το φόρεμα. Θα μπορούσατε να μου προτείνετε παπούτσια καθώς και κοσμήματα-αξεσουάρ;Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Απάντηση
Πολύ ωραια επιλογή, σίγουρα μπορείς να το βάλεις με μαύρα peep toes, χρωματιστά σκουλαρίκια και color clutch ενώ ολοκλήρωσε το retro chic styling με μαλλιά χτενισμένα σε vamp style.

Eρώτηση
Γεια σας! Με λένε Μαρία και είμαι 35 ετών, είμαι 1,55 και 45 κιλά. Το πρόβλημά μου είναι ότι λόγω οικονομικής στενότητας δεν έχω το περιθώριο να ανανεώσω την γκαρνταρόμπα μου με αποτέλεσμα να φοράω όλο τα ίδια και γενικά να μην προσέχω την εμφάνισή μου. Έχω νιώσει πολλές φορές ντροπή που αναγκάστηκα και πήγα κάπου καλεσμένη με παλιά ρούχα, χωρίς κομμωτήριο κ.τ.λ.θα ήθελα να με συμβουλεύσετε πως να ντύνομαι ευπρεπώς με λίγα κομμάτια. Για παράδειγμα τι ντύσιμο να κάνω όταν βγαίνω βόλτα για καφέ, σε πάρτι, για βόλτα με το αγόρι μου κτλ. Μου λένε ότι έχω ωραίο σώμα αλλά νιώθω ανασφάλεια και δεν τολμάω να φορέσω φόρεμα ή φούστα με ζώνη Για να καταλάβετε το στιλ μου το χειμώνα, φοράω μόνο τζιν παντού και ένα μαύρο φόρεμα μέχρι το γόνατο για πιο επίσημα. Και το καλοκαίρι τζιν φούστες φαρδιές με σαγιονάρες και απλά μπλουζάκια με αποτέλεσμα να φαίνομαι πιο χοντρή ενώ είμαι 45 κιλά. Καημό το έχω να αποκτήσω “τύπο” και ωραίο στιλ. Δε θέλω να ντρέπομαι για το ντύσιμό μου. Η εμφάνισή μου έχει άμεσο αντίκτυπο στη ψυχολογία μου. Σας παρακαλώ βοηθήστε με..ευχαριστώ πολύυυ…..

Απάντηση
Φίλη μας αυτό τον καιρό πολλοί άνθρωποι εχουν οικονομική στενότητα και δεν έχουν δυνατότητα να αγοράσουν καινούρια ρούχα. Θα σε συμβουλεύαμε να ηρεμήσεις και να μην σε απασχολεί τόσο πολύ. Μπορείς αν θέλεις να έρθεις και να κάνουμε ένα makeover να συζητήσουμε συγκεκριμένα και ειδικά για το στιλ σου, να δεις και να δοκιμάσεις διάφορα look και να πάρεις ιδεες. Επιίσης στο tlife καθημερινά έχουμε θεματα how-to πως να φοράς, πως να συνδυάζεις και πως να παρακολουθείς την μόδα χωρίς να ξοδεύεις πάντα πολλά χρήματα. Θα χαρούμε να σε δούμε απο κοντά.

Ερώτηση
Γεια σας! θα ήθελα τη συμβουλή σας. Παντρεύμαι φέτος 22 Οκτωβρίου και θα ήθελα να σας ρωτήσω αν είναι απαγορευτικές οι πλατφόρμες για την εποχή σαν δεύτερο, πιο άνετο ζευγάρι για μετά το γάμο. Λόγω ύψους (1,60) δεν φοράω φλατ παπούτσια και λόγω εκυμοσύνης θα έχω αρχίσει να στρογγυλεύω τότε. Το πρώτο ζευγάρι που έχω αγοράσει είναι peep-toe 12ποντα και σίγουρα θα με κουράσουν. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων, Ειρήνη.

Απάντηση

Ειρήνη η πλατφόρμα είναι μία καλη λύση για άνεση και ύψος αλλά δεν είμαστε σίγουρες οτι μπορεί να ταιριάζει με το νυφικό και το στιλ σου. Θα πρέπει να δοκιμασεις κάποιες σε λιτό ύφος, όχι από ψάθα ή φελό για να μην κάνουν πολύ καλοκαιρινές και σε nude απόχρωση. Δες και την φωτό που σου προτείνουμε.

Ερώτηση
Καλημέρα σας.. έχω πάρει ένα φόρεμα σχεδόν μαύρο, μακρύ, από δαντέλα με λίγο πλάτη έξω για ένα γάμο. Θα ήθελα να με βοηθήσετε επειδή είναι καλοκαιρινός ο γάμος.. δεν ξέρω τι παπούτσια, αξεσουάρ να βάλω σε τι χρώμα κ.τ.λ. Ευχαριστώ.

Απάντηση

Φίλη μας θα βάλεις μαύρα πέδιλα και θα δώσεις πιο summer style με χρυσά κοσμήματα και clutch. Προτίμησε τα μαλλιά σου πιασμένα και ένα ωραίο χρώμα στο χείλη.


Ερώτηση

Γεια σας κορίτσια! Θέλω τη βοήθεια σας για την ορκομωσία μου! Θα είναι την πρώτη εβδομάδα του Δεκέμβρη και δεν έχω ιδέα τι να φορέσω…θέλω όμως να βάλλω σίγουρα τα παπούτσια της φωτογραφίας που σας στέλνω..που είναι ψηλά αλλά πολύ άνετα στο περπάτημα. Με τι να τα συνδυάσω εκτός απo φόρεμα??? Ευχαριστώ…

Απάντηση
Φίλη μας αν θελεις να βάλεις τα ankle boots που μας έστειλες τότε για να είσαι κατάλληλα ντυμένη για την περίσταση, συνδύασέ τα με ένα black dress σε χαλαρή γραμμή όχι πολύ μίνι, οπακ καλσόν και δώσε λίγο λάμψη με ένα χρυσό κόσμημα στο λαιμό.

And More