“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.
Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Κορίτσια του Tlife sos! Σε λίγες μέρες παντρεύεται η ξαδέρφη μου. Αγόρασα το παρακάτω φόρεμα όμως δεν ξέρω με τι παπούτσια να το συνδυ’ασω καθώς και τι χτένισμα να κάνω. Είμαι 22 ετών, μικροκαμωμένη με σταρένια επιδερμίδα και μαύρα μαλλιά! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! Βίβιαν

Απάντηση
Φίλη μας θα φορέσεις το φόρεμα σου ένα ζευγάρι nude πεδιλα απλά και θα αφήσεις τα μαλλιά σου κάτω με χαλαρούς κυματισμούς περίπου οπως η κοπέλα στην φωτό που μας έστειλες.

Ερώτηση
Καλημέρα, θα ήθελα να με βοηθήσετε στο τι να φορέσω στς 24 Σεπτεμβρη που έχω γάμο και βάπτιση. Είμαι 1,73 και κανονική (με αθλητικό κορμί). Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων !!! Επίσης είμαι 26 χρονών !

Απάντηση

Φίλη μας εχεις πολλές επιλογές ανάλογα τι φοράς συνήθως και με τι νιώθεις όμορφη. Μία πρόταση από εμάς είναι μια ολόσωμη φόρμα με πέδιλα με block heels πιασμένα μαλλιά και έντονο χρώμα στα χείλη.

Ερώτηση
Καλησπέρα σας, με έχετε βοηθήσει ήδη μια φορά σε μία απο τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής μου, στην βάπτιση της κόρης μου και σας ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό. Τώρα χρειάζομαι πάλι την βοήθειά σας. Είμαι καλεσμένη σε βάπτιση στις 2 Οκτωμβρίου και σκέφτομαι να φορέσω μια ολόσωμη φόρμα σαν αυτή της φωτογραφίας αλλα σε μπλέ ρουά. Πιστεύετε οτι ταιριάζει με την εποχή ή είναι πολύ καλοκαιρινό το χρώμα; Και με τι παπούτσι (στιλ και χρώμα) και αξεσουάρ να την βάλω.Ευχαριστώ, Σωτηρία


Απάντηση
Το μπλε είναι ένα χρώμα για όλη την σεζόν και αν το συνδυάσεις σωστά γίνεται και απόλυτα φθινοπωρινό. Απόφυγε και άλλο χρώμα στα αξεσουάρ και κινήσου σε beige αποχρώσεις σε παπούτσια και clutch ενω μπορείς να προσθέσεις ένα φίνο κόσμημα στο λαιμό σε χρώματα του καφέ μπορντό ή και σκούρο μπλε.

Eρώτηση
Γεια σας, πρόσφατα έμαθα για τις συμβουλές που δίνετε και θα ήθελα να ρωτησω κάτι. Αρχές Οκτωβρη έχω έναν γάμο με βάπτιση και θα ήθελα να ρωτήσω τι μπορώ να φορέσω. Έχω ύψος 1,57, σχετικά μεγάλο στήθος και λίγο κοιλίτσα. Είμαι 18 χρόνων και 67 κιλά. Θα έκανε κάποιο φόρεμα που έχω σε πράσινο φόρεμα με χρυσή λεπτομέρεια στο λαιμό και αν ναι με τι παπούτσια? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Απάντηση
Φίλη μας εννοείται ότι το φόρεμα ειναι πάντα μία κοψμή επιλογή για γάμο ή βάφτιση αλλα αν θες στείλε μας μία φωτό να το δούμε και να σου απαντήσουμε πιο συγκεκριμένα.

Ερώτηση
Kαλησπέρα σας, έχω ένα γάμο στις 17 Σεπτεμβρίου και στις 1 Οκτώβρη. Θα ήθελα να μου επισυνάψετε φωτογραφία τι μπλούζα πάει και τι παπούτσια με την φούστα που σας επισυνάπτω. Η φούστα δε θα καλύπτει όλο το παπούτσι.
Ευχαριστώ!

Απάντηση
Φίλη μας συνδύασε την φούστα σου με ένα ωραιο off-the- shoulder top και για παπούτσια σου προτείνουμε την απόλυτη τάση για φέτος που θα βρεις παντού πλέον -τις ankle strap pumps.Ολοκλήρωσε το σύνολο με ένα χρυσό βραχιόλι ή σκουλαρίκια.

And More