“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.
Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Καλημέρα σας, έχω ένα γάμο τέλη Σεπτεμβρίου και έχω αγοράσει το φόρεμα που σας στέλνω. Θεωρείτε ότι είναι κατάλληλο για την εποχή??? Θα ήθελα να μου δώσετε ιδέες με τι παπούτσια και τσάντα να το συνδυάσω!
Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας, Ιωάννα.



Απάντηση

Φίλη μας η επιλογή σου μας αρέσει πολύ, είναι μια χαρά για την εποχή και στα σωστά χρώματα. Τώρα σε αξεσουάρ μπορείς να σετάρεις ένα ωραίο πέδιλο με block heel σε χρώμα και να κρατήσεις ένα ωραίο μαλακό leather clutch. Θα βρεiς πολλές επιλογές σε όλες τις οικονομικές αλυσίδες.


Eρώτηση
Καλημέρα! Είμαι κουμπαρα σε γάμο στις 29 Οκτωβρίου. Σκέφτηκα να φορέσω midi φούστα μέχρι τη μέση της γάμπας με πιέτες (όχι στενή), σαν αυτή που σας επισυνάπτω, που είναι τόσο σικάτη, γιατί θέλω να αποφύγω το κοινότυπο “φόρεμα της κουμπάρας”. Δεδομένης της εποχής, του ύψους μου (1,73) και του βάρους μου (78 κιλά ομοιόμορφα κατανεμημένα), από τι ύφασμα και τι χρώμα θα συνιστούσατε να είναι και με τι θα μπορούσα να τη συνδυάσω απο πάνω (είμαι ξανθιά) και τι παπούτσια; Το θέμα του γάμου είναι vintage, όπως και το νυφικό της κουμπάρας μου.
Ευχαριστώ πολύ!

Υ.Γ.: Δυσκολεύομαι ούτως ή άλλως να βρω τέτοια φούστα, ίσως να ράψω…

Aπάντηση
Μας αρέσει πολυ η σκέψη σου να διαλέξεις μία τέτοια φούστα, είναι πολύ chic και ναι ξεφεύγεις από την ρουτίνα του φορέματος. Δύσκολα θα βρεις οπως την θες και στο χρώμα και στο μήκος κ.λ.π. οπότε ναι αν εχεις δυνατότητα ράψε μία. Το ύφασμα θα το συζητήσεις με την μοδίστρα σου, να είναι σίγουρα πολυτελές και να έχει όγκο χωρίς να χάνει το σχήμα της. Συνδύσε την με ένα ωραίο τοπ με ανοιχτή πλάτη και μακριά μανίκια και σε παπούτσι Mary janes με τακούνι πιο ψηλό ή peep toes.

Ερώτηση
Γειά σας! Αγόρασα μια ζιπ-κιλοτ σάπιο μήλο και θα ήθελα να μου προτείνετε τι αξεσουάρ μπόρω να βάλω (κόσμημα, παπούτσι, ζωνάκι, τσάντα) για να το φώτισω και να κάνω την εμφάνιση πιο ιδιαίτερη.
Θα το φορέσω σε μια βάφτιση απόγευμα σε νησί οπότε δεν θέλω να είναι πολύ φορτωμένο ή αμπιγιέ!
Σας ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση
Γεια σου και σε σένα! Μπορείς να κάνεις ένα color block συνδυσμό με την zip-culotte σου επιλέγοντας ένα ωραίο τοπ σε mint color με ένα χρωματιστό κολιέ αλλά να κρατήσεις nude αξεσουάρ.

Ερώτηση
Γεια σου αγαπημένο μου Tlife.Τέλη του Οκτώβρη θα παντρέψω την κολλητή μου και θα βάλω το φόρεμα που επισυνάπτω. Τι μαλλιά, μακιγιάζ κι αξεσουάρ θα ταίριαζαν; Ταιριάζουν οι γόβες που επισυνάπτω είτε σε χρυσό είτε σε ασημί χρώμα; Περιμένω τα φώτα σας. Φιλιά…!!


Aπάντηση
Φίλη μας το φόρεμα σου είναι εντυπωσιακό αλλά οι γόβες δεν ταιριάζουν τόσο. Θα σου προτείναμε να δεις κατι σε πέδιλο ή peep toes σε powder pink ή nude απόχρωση. Καλή επιτυχία!

Ερώτηση
Κορίτσια σας ευχαριστούμε για τις μέχρι τώρα χρυσές συμβουλές σας! Εκπέμπω sos! θα ήθελα να βάλω την παρακάτω ολόσωμη φόρμα και τα παρακάτω παπούτσια για έναν γάμο στις 17 Σεπτέμβρη. Πιστεύετε ότι ταιριάζουν; Μήπως η φόρμα φαίνεται πιο χειμωνιάτικη και τα παπούτσια πιο καλοκαιρινά;
Υ.Γ. Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να μη δημοσιευτούν οι φωτογραφίες. Σας ευχαριστώ.

Απάντηση
Φίλη μας η φόρμα έχει ένα πιο androgyne minimal στιλ, ενώ τα παπούτσια boho οπότε όχι δεν ταιριάζουν μπορείς να βάλεις χρώμα σίγουρα και το κόκκινο που έχιες σκεφτεί πάει παρα πολύ, αλλά όχι με boem στοιχεία, ίσως ένα απλό κόκκινο πέδιλο καλύτερα.

Ερώτηση
Καλησπέρα σας. Θα γινω νονά σε βάφτιση κοριτσιού. Με το συγκεκριμένο φόρεμα ταιριάζουν η τσάντα και τα παπούτσια? Θα ταίριαζε κάτι άλλο καλύτερα? Επίσης τι χτένισμα ταιριάζει?


Απάντηση
Φίλη μας τα αξεσουάρ που μας δείχνεις δεν είναι απόλυτα ταιριαστά με το ρούχο. Θα σου προτείναμε μαύρα πέδιλα ή peep toes και ένα ωραίο μπορντό clutch για πιο stylisth αποτέλεσμα. Στα μαλλιάκαλό θα ήταν να τα έχεις ωραία πιασμένα ίσως με χωρίστρα στην άκρη και χαμηλό πιάσιμο και δώσε χρώμα στα χείλη σου με μία ωραια berry απόχρωση.

And More